нов форд или старо бмв?
Модератор: Общи модератори
Re: нов форд или старо бмв?
randity написа:vinio написа:бусовете им не са лоши на форд,от леките коли са далече, по ценови сравнения отговарят
На външен вид може. Явно колега, не си се возил в Транзит '03,'04. Няма по-неудобна седалка, а за дълъг път .. ептем.
возил съм се,даже повече съм го карал ...имах предвид здравината и кучешката порода на транзитите

п.с: май идеята на темата е друга и ако я разбирам правилно +бг стандарта на оцеляване ,тогава -кола преди 96г.
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Форд и бременна ученичка в семейството, все същия срам.. 

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- dblos
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E91 330D
- Детайли за колата: Touring
Ако под старо бмв се има предвид Е46 например определено взимам новия Форд (само Мондео)
Но ако е Е60 ще се вкарам в много размисли и пак отивам на Форда
Но ако е Е60 ще се вкарам в много размисли и пак отивам на Форда

- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
от тази тема могат да се видят истинските фенове на марката.
И аз да се включа понеже преди време бях пуснал тема с въпрос за Мондео '09. Накратко да не я търся, баджанака се чудеше за Мондео '09 година със всички екстри (дори и такива които няма ) и беше някъде 30к, та хората се скъсаха да ме убеждават за Е60 за същите пари...
Както и да е, баджо се спря на Форда, само че си взе чисто нов - колата е някъде 51к със всичките там намаления 40к .... и засега е супер доволен. На въпроса нова "по обикновена" кола или по-стара но "по лачена", в неговия случай "новата" печели безапелационно. Напоследък гледам има страшни промоции заради зараждащата се криза.. лихви по 5%, намаления по 20%, уникални промоции...
Както и да е, баджо се спря на Форда, само че си взе чисто нов - колата е някъде 51к със всичките там намаления 40к .... и засега е супер доволен. На въпроса нова "по обикновена" кола или по-стара но "по лачена", в неговия случай "новата" печели безапелационно. Напоследък гледам има страшни промоции заради зараждащата се криза.. лихви по 5%, намаления по 20%, уникални промоции...
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Escape написа:И аз да се включа понеже преди време бях пуснал тема с въпрос за Мондео '09. Накратко да не я търся, баджанака се чудеше за Мондео '09 година със всички екстри (дори и такива които няма ) и беше някъде 30к, та хората се скъсаха да ме убеждават за Е60 за същите пари...
Аз пък съжалявам, че си взех нов Форд , не че колата е лоша , просто за тия пари щях да си карам кола която ми е на сърцето ...всеки си гледа от неговата паница , и понякога едното може да е по-добро от другото и обратно.
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
///M Power написа:Аз пък съжалявам, че си взех нов Форд , не че колата е лоша , просто за тия пари щях да си карам кола която ми е на сърцето ...всеки си гледа от неговата паница , и понякога едното може да е по-добро от другото и обратно.
Ами винаги може да се оправи положението

- Stoicho
- член на клуба
-
- Кара: само 2 вратки

"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава.А.Б."
Когато имаше няккъв джакпот на тотото от 7-8 мил., един познат се размечта : "Ех мааму, ако спечеля тия милиони как ше си купя една ...шкода супърб
Да ви имам аз малките души, за една арна мечта няма матрял

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Dpy написа:Когато имаше няккъв джакпот на тотото от 7-8 мил., един познат се размечта : "Ех мааму, ако спечеля тия милиони как ше си купя една ...шкода супърб![]()
![]()
![]()
Между другото много добра кола, нищо общо с форд и това което си мислят хората чувайки шкода.

Да бе ясно, че е нагоре от форд, ама със 8 милиона точно тва ли е избора деа 

Dpy написа:Да бе ясно, че е нагоре от форд, ама със 8 милиона точно тва ли е избора деа
бате, ако спечелиш 8 милиона от тотото трябва цял живот москвич да караш
такива сме българите, ако някой надуши, че си взел толкова пари жив ще те одерат, по-добре да се скатаваш или да избягаш някъде

No bling at the Ring
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
истината е, че кола на по-малко от 3 години е винаги глезотия и много голяма загуба (тя колата винаги е загуба де).
още по-малкко пък виждам смисъл да се вържеш на лизинг за някаква посредствена машина само заради това, че има гаранция.
нова кола има смисъл за мен само ако е да си угодиш да си купиш нещо, което наистина ти е на сърцето.
още по-малкко пък виждам смисъл да се вържеш на лизинг за някаква посредствена машина само заради това, че има гаранция.
нова кола има смисъл за мен само ако е да си угодиш да си купиш нещо, което наистина ти е на сърцето.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
BadAngel написа:Dpy написа:Да бе ясно, че е нагоре от форд, ама със 8 милиона точно тва ли е избора деа
бате, ако спечелиш 8 милиона от тотото трябва цял живот москвич да караш
такива сме българите, ако някой надуши, че си взел толкова пари жив ще те одерат, по-добре да се скатаваш или да избягаш някъде
Плана е начертан бре, с 8 милиона веднага ще сменя 16-ката с йеска и по цял ден ще жуля водка търговище със степче, кво му трябва на човек

- maxpower
- ентусиаст
-
- Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
- Мечтае да кара: настрани
Ако имах финансова възможност определено предпочитам по стар автомобил от по висок клас от колкото нов, но еФтин. Под стар автомобил, но от висок клас не разбирайте С класа, 7ма серия и т.н. Нещо среден клас с повечеко екстри и сериозен агрегат. Разочарован съм от новите от автомобили от всички марки като надеждност(имам преки наблюдения
). Да не изпускаме и факта, че обезценяването на новите коли е огромно. Ако това е обвързано и със заробване с кредит още повече ме отдалечава от идеята за нов автомобил.

A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.