нов форд или старо бмв?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

нова по-проста или стара по-лъскава?

новата кола
66
16%
старата кола
357
84%

Общо гласове : 423

Аватар
Кара: bmx

Re: нов форд или старо бмв?

Мнение от vinio » 26 Ное 2011, 20:19

randity написа:
vinio написа:бусовете им не са лоши на форд,от леките коли са далече, по ценови сравнения отговарят :mhihi:

На външен вид може. Явно колега, не си се возил в Транзит '03,'04. Няма по-неудобна седалка, а за дълъг път .. ептем.

возил съм се,даже повече съм го карал ...имах предвид здравината и кучешката порода на транзитите :bchug:
п.с: май идеята на темата е друга и ако я разбирам правилно +бг стандарта на оцеляване ,тогава -кола преди 96г.

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 26 Ное 2011, 20:34

Форд и бременна ученичка в семейството, все същия срам.. :ok:
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E91 330D
Детайли за колата: Touring

Мнение от dblos » 27 Ное 2011, 11:50

Ако под старо бмв се има предвид Е46 например определено взимам новия Форд (само Мондео)
Но ако е Е60 ще се вкарам в много размисли и пак отивам на Форда :kuku:

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 27 Ное 2011, 11:58

от тази тема могат да се видят истинските фенове на марката.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 27 Ное 2011, 12:58

И аз да се включа понеже преди време бях пуснал тема с въпрос за Мондео '09. Накратко да не я търся, баджанака се чудеше за Мондео '09 година със всички екстри (дори и такива които няма ) и беше някъде 30к, та хората се скъсаха да ме убеждават за Е60 за същите пари...

Както и да е, баджо се спря на Форда, само че си взе чисто нов - колата е някъде 51к със всичките там намаления 40к .... и засега е супер доволен. На въпроса нова "по обикновена" кола или по-стара но "по лачена", в неговия случай "новата" печели безапелационно. Напоследък гледам има страшни промоции заради зараждащата се криза.. лихви по 5%, намаления по 20%, уникални промоции...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 27 Ное 2011, 13:06

Escape написа:И аз да се включа понеже преди време бях пуснал тема с въпрос за Мондео '09. Накратко да не я търся, баджанака се чудеше за Мондео '09 година със всички екстри (дори и такива които няма ) и беше някъде 30к, та хората се скъсаха да ме убеждават за Е60 за същите пари...

Както и да е, баджо се спря на Форда, само че си взе чисто нов - колата е някъде 51к със всичките там намаления 40к .... и засега е супер доволен. На въпроса нова "по обикновена" кола или по-стара но "по лачена", в неговия случай "новата" печели безапелационно. Напоследък гледам има страшни промоции заради зараждащата се криза.. лихви по 5%, намаления по 20%, уникални промоции...

Аз пък съжалявам, че си взех нов Форд , не че колата е лоша , просто за тия пари щях да си карам кола която ми е на сърцето ...всеки си гледа от неговата паница , и понякога едното може да е по-добро от другото и обратно.
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 27 Ное 2011, 13:14

///M Power написа:Аз пък съжалявам, че си взех нов Форд , не че колата е лоша , просто за тия пари щях да си карам кола която ми е на сърцето ...всеки си гледа от неговата паница , и понякога едното може да е по-добро от другото и обратно.

Ами винаги може да се оправи положението ;) една М3 Е36-ца за фън и си ти...

член на клуба
Аватар
Кара: само 2 вратки

Мнение от Stoicho » 27 Ное 2011, 13:24

Изображение
"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава.А.Б."

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 27 Ное 2011, 14:05

Когато имаше няккъв джакпот на тотото от 7-8 мил., един познат се размечта : "Ех мааму, ако спечеля тия милиони как ше си купя една ...шкода супърб :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Да ви имам аз малките души, за една арна мечта няма матрял :mhihi:

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 27 Ное 2011, 14:10

:OT:

Dpy написа:Когато имаше няккъв джакпот на тотото от 7-8 мил., един познат се размечта : "Ех мааму, ако спечеля тия милиони как ше си купя една ...шкода супърб :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Да ви имам аз малките души, за една арна мечта няма матрял :mhihi:

Между другото много добра кола, нищо общо с форд и това което си мислят хората чувайки шкода.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 27 Ное 2011, 14:18

Да бе ясно, че е нагоре от форд, ама със 8 милиона точно тва ли е избора деа :mrgreen:

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 27 Ное 2011, 14:30

Dpy написа:Да бе ясно, че е нагоре от форд, ама със 8 милиона точно тва ли е избора деа :mrgreen:

бате, ако спечелиш 8 милиона от тотото трябва цял живот москвич да караш

такива сме българите, ако някой надуши, че си взел толкова пари жив ще те одерат, по-добре да се скатаваш или да избягаш някъде :)
No bling at the Ring

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 27 Ное 2011, 14:31

истината е, че кола на по-малко от 3 години е винаги глезотия и много голяма загуба (тя колата винаги е загуба де).
още по-малкко пък виждам смисъл да се вържеш на лизинг за някаква посредствена машина само заради това, че има гаранция.
нова кола има смисъл за мен само ако е да си угодиш да си купиш нещо, което наистина ти е на сърцето.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 27 Ное 2011, 15:33

BadAngel написа:
Dpy написа:Да бе ясно, че е нагоре от форд, ама със 8 милиона точно тва ли е избора деа :mrgreen:

бате, ако спечелиш 8 милиона от тотото трябва цял живот москвич да караш

такива сме българите, ако някой надуши, че си взел толкова пари жив ще те одерат, по-добре да се скатаваш или да избягаш някъде :)

Плана е начертан бре, с 8 милиона веднага ще сменя 16-ката с йеска и по цял ден ще жуля водка търговище със степче, кво му трябва на човек :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
Мечтае да кара: настрани

Мнение от maxpower » 27 Ное 2011, 15:38

Ако имах финансова възможност определено предпочитам по стар автомобил от по висок клас от колкото нов, но еФтин. Под стар автомобил, но от висок клас не разбирайте С класа, 7ма серия и т.н. Нещо среден клас с повечеко екстри и сериозен агрегат. Разочарован съм от новите от автомобили от всички марки като надеждност(имам преки наблюдения :winky: ). Да не изпускаме и факта, че обезценяването на новите коли е огромно. Ако това е обвързано и със заробване с кредит още повече ме отдалечава от идеята за нов автомобил.
A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата