Защо всички ни мразят?!
Модератор: Общи модератори
- LiloTGeorgiev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 м52б28 компакт
- Мечтае да кара: е30 кабрио :0
- Детайли за колата: Двигател: m52b25 +модове
цвят:estorilblue
интериор: рекаро салон/полукожа/
джанти: Style 32 18"
Окачване: Waitec coils
Външен м пакет
екстр: борд компютър
Re: Защо всички ни мразят?!
с кое се изкарахме такива ?
- ///Micev_87
-
-
- Кара: 318ис м42 94г
- Мечтае да кара: e46 m3
- Детайли за колата: всичко по много
Nickelback написа:Аз разбрах защо ни мразят

- djkita
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe & E46 Coupe
Никой не мрази марката БМВ, даже напротив - повечето я харесват. Хората мразят комплексарите, които вчера са си взели книжката, а днес започват да се правят на състезатели, с което застрашат околните. Хората мразят и най-богатите хора, защото се подразбира, че са си изкарали парите с измами, мразят и полицайте по една или друга причина, мразят и депутатите, напоследък започнаха да мразят и лекарите, мразят и певците, мразят и селяните, и циганите. Общо взето 90% от българите мразят всичко. Някой и себе си мразят даже. Няма как да избягате от омразата. Ако не сте селски келеш правещ се на ''голям'' по улиците, то вероятността да сте един от по-горе изброените е много голяма и пак ще ви мразят
Свиквайте
Каквато и друга марка да карате, пак ще имате чувството, че всички ви мразят 

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Моля модераторите да заключат вече темата,вече е ясно ЗАЩО ни мразят,дори вече има и конкретни примери защо,и всички разбрахме че е нормално да не ни харесват.
Справка-предишната страница
Поздрави,темата е приключена
Справка-предишната страница

Поздрави,темата е приключена

- ///Micev_87
-
-
- Кара: 318ис м42 94г
- Мечтае да кара: e46 m3
- Детайли за колата: всичко по много
V_E_N_G_O написа:MatriX_Fucked написа:Хо-х0-х0!Днес бях свидетел на поредната причина да ни (ви) мразят!
![]()
3 броя гъзета, с автомобили БМВ Е36, на бул. Възкресение, Красна Поляна, превзеха със "смъртоносен дрифт" обратен завой на кръстовище ( в 1 часа през ноща, с подобаващи писъци на гуми и "рев" на двигател"), след което се паркираха, тип "бързи и яростни", тоест - настрани (заемайки 2 ленти от пътното платно, да - две!), пред дюнерите!... Слезнаха 4 гъзета и едно пиченце...Седяха поне 30 минути, останалите МПС-та ги заобикаляха, те си лафеха (пиченцето седеше острани, не знам защо)...
Едно от гъзетата - тъмен цвят БМВ Е36 компакт, беше с лепенки от събора...4 месеца след събора... Явно ще дойде голям фен!
Всичко е снимано, ще пусна снимките по-късно днес!
Колега аз бях единия с червеното купе и незнам дали ти трябват очила или да дойда да ти набия в глава някой бинокъл защото бяхме 3 момчета и 1 момиче от тул вече всичко което напишеш явно не е кой знае колко достоверно. 1 - бмв се кара на страни ако не го знаеш значи караш опел. 2. ако имаше някакъв проблем полицаите които бяха на спирката щяха да ни направят проблем. 3. Не ни мразят нас а колегите които карат БМВ защото са чували чр били хубави коле и незнаят какво правят зад волана. 4. Спряхме си перфектно колите си минаваха но намаляваха защото имаше една счупила се маршрутка
(edit от алх- заплахи и директни обиди не се толерират)
трябва да го поситите някоя ве4ер

- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Аз пЪ много мразя неграмотни хора ... и ако карат БМВ още повече ... да не кажа, че само 'вие' си мислите, че можете да карате 'настрани' ... и не на последно място разбрах що се е ядосал фък'д матрикс-а ... оти сте оставили 'пичето' отсрани без компания

Много като тебе вече плакаха ...
Ronka написа:Аз пЪ много мразя неграмотни хора ... .
хич не се напъвай-сега ще ти обяснят, че това не е литературен форум и факта, че някой пише на аграрен диалект и не знае за съществуването на пунктоация няма никакво значение...

