Formula 1 2013г. Атмосферният керван тръгна за последно....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 26 Мар 2013, 23:58

alx написа:
bum_bum написа:Активна телеметрия е разрешена само за рейс контрола. За он/офф на ДРС-а.

не. в правилата няма дефинирани изключения.

пише: 8.5.2 Pit to car telemetry is prohibited.

и нищо повече.

http://en.espnf1.com/fia/motorsport/story/103901.html

Явно може, сигурно е на др място в правилника ама не ми се чете целия :mhihi:

Това не е пит ту кар, а по-скоро рейс контрол ту кар.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Re: Formula 1 2013г. Атмосферният керван тръгна за последно.

Мнение от Сондьора » 26 Мар 2013, 23:59

larbi написа:
Сондьора написа:Тая тема не е изобще за тоя раздел :mhihi:
Миналата година за цел сезон 5 страници...са за два старта 10стр шитни...

Да е, то аз щях да пускам тема и тази година, щото мисля че миналата аз я пуснах (може и да се бъркам няма значение) ама си спомних колко бързо беше анатемосана от форума и почти никой не писа в нея и викам - за кво да се занимавам. па то я глей, мираж ли е кво е :shock: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Колега никой не е затривал никва тема и си е в раздела, където тряя да бъде... :wave:

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 27 Мар 2013, 0:00

bum_bum написа:Едитвай си мненията, няма да ти казвам по 100 пъти. Ако продължаваш така и 200 страници ще стане. То половината тема е твои брътвежи.

Ок ок, скоро спирам избощо да пиша в тази тема, то тука от експерт 20-кратен шампион нагоре, кво ли се бутам и аз при боговете....

Сондьора написа:
larbi написа:
Сондьора написа:Тая тема не е изобще за тоя раздел :mhihi:
Миналата година за цел сезон 5 страници...са за два старта 10стр шитни...

Да е, то аз щях да пускам тема и тази година, щото мисля че миналата аз я пуснах (може и да се бъркам няма значение) ама си спомних колко бързо беше анатемосана от форума и почти никой не писа в нея и викам - за кво да се занимавам. па то я глей, мираж ли е кво е :shock: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Колега никой не е затривал никва тема и си е в раздела, където тряя да бъде... :wave:

не съм казвал, че е изтрита, просто нямаше никакъв интерес :) :wave:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 27 Мар 2013, 0:01

Манчев73 написа:
Binev_OuT написа:
Манчев73

От къде разбра на колко събора съм бил....?
Между другото бил съм на два - не са много.Колко семки съм изчоплил .... не знам,не помня и колко кебапчета съм изял ... :dunno:
Ама и на двата събора ни болиди от Ф1 ни пилоти от Ф1 видях .... какво общо има събора със Ф1 :mhihi:
Ще си коментирам какво аз си реша,и Фетката ще го определям на такъв на какъвто ми прилича - между другото,не знам къде съм писал,че е некадърен :mhihi:
Чааак пъъък некадъреен ... ми неее момчето ся :mhihi:

Падаш си по Никол Шейцингер и ръкоблудстваш или словоблудстваш......имаш право на това,но мнението ти е решаващо за Ф1 .......за фетката е много важно твоето мнение :mhihi:

Първо събора,ся па Никол :mhihi:
Блутства разни :mhihi: :mhihi:
Фетката си пийм пийнито с негу,щял да кара на събора :mhihi:
Ае нищо ее блудсва да има другото заеби :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34-столичанка в повече

Мнение от Манчев73 » 27 Мар 2013, 0:02

Binev_OuT написа:
Манчев73

От къде разбра на колко събора съм бил....?
Между другото бил съм на два - не са много.Колко семки съм изчоплил .... не знам,не помня и колко кебапчета съм изял ... :dunno:
Ама и на двата събора ни болиди от Ф1 ни пилоти от Ф1 видях .... какво общо има събора със Ф1 :mhihi:
Ще си коментирам какво аз си реша,и Фетката ще го определям на такъв на какъвто ми прилича - между другото,не знам къде съм писал,че е некадърен :mhihi:
Чааак пъъък некадъреен ... ми неее момчето ся :mhihi:

Коментирай шматарок :mhihi: оценката Ти мое го провали като пилот....имай милост
Изображение

master of the force
Аватар

Re:

Мнение от alx » 27 Мар 2013, 0:04

bum_bum написа:
alx написа:
bum_bum написа:Активна телеметрия е разрешена само за рейс контрола. За он/офф на ДРС-а.

не. в правилата няма дефинирани изключения.

пише: 8.5.2 Pit to car telemetry is prohibited.

и нищо повече.

http://en.espnf1.com/fia/motorsport/story/103901.html

Явно може, сигурно е на др място в правилника ама не ми се чете целия :mhihi:

това не е телеметрия защото не е свързано с колата- това са сигнали за проблеми по трасето- както едно време размахваха само флагове (примерно при катастрофа) така сега имат кокпит индикация - три сведотиода за различни нива на опасност - за ранно предупреждение на пилотите по трасето.

8.9 Track signal information display:
All cars must be fitted with red, blue and yellow cockpit lights the purpose of which are to give drivers information concerning track signals or conditions. The lights must be LEDs each with a minimum diameter of 5mm and fitted directly in the driver's normal line of sight.
Details of the light control system, which must be fitted to every car, may be found in the Appendix to these regulations.

