Мнение за Алфа Ромео 147 2,0

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: вана Чайка

Re: Мнение за Алфа Ромео 147 2,0

Мнение от .:BENZINO:. » 31 Дек 2013, 16:23

barty написа:
Boyadjiev написа:
barty написа:Аз ги заглеждам 159 JTD ама а да видиме :mhihi: да не скоча в някоя Е34 :mhihi:

Ми за тия пари или 2003та алфа или 1990та БМВ :mhihi:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: Ти заеби майтапа ама съм харесал едно е34 520 в мобилето и чак го ... сънувам да го е.а :mhihi:

много ми е интересно кое е това изчадие...
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: дърто Е30
Мечтае да кара: моята си,ама с неограничен бюджет

Мнение от SPEED_GABROVO » 31 Дек 2013, 23:28

barty написа:
Boyadjiev написа:
barty написа:Аз ги заглеждам 159 JTD ама а да видиме :mhihi: да не скоча в някоя Е34 :mhihi:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: Ти заеби майтапа ама съм харесал едно е34 520 в мобилето и чак го ... сънувам да го е.а :mhihi:

смятай,кога ще сънуваш Алфа,ако ще и да е jtd :mhihi:
BMW не е просто марка автомобили,а начин на живот.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ше 32? Compact
Мечтае да кара: E91 330xD

Мнение от Crazy_jerry » 01 Яну 2014, 15:10

LuBaKa написа:Италианските фенове май обърнаха темата на обратно.От 2.0 тс със хвърчащите биели отидохме на JTD.Te са здрави наистина,но вие го изкарахте вечния мотор.Абе пичове много насериозно ги вземате нещата,недейте така. ;)

Да само да си сменят редовно обяжната ролка на пистовия, че иначе двата ремъка си прават купон :)
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от KUM4o » 01 Яну 2014, 15:41

Crazy_jerry написа:
LuBaKa написа:Италианските фенове май обърнаха темата на обратно.От 2.0 тс със хвърчащите биели отидохме на JTD.Te са здрави наистина,но вие го изкарахте вечния мотор.Абе пичове много насериозно ги вземате нещата,недейте така. ;)

Да само да си сменят редовно обяжната ролка на пистовия, че иначе двата ремъка си прават купон :)

Личи си колко си карал JTD. Само да те светна, че ремъка е един и обтяжната ролка е една от най-безпроблемните ролки в тоя мотор, аман от форумни разбирачи, чули и