- Ronka
- русата мафия!
-
zazomazo написа:Ronka написа:Аз пЪ много мразя неграмотни хора ... .
хич не се напъвай-сега ще ти обяснят, че това не е литературен форум и факта, че някой пише на аграрен диалект и не знае за съществуването на пунктоация няма никакво значение...
Ти пък ... знаеш че не се напъвам, идва си ми отвътре

- V_E_N_G_O
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 318 is
- Мечтае да кара: BMW E36 M3
хаххаахаах
пичето не го мислете, дразня се за такива простотии защото ако не му харесва нека слезне да каже момче недейте така пък нека покаже той как става, но не и да се пишат такива глупави неща спряли на 2 платна и т.н. Колега незнам дали можеш да караш колко караш и т.н. но невярвам че твоята кола си е караш бавно без да вдигаш шум и да не пилиш гуми а пък вечер просто никога не се е случвало в това просто съм сигурен. Който има бмв всеки знае, че да се върти и да си пали гумите е най-готиното. 

zazomazo написа:Ronka написа:Аз пЪ много мразя неграмотни хора ... .
пунктУация
"точка" (от латински- "punctum")

закачам те де... моя измислен български е доста зле така или иначе.. ма за 22 години неслушане и неползване- толкоз...

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
alx написа:zazomazo написа:Ronka написа:Аз пЪ много мразя неграмотни хора ... .
пунктУация
"точка" (от латински- "punctum")
![]()
закачам те де... моя измислен български е доста зле така или иначе.. ма за 22 години неслушане и неползване- толкоз...![]()

може да драснеш и на Флейм-а да дойде да ми сипе

- Ronka
- русата мафия!
-
V_E_N_G_O написа:хаххаахаахпичето не го мислете, дразня се за такива простотии защото ако не му харесва нека слезне да каже момче недейте така пък нека покаже той как става, но не и да се пишат такива глупави неща спряли на 2 платна и т.н. Колега незнам дали можеш да караш колко караш и т.н. но невярвам че твоята кола си е караш бавно без да вдигаш шум и да не пилиш гуми а пък вечер просто никога не се е случвало в това просто съм сигурен. Който има бмв всеки знае, че да се върти и да си пали гумите е най-готиното.
Колега, колежка съм и когато се научиш да 'караш' или най-добре да шофираш, ще разбереш удоволствието от шофиране на БМВ

- V_E_N_G_O
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 318 is
- Мечтае да кара: BMW E36 M3
Шофирам от доста време знам какво е удоволствието, но е късно вечерта, събра ли сте се приятели няма движение и хора какво толкова, малко веселба. Няма как да ме убедите, че вие си карате съвсем нормално и спокойно нон стоп 

аре аре, снощи в 3 и половина ме събуди някъв келеш с пилене на гуми под прозореца ми
и то не бърнаут, не дрифт, ами некво странно - със скорост се носи настрани, неконтролируемо едно такова
неква издухана 318-ка или 320 и вече ще буди квартала
чудех се дали да не извикам "бездарник" от балкона ама реших, че ще събудя още хора и се отказах, оня изчезна след 2 кръгчета
тъпа история, няма ли паркинги на мол/баумакс ала-бала за вас?
какво искам да кажа - дразнят ме свирения на гуми от индивиди, които нямат шпер и конски сили да ги превъртят на първа...
колко такива квартални рацери имаме... даже един е със прозвището "дрифтъра" - кара Е30 318-ка без шпер, ама и се дзвери като на поне М3-ка...
и то не бърнаут, не дрифт, ами некво странно - със скорост се носи настрани, неконтролируемо едно такова
чудех се дали да не извикам "бездарник" от балкона ама реших, че ще събудя още хора и се отказах, оня изчезна след 2 кръгчета
какво искам да кажа - дразнят ме свирения на гуми от индивиди, които нямат шпер и конски сили да ги превъртят на първа...
колко такива квартални рацери имаме... даже един е със прозвището "дрифтъра" - кара Е30 318-ка без шпер, ама и се дзвери като на поне М3-ка...
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- LiloTGeorgiev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 м52б28 компакт
- Мечтае да кара: е30 кабрио :0
- Детайли за колата: Двигател: m52b25 +модове
цвят:estorilblue
интериор: рекаро салон/полукожа/
джанти: Style 32 18"
Окачване: Waitec coils
Външен м пакет
екстр: борд компютър
Хаос написа:аре аре, снощи в 3 и половина ме събуди някъв келеш с пилене на гуми под прозореца ми
Истината е в шпера и задното предаване