Носите ли нож в себе си?
Модератор: Общи модератори
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Re: Носите ли нож в себе си?
Аре бе викам кво му стана на тва момче та не се разписал още
Дай да видим де не се прави на скромен

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Niki__
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F25 2.0d
Аз излизам с нож всеки ден, но само като си разхождам кучето(голдън ретривър).На няколко пъти ни напада един питбул и ако се стигне до избор мойто или другото няма да се замисля да го оправя.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Niki__ написа:Аз излизам с нож всеки ден, но само като си разхождам кучето(голдън ретривър).На няколко пъти ни напада един питбул и ако се стигне до избор мойто или другото няма да се замисля да го оправя.
По-добре си носи шише с вода да го пръскаш,с нож не знам какво може да направиш че да отървеш твоето куче!
- Niki__
- кандидат ентусиаст
-
Е.Димитров написа:Niki__ написа:Аз излизам с нож всеки ден, но само като си разхождам кучето(голдън ретривър).На няколко пъти ни напада един питбул и ако се стигне до избор мойто или другото няма да се замисля да го оправя.
По-добре си носи шише с вода да го пръскаш,с нож не знам какво може да направиш че да отървеш твоето куче!
Не знам как ще ми помогне това шише с вода, единия път едва го свалихме питбула с шутове и ритници, не пуска и тва е.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Niki__ написа:Е.Димитров написа:Niki__ написа:Аз излизам с нож всеки ден, но само като си разхождам кучето(голдън ретривър).На няколко пъти ни напада един питбул и ако се стигне до избор мойто или другото няма да се замисля да го оправя.
Не знам как ще ми помогне това шише с вода, единия път едва го свалихме питбула с шутове и ритници, не пуска и тва е.
Именно,със шутове и ритници се озлобява и не пуска,опитай само да го напръскаш с вода и ще видиш че бяга!
Не мога да повярвам че не го знаеш това правило за разтърваване на кучета,както и да е,вземи си една бутилка вода и си направи опит-напръскай някое куче и ще видиш че бяга
- Niki__
- кандидат ентусиаст
-
Е.Димитров написа:Niki__ написа:Е.Димитров написа:Niki__ написа:Аз излизам с нож всеки ден, но само като си разхождам кучето(голдън ретривър).На няколко пъти ни напада един питбул и ако се стигне до избор мойто или другото няма да се замисля да го оправя.
Именно,със шутове и ритници се озлобява и не пуска,опитай само да го напръскаш с вода и ще видиш че бяга!
Не мога да повярвам че не го знаеш това правило за разтърваване на кучета,както и да е,вземи си една бутилка вода и си направи опит-напръскай някое куче и ще видиш че бяга
Ok, ще го тествам

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Срещу яко и зло куче - само телескопична палка! НИЩО друго не върши работа. БТВ - и такава имам и си я носа чат-пат.
Ми ето ти малко тийзър

Имам и още доста
K_Ilkov написа:Аре бе викам кво му стана на тва момче та не се разписал още![]()
Ми ето ти малко тийзър

Имам и още доста

Si non confectus, non reficiat.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Niki__ написа:Е.Димитров написа:Niki__ написа:Е.Димитров написа:Niki__ написа:Аз излизам с нож всеки ден, но само като си разхождам кучето(голдън ретривър).На няколко пъти ни напада един питбул и ако се стигне до избор мойто или другото няма да се замисля да го оправя.
Ok, ще го тествам
С вода ще пусне ако последния питбул в линията е била баба му примерно

Колега, направи си нож .. ама дървен

Ако питбула се сбие е виновен не той, а стопанина. И да го заколиш това нищо не променя. Като си толкова мъжкар се разбери със собственика

- Niki__
- кандидат ентусиаст
-
bum_bum написа:Niki__ написа:Е.Димитров написа:Niki__ написа:Е.Димитров написа:Niki__ написа:Аз излизам с нож всеки ден, но само като си разхождам кучето(голдън ретривър).На няколко пъти ни напада един питбул и ако се стигне до избор мойто или другото няма да се замисля да го оправя.
Ok, ще го тествам
С вода ще пусне ако последния питбул в линията е била баба му примерно![]()
Колега, направи си нож .. ама дървенВика му се "клин". И да се сбият кучетата нищо им няма. Не ги дърпайте за да не стават разкъсвания. Хващат им се главите за да не се въртят и да не прехапват и завираш на питбула клина в устата. След това въртиш леко и това действа като лост и му разтваря устата. После собственика трябва да му държи врата за да не захапе отново. Същото правиш и с твойто ако е захапало, което най-вероятно няма да е така и се разделяте по живо по здраво.
Ако питбула се сбие е виновен не той, а стопанина. И да го заколиш това нищо не променя. Като си толкова мъжкар се разбери със собственика
Със собственика няма как да се разбера защото е възрастна жена и 50 пъти съм и казал да не си пуска кучето без повод и тя пак продължава

