Носите ли нож в себе си?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Носите ли нож в себе си в ежедневието?

Да, всеки ден.
94
34%
Нося само когато съм сред природата.
78
28%
Не, никога.
108
39%

Общо гласове : 280
старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Re: Носите ли нож в себе си?

Мнение от K_Ilkov » 13 Ное 2013, 13:43

Аре бе викам кво му стана на тва момче та не се разписал още :mhihi:
Дай да видим де не се прави на скромен :winky:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F25 2.0d

Мнение от Niki__ » 13 Ное 2013, 13:50

Аз излизам с нож всеки ден, но само като си разхождам кучето(голдън ретривър).На няколко пъти ни напада един питбул и ако се стигне до избор мойто или другото няма да се замисля да го оправя.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 13 Ное 2013, 14:00

Niki__ написа:Аз излизам с нож всеки ден, но само като си разхождам кучето(голдън ретривър).На няколко пъти ни напада един питбул и ако се стигне до избор мойто или другото няма да се замисля да го оправя.

По-добре си носи шише с вода да го пръскаш,с нож не знам какво може да направиш че да отървеш твоето куче!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Niki__ » 13 Ное 2013, 14:03

Е.Димитров написа:
Niki__ написа:Аз излизам с нож всеки ден, но само като си разхождам кучето(голдън ретривър).На няколко пъти ни напада един питбул и ако се стигне до избор мойто или другото няма да се замисля да го оправя.

По-добре си носи шише с вода да го пръскаш,с нож не знам какво може да направиш че да отървеш твоето куче!

Не знам как ще ми помогне това шише с вода, единия път едва го свалихме питбула с шутове и ритници, не пуска и тва е.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 13 Ное 2013, 14:28

Niki__ написа:
Е.Димитров написа:

Не знам как ще ми помогне това шише с вода, единия път едва го свалихме питбула с шутове и ритници, не пуска и тва е.

Именно,със шутове и ритници се озлобява и не пуска,опитай само да го напръскаш с вода и ще видиш че бяга!
Не мога да повярвам че не го знаеш това правило за разтърваване на кучета,както и да е,вземи си една бутилка вода и си направи опит-напръскай някое куче и ще видиш че бяга

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Niki__ » 13 Ное 2013, 14:34

Е.Димитров написа:
Niki__ написа:
Е.Димитров написа:

Именно,със шутове и ритници се озлобява и не пуска,опитай само да го напръскаш с вода и ще видиш че бяга!
Не мога да повярвам че не го знаеш това правило за разтърваване на кучета,както и да е,вземи си една бутилка вода и си направи опит-напръскай някое куче и ще видиш че бяга

Ok, ще го тествам :yes:

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 13 Ное 2013, 15:18

Срещу яко и зло куче - само телескопична палка! НИЩО друго не върши работа. БТВ - и такава имам и си я носа чат-пат.

K_Ilkov написа:Аре бе викам кво му стана на тва момче та не се разписал още :mhihi:
Дай да видим де не се прави на скромен :winky:

Ми ето ти малко тийзър :)

Изображение
Изображение
Изображение

Имам и още доста :)
Si non confectus, non reficiat.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 13 Ное 2013, 19:47

Niki__ написа:
Е.Димитров написа:
Niki__ написа:
Е.Димитров написа:

С вода ще пусне ако последния питбул в линията е била баба му примерно :mhihi:

Колега, направи си нож .. ама дървен :mhihi: Вика му се "клин". И да се сбият кучетата нищо им няма. Не ги дърпайте за да не стават разкъсвания. Хващат им се главите за да не се въртят и да не прехапват и завираш на питбула клина в устата. След това въртиш леко и това действа като лост и му разтваря устата. После собственика трябва да му държи врата за да не захапе отново. Същото правиш и с твойто ако е захапало, което най-вероятно няма да е така и се разделяте по живо по здраво.

Ако питбула се сбие е виновен не той, а стопанина. И да го заколиш това нищо не променя. Като си толкова мъжкар се разбери със собственика ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Niki__ » 13 Ное 2013, 20:00

bum_bum написа:
Niki__ написа:
Е.Димитров написа:
Niki__ написа:
Е.Димитров написа:

С вода ще пусне ако последния питбул в линията е била баба му примерно :mhihi:

Колега, направи си нож .. ама дървен :mhihi: Вика му се "клин". И да се сбият кучетата нищо им няма. Не ги дърпайте за да не стават разкъсвания. Хващат им се главите за да не се въртят и да не прехапват и завираш на питбула клина в устата. След това въртиш леко и това действа като лост и му разтваря устата. После собственика трябва да му държи врата за да не захапе отново. Същото правиш и с твойто ако е захапало, което най-вероятно няма да е така и се разделяте по живо по здраво.