за телеметрията (данни за колата) е написано простичко и без изключения- "забранено е"
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 27 Мар 2013, 0:07

Не е много ясно написано там. Тук си пише в прав текст, че контролират ДРС-а
http://www.autosport.com/news/report.php/id/106069
Изображение

Аватар

Мнение от F3P » 27 Мар 2013, 0:15

Binev_OuT написа:Не не искам да пие кафе :mhihi: - в смисъл ако той иска нека си пие.Нека си кара,нека се състезава.
Нещото което искам е - огромният чадър разперен над него да се прибере.
....
Пускам клип от квалификациите на Сузука 2000 - вероятно се сещаш за какво става дума - https://www.youtube.com/watch?v=snvMqSGcuiQ
Та питам те - как виждаш Фетел в подобна ситуация(каквато не е имал до сега) - как го виждаш?
Аз лично го виждам удавен в кокпита от собствената си п**ня :mhihi:

Ама що само чадъра над Фетел да се прибере- това си е дискриминация. Да се свият веднага и чадърите над Алонсо, циганчето и кой ли още не- всички да играя при еднакви условия. Да, ама не- има си пилот №1 и №2 и това е. №2 винаги го духа- като не ги кефи да се махнат.

За клипа- аз и по-интересни години помня, това си е почти скука. На въпроса как го виждам- никак не го виждам. Поне не скоро. Нека първо да го настигнат на под 1 десета изобщо, нека после им стане навик и тогава ще видим дали ще се справи.

ПС: Някой каза, че чернилката водил преговори с РедБул- това е такава смешка, че трябва да си доста заблудена овца та да се вържеш :mhihi: Със същият успех могат да сложат и Фетел у Ферари-то на Маса- да си карат заедно с Алонсо :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Как я виждате тая схема с 2-ма световни шампиони в 1 отбор- кой ще е пилот №2 :dunno:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 27 Мар 2013, 0:24

F3P написа:ПС: Някой каза, че чернилката водил преговори с РедБул- това е такава смешка, че трябва да си доста заблудена овца та да се вържеш :mhihi: Със същият успех могат да сложат и Фетел у Ферари-то на Маса- да си карат заедно с Алонсо :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Как я виждате тая схема с 2-ма световни шампиони в 1 отбор- кой ще е пилот №2 :dunno:

http://www.dailymail.co.uk/sport/formul ... ebber.html

http://autobild.bg/%D0%9B%D1%8E%D0%B8%D ... bull/a3799

Защо да не може 2-ма световни шампиони да са в един отбор?
Алонсо и Хамилтън как бяха по едно време заедно в един отбор? :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 27 Мар 2013, 0:39

Абе ти нали следеше формулата от 1944-та година още :mhihi: Кога Алфонс и Хамилтън са били хем съотборници, хем и двамата световни шампиони по едно и също време?
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 27 Мар 2013, 0:45

bum_bum написа:Абе ти нали следеше формулата от 1944-та година още :mhihi: Кога Алфонс и Хамилтън са били хем съотборници, хем и двамата световни шампиони по едно и също време?

олеле ти май нямаш спирачка, а? :shock:

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0% ... B0_1_(2007)

Отбор Конструктор Шаси Двигател Гуми № Пилоти Тест пилоти
Водафоун Макларън-Мерцедес Макларън MP4-22 Мерцедес FO 108T 2.4L V8 B 1 Фернандо Алонсо Педро де ла Роса
Гари Пафет
2 Луис Хамилтън

И казах, че гледам от 1994 година :banghead:
Изображение

Автоморгаджията
Аватар
Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
Мечтае да кара: E60 ///M5

Мнение от Flash » 27 Мар 2013, 0:58

Тигре, Хамилтън стана шампион 2008г. 2007-ма беше 2-ри, когато Алонсо беше с него в Мерцедес (той стана 3-ти и следващия сезон отиде в Рено). Тогава беше и дебюта му. Така че, ти набий спирачки малко :yes:
http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 27 Мар 2013, 1:04

Чекай са да провери уикипедията, че от толкова време следи формулата и е изгледал над 200 старта та малко му се губят детайлите :mhihi:

Ларби, верно спри се малко пич.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 27 Мар 2013, 1:08

Кои са били в един отбор ли......Сена и Прост е тва са двамата в един отбор.....от моите спомени. Бях фен на Прост до последно...никога не съм бил против Сена. Просто ...е тва е играта в Ф1.
А Сена винаги караше на ръба на правилата, дори и върху тях....и беше Формула 1.

п.п. А Пилето много добре прилапа някои качества като младок..

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 27 Мар 2013, 1:12

bum_bum написа:Чекай са да провери уикипедията, че от толкова време следи формулата и е изгледал над 200 старта та малко му се губят детайлите :mhihi:

Ларби, верно спри се малко пич.

Спирам "пич", няма смисъл, тук всички от малки сте покрай двигатели, формули, пилотите ги познавате от сукалчета и така нататъка.
Хайде със здраве. Само ще чета и ще се образовам, явно има какво да се научи от вас. :clap:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата