За "хубавите" номера.
Модератор: Общи модератори
- Denischo
- Потребител
-
- Кара: 520i e39
- Мечтае да кара: Alpina B12 5.7 Coupe
- Детайли за колата: M52B20
Re: За "хубавите" номера.
Колеги, както вече казах не съм искал да обидя някого или да се заяждам. Обаче едно нещо, ако го гледате всеки ден то ви се набива в главата.. Не е кой знае каква философия... Не се иска да седнете и да си го повтаряте като второкласници учещи стихотворения наиузст ..

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Е.Димитров написа:Kroki написа:Е вчера тъкмо обеснявам на майка ми, това за молбата до шефа на КАТ за номера 0204 и как смятам да пререгистрирам колата, и се почна едно мрънкане, какво толкова искаме с баща ми да има такъв номер. Ето, тя не вижда смисъл като нас.
А смисъл с тези конкретни числа има ли?
Да, ладата е с такъв. Пък на брат му са 0305 .
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Тя темата изби на нумерология...
Оня ден видях ML, A-класа и Golf 2 на едно семейство, с еднакви цифри на номерата, 3344 или нещо подобно. Но бяха спрени кофти и нямаше как да снимам така, че да се виждат номерата и на трите коли.
Оня ден видях ML, A-класа и Golf 2 на едно семейство, с еднакви цифри на номерата, 3344 или нещо подобно. Но бяха спрени кофти и нямаше как да снимам така, че да се виждат номерата и на трите коли.
Excellent! Steven is my name!
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Borymeckata написа:Тя темата изби на нумерология...
Аз колкото и да съм резервиран към тези номера (моята е на случаен принцип) но останалите са 2х2 0770; 0707

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- hrpopov217
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60 530i 04, G30 540i
И аз съм "за" хубавите номера. И двете ми коли са 2х2, даже са почти еднакви двата номера 

- zxsport
-
Jordana написа:Кофти момент с тия номера в БГ е че като замине автомобила заминава и номера
Това не е вярно! Стига да ти се занимава, има начин си запазиш номера от старата кола, но си е разправия + пари!
zxsport написа:Това не е вярно! Стига да ти се занимава, има начин си запазиш номера от старата кола, но си е разправия + пари!
Би ли разяснил съвсем грубо как законно да си запазя номера (примерно СА 1298 СА) от бракуваната ми/продадена в друга област кола и да го сложа АБСОЛЮТНО СЪЩИЯТ (включително последните букви) на новата ми кола

- devent
- младши ентусиаст
-
- Кара: F82 M4
А като свършат "СА"-тата, какво ще следва 

- кичоне
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30+е34
- Мечтае да кара: е30+е34+е38
- Детайли за колата: На тати турбото е най-бързо!
- didodi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring 525d
- Мечтае да кара: с четири ауспуха...
- Детайли за колата: Лайфстайл комби просто.
Номерата са 2 единствени и уникални , затова като ви падне номера в някоя локва, от КАТ искат пререгистарция , а не преиздават същата табела. То и аз знам за един и същи номер сложен на 2 коли , но говорим за законно 

- rowz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 318is
- Мечтае да кара: 1m coupe
Николай К написа:Първата и кола беше с номер 0515 който ми се беше паднал Безплатно, Втората е 2916, смятам третата да е хх17, поне да са поредни последните две числа.
Онзи ден на магистралата към Карнобат ме изпревари един джип Тойота с много странен номер с букви, беше нещо от сорта на EBEBAEBA, и азбахти номера....
toyota landcruiser с номер ЕВАВАВАВ и аз съм я засичал

- simeon
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 535dA LCI
Е.Димитров написа:didodi написа:
Кажете ми една държава в която няма практика да си избираш номер и да се спре тоя спор !
Швейцария!
http://www.auktion.stva.zh.ch/default.php
я пак...
Днес в Стара Загора засякох едно Мазерати със СТ 000004.
Това вече е изгъзица, не мога да си представя що за човек трябва да си за да изръсиш маса пари за подобна щуротия. 
П.С. На всичко отгоре не ми хареса как стои на колата тоя номер. Нещо от типа ААВВ повече щеше да и ходи.

П.С. На всичко отгоре не ми хареса как стои на колата тоя номер. Нещо от типа ААВВ повече щеше да и ходи.

- AngelG
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: W221 S550 AMG / CLA 220d / X5 3.0d
dimodi написа:Днес в Стара Загора засякох едно Мазерати със СТ 000004.Това вече е изгъзица, не мога да си представя що за човек трябва да си за да изръсиш маса пари за подобна щуротия.
Що за човек ли ? Навярно някой на който няколко хиляди лева са му джобни примерно ....

- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Или пък гъзарията самоцел...
Скоро гледах една С класа с комплект опечени зимни гуми, с подобен номер, кара си я пича. А гумите свирят ли, свирят на горещия асфалт... Ама пък може да му е наследство от предния собственик... Както номера, така и гумите, де да знам...
Sent from my Dynavin using Tapatalk 4
Скоро гледах една С класа с комплект опечени зимни гуми, с подобен номер, кара си я пича. А гумите свирят ли, свирят на горещия асфалт... Ама пък може да му е наследство от предния собственик... Както номера, така и гумите, де да знам...
Sent from my Dynavin using Tapatalk 4
"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.