Ако питбула се сбие е виновен не той, а стопанина. И да го заколиш това нищо не променя. Като си толкова мъжкар се разбери със собственика ;)

Със собственика няма как да се разбера защото е възрастна жена и 50 пъти съм и казал да не си пуска кучето без повод и тя пак продължава :ranting:
Последна промяна Niki__ на 13 Ное 2013, 20:01, променена общо 1 път

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 13 Ное 2013, 20:00

bum_bum написа:Ако питбула се сбие е виновен не той, а стопанина. И да го заколиш това нищо не променя. Като си толкова мъжкар се разбери със собственика ;)

това съм доста съгласен, че кучето по принцип не е виновно, а смотания собственик който избива комплекси като насъсква кучетата си да напдат хора и кучета :yes:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 13 Ное 2013, 20:03

Niki__ написа:Със собственика няма как да се разбера защото е възрастна жена и 50 пъти съм и казал да не си пуска кучето без повод и тя пак продължава :ranting:

Жалко, но кучето не е виновно в случая. Подай жалба в общината освен. :dunno:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Мнение от _galio_ » 14 Ное 2013, 10:58

Zagy написа:Срещу яко и зло куче - само телескопична палка! НИЩО друго не върши работа. БТВ - и такава имам и си я носа чат-пат.

Пробвано ли е? Къде удряш? Мен лично ме съмнява ротвайлер или питбул да се впечатлят от телескопична палка.
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 14 Ное 2013, 11:12

Не съм пробвал (и слава Богу), но ми разказаха за такъв случай с ротвайлер, който отнесъл як удар в ребрата и се измел с максимална скорост.
Si non confectus, non reficiat.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Мнение от _galio_ » 14 Ное 2013, 15:24

Zagy написа:Не съм пробвал (и слава Богу), но ми разказаха за такъв случай с ротвайлер, който отнесъл як удар в ребрата и се измел с максимална скорост.

Имам приятели кучкари и са ме съветвали да не се занимавам по тоя начин с куче.

За спартан-а ме провокира едно (домашно) куче, което прояви нездрав интерес към мен, както си бях на място и чаках светофар. Направо бях на кантар да го подгоня после. Но с малък нож няма какво толкова да му кажа. Палката е да респектира хора по-скоро.
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 14 Ное 2013, 16:03

_galio_ написа:
Zagy написа:Не съм пробвал (и слава Богу), но ми разказаха за такъв случай с ротвайлер, който отнесъл як удар в ребрата и се измел с максимална скорост.

Имам приятели кучкари и са ме съветвали да не се занимавам по тоя начин с куче.

За спартан-а ме провокира едно (домашно) куче, което прояви нездрав интерес към мен, както си бях на място и чаках светофар. Направо бях на кантар да го подгоня после. Но с малък нож няма какво толкова да му кажа. Палката е да респектира хора по-скоро.

Не съм някакъв експерт и не искам да ми се случва да се правя на безстрашен с кучета, но нали кучетата усещат страха - ако не те е страх, стоиш изправен и не се навеждаш дори малко има голям шанс кучето да разбере, че си по-силен от него и да спре да се занимава. Това поне което съм гледал от тук от там от оная поредица на оня дето се занимава с проблемни кучета на хората в америка. В повечето случаи това е най-успешното нещо да не те е страх и да си номер 1, но проблема на повечето хора както и моя разбира се е че колкото и уж да не ме е страх като съм в непосредствена близост с някое голямо куче, разминаваме се на улицата или подобно и изпитвам някакъв остър, неконтролируем страх за кратък период от време и се усещам, че това е най-голямата простотия която мога да направя, но нищо не мога да направя някой път. Другото нещо с наклането е на същия принцип явно като при отношения хора с хора как по-слабия се покланя на по-силния и показва респект, така, че дори куче да понечи да нападне или приближава не трябва да се накланя към него ни на йота. Това е лошото, че някой път го правят хората несъзнателно.
Гледал съм по форуми за самозащита като е ставало въпрос специално от кучета да се обсъждат всички варианти и честно казано не помня някой вариант да е по-по-най. Най-логичното като махнем самоконтрола, неналичие на страх и стоене изправен на 100% е кучешката свирка, нооо на определен процент кучета не действа, а има и процент кучета които не са много добре със слуха и не се знае какъв ти е късмета него ден. Ся се сещам, че има много клипове как котка прогонва голямо, много по-голямо куче и то бяга и се замислих какво излъчва тази котка, че 2-3-5-15 пъти по-голямо от нея куче тръгва да бяга вместо да я обезкости на момента ;) Има нещо тука както е и при нас хората и всички животни. Бях гледал едно от ония клипчета за свалки и алфа мъже как да бъдем ако не сме чак толкова по природа ала-бала и оня на клипа разказва случай как седи с мацка на кафе и разправя нещо на висок глас при което 2 мутрянги от съседна маса се издразват и единия му казва да мълчи малко че му е надул главата. Нашия герой с твърд глас казва нещо от сорта на гледай си работата и не му обръща повече внимание продължава да си говори с мацката. Тоз мутрата някъв едър ся го избива на селска чест и аха да скача и другия му казва не се занимавай и нищо не става. Тези неща много странно но повечето случай работят. Казвам повечето щото не се знае ся кой колко е луд и кой колко на селска чест ще го избие и кой е наоколо за да се доказва пред него. Лично съм си правил експерименти като вървя някъде и с някой много по-едър от мен като ни се пресекат погледите и обикновенно аз съм човека който първи отвръща поглед, но бях решил да тествам системата аджеба и той ме гледа намръщен, брадясал :mhihi: и аз го гледам като пукал и не отмятам поглед и оп изненада баш културиста отмята първи поглед и омеква. Тука става малко завъртяно всичко, защото поне от това което съм чувал па кучетата не трябвало да се гледат в очите щото ставало по-лошо и става един мармалад с тия кучета кое как е точно може да каже някой като оня оскар ли къв беше с кучетата :bchug:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата