нерационална омраза? всеки си има поне една
Модератор: Общи модератори
Re: нерационална омраза? всеки си има поне една
турци
не мога да ги понасям
не мога да ги понасям
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Аз пък много мразя такива дето цял живот са карали на бензин да ми обясняват колко е зле на газ.Същото важи и за жени дето не са майки пък дават акъл как се възпитават деца и т.н...Направо е ТЪПО
Не отстъпват на всезнайковците в кварталното кръчме дето всичко знаят и всичко могат.

8.32
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Aaaaaa, знаете ли какво още се присетих?
Много мразя мъже с характери на женски полови органи
. Сиреч, не обичам хора, които вместо да ти кажат в очите какво ги мъчи и натоварва, ти правят сплетни зад гърба като от селска вечеринка (е те повечето само това си и могат де...явно!) 
Същото важи и за жените де.
А, и много мразя обидчиви идиоти(ки), на които, като им кажеш горчивата истина в очите и хукват да се оплакват на познати и непознати, само защото истината не им изнася...хе, ама това не е мой проблем бе, мишоци
Присетих се и за 1 друго - много мразя, като имам уговорка с даден човек да не я спази.. а като го попитам какво става да не ми отговаря..и да се прави на ни лук ял, ни лук мирисал (като конкретен пример бих посочила една кола в Бургас, която трябваше да бъде погледната от "приятел", за да знаем дали да се разкарваме...пък той явно предпочел да се занимава с фусти, които релано не познава
Амааа... "точни хора" бе..!)
Много мразя мъже с характери на женски полови органи

А, и много мразя обидчиви идиоти(ки), на които, като им кажеш горчивата истина в очите и хукват да се оплакват на познати и непознати, само защото истината не им изнася...хе, ама това не е мой проблем бе, мишоци

Присетих се и за 1 друго - много мразя, като имам уговорка с даден човек да не я спази.. а като го попитам какво става да не ми отговаря..и да се прави на ни лук ял, ни лук мирисал (като конкретен пример бих посочила една кола в Бургас, която трябваше да бъде погледната от "приятел", за да знаем дали да се разкарваме...пък той явно предпочел да се занимава с фусти, които релано не познава

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
Много мразите бе хора, чак се плаша от толкова незадоволена челяд.
По темата..много мразя вечно оплакващи се хора, които са незадоволени в живота и бълват ли бълват злоба тъпчейки и ровейки се в чyжди раоти без да им е работа. Жалка картинка.

По темата..много мразя вечно оплакващи се хора, които са незадоволени в живота и бълват ли бълват злоба тъпчейки и ровейки се в чyжди раоти без да им е работа. Жалка картинка.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Нерационална омраза-хм...мразя когато някой обяснява некакви глупости и много хора му вярват,тоест мразя немислещите хора и тези дето са "тълпа"
примери има много и в световен мащаб и в по национален
примери има много и в световен мащаб и в по национален
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
M2PR написа:Aaaaaa, знаете ли какво още се присетих?
Много мразя мъже с характери на женски полови органи. Сиреч, не обичам хора, които вместо да ти кажат в очите какво ги мъчи и натоварва, ти правят сплетни зад гърба като от селска вечеринка (е те повечето само това си и могат де...явно!)
Присетих се и за 1 друго - много мразя, като имам уговорка с даден човек да не я спази.. а като го попитам какво става да не ми отговаря..и да се прави на ни лук ял, ни лук мирисал (като конкретен пример бих посочила една кола в Бургас, която трябваше да бъде погледната от "приятел", за да знаем дали да се разкарваме...пък той явно предпочел да се занимава с фусти, които релано не познаваАмааа... "точни хора" бе..!)

8.32
- Valentin_Peev
- младши ентусиаст
-
Мразя като слезне някой от колата ми, да не върне предната седалка в изходно положение, и седи сгъната към жапката! Винаги отивам и я бутам назад.
Също така да ми бърникат по таблото, парното, радиото!
Хора с електромери в колите дето не си пускат фаровете!
Да ми обясняват, че трябва да си продам бараката и да си взема нещо по-ново и малко харчещо!
Не обичам за некви елементарни неща, дето се правят от един човек, да искат да ми помагат или да ме викат да помагам!
Да не мога да взема всичко наведнъж и да се налага да се връщам! Да ми обясняват, че немога да взема всичко наведнъж
Некой дето си няма и представа да ми обяснява нещо за ските, как се кара, кви ски са добри, как се прават най-добре и т.н.
Общо взето да ми дават акъл!
Като няма никой на лифта и искам да се кача сам, некой да се качи с мене!
Също така да ми бърникат по таблото, парното, радиото!
Хора с електромери в колите дето не си пускат фаровете!
Да ми обясняват, че трябва да си продам бараката и да си взема нещо по-ново и малко харчещо!
Не обичам за некви елементарни неща, дето се правят от един човек, да искат да ми помагат или да ме викат да помагам!
Да не мога да взема всичко наведнъж и да се налага да се връщам! Да ми обясняват, че немога да взема всичко наведнъж

Некой дето си няма и представа да ми обяснява нещо за ските, как се кара, кви ски са добри, как се прават най-добре и т.н.
Общо взето да ми дават акъл!
Като няма никой на лифта и искам да се кача сам, некой да се качи с мене!
- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
Касовия апарат - нищо не ми е направил ама- на-мраза го. Е сега го бих.
((:BuKcu:)) написа:flame написа:((:BuKcu:)) написа:Забравих да кажа, че много мразя някой да ми пипа неща или по-точно да се възползва от тяхМоето си е мое и не си го давам на никой
Ш'дадеш ли едно кръгче да напраа с твойто?![]()
Забрави
Мноо ш'та обичам

Хаос написа:турци
не мога да ги понасям
Гледай филма "Реджеп Иведик" и ша ги заобичаш - че и ша са въргаляш от смях кат ги видиш

krystal написа:Много мразите бе хора, чак се плаша от толкова незадоволена челяд.![]()

Huku написа:Касовия апарат - нищо не ми е направил ама- на-мраза го. Е сега го бих.

Ей тва се казва ама наистина нерационална омраза!

Напрао достойно за завършек на темата

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Касовия апарат - нищо не ми е направил ама- на-мраза го. Е сега го бих.

ПС: гледам че никой не споменава , светната лампа в къщи , през деня - как не ви прави впечатление бе , баси изрудията

- georgymk
- младши ентусиаст
-
- Кара: кракомобил
- Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]
не обичам да си изгасям компютъра и когато ми спре тока и трябва да го пусна на ново откачам 

1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
Много мразя да... Включвам и изключвам лаптопа от зарядни и контакти... МНОГО МРАЗЯ
Ама ми се налага всяка седмица поне по 2-3 пъти
Направо издивявам... Налагало ми се е да го взимам, но точно заради това не съм го взимал 

Real.Eyes.Realize.Real.Lies