Последна промяна Niki__ на 13 Ное 2013, 20:01, променена общо 1 път
- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
bum_bum написа:Ако питбула се сбие е виновен не той, а стопанина. И да го заколиш това нищо не променя. Като си толкова мъжкар се разбери със собственика
това съм доста съгласен, че кучето по принцип не е виновно, а смотания собственик който избива комплекси като насъсква кучетата си да напдат хора и кучета

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Niki__ написа:Със собственика няма как да се разбера защото е възрастна жена и 50 пъти съм и казал да не си пуска кучето без повод и тя пак продължава
Жалко, но кучето не е виновно в случая. Подай жалба в общината освен.

- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
Zagy написа:Срещу яко и зло куче - само телескопична палка! НИЩО друго не върши работа. БТВ - и такава имам и си я носа чат-пат.
Пробвано ли е? Къде удряш? Мен лично ме съмнява ротвайлер или питбул да се впечатлят от телескопична палка.
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Не съм пробвал (и слава Богу), но ми разказаха за такъв случай с ротвайлер, който отнесъл як удар в ребрата и се измел с максимална скорост.
Si non confectus, non reficiat.
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
Zagy написа:Не съм пробвал (и слава Богу), но ми разказаха за такъв случай с ротвайлер, който отнесъл як удар в ребрата и се измел с максимална скорост.
Имам приятели кучкари и са ме съветвали да не се занимавам по тоя начин с куче.
За спартан-а ме провокира едно (домашно) куче, което прояви нездрав интерес към мен, както си бях на място и чаках светофар. Направо бях на кантар да го подгоня после. Но с малък нож няма какво толкова да му кажа. Палката е да респектира хора по-скоро.
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
_galio_ написа:Zagy написа:Не съм пробвал (и слава Богу), но ми разказаха за такъв случай с ротвайлер, който отнесъл як удар в ребрата и се измел с максимална скорост.
Имам приятели кучкари и са ме съветвали да не се занимавам по тоя начин с куче.
За спартан-а ме провокира едно (домашно) куче, което прояви нездрав интерес към мен, както си бях на място и чаках светофар. Направо бях на кантар да го подгоня после. Но с малък нож няма какво толкова да му кажа. Палката е да респектира хора по-скоро.
Не съм някакъв експерт и не искам да ми се случва да се правя на безстрашен с кучета, но нали кучетата усещат страха - ако не те е страх, стоиш изправен и не се навеждаш дори малко има голям шанс кучето да разбере, че си по-силен от него и да спре да се занимава. Това поне което съм гледал от тук от там от оная поредица на оня дето се занимава с проблемни кучета на хората в америка. В повечето случаи това е най-успешното нещо да не те е страх и да си номер 1, но проблема на повечето хора както и моя разбира се е че колкото и уж да не ме е страх като съм в непосредствена близост с някое голямо куче, разминаваме се на улицата или подобно и изпитвам някакъв остър, неконтролируем страх за кратък период от време и се усещам, че това е най-голямата простотия която мога да направя, но нищо не мога да направя някой път. Другото нещо с наклането е на същия принцип явно като при отношения хора с хора как по-слабия се покланя на по-силния и показва респект, така, че дори куче да понечи да нападне или приближава не трябва да се накланя към него ни на йота. Това е лошото, че някой път го правят хората несъзнателно.
Гледал съм по форуми за самозащита като е ставало въпрос специално от кучета да се обсъждат всички варианти и честно казано не помня някой вариант да е по-по-най. Най-логичното като махнем самоконтрола, неналичие на страх и стоене изправен на 100% е кучешката свирка, нооо на определен процент кучета не действа, а има и процент кучета които не са много добре със слуха и не се знае какъв ти е късмета него ден. Ся се сещам, че има много клипове как котка прогонва голямо, много по-голямо куче и то бяга и се замислих какво излъчва тази котка, че 2-3-5-15 пъти по-голямо от нея куче тръгва да бяга вместо да я обезкости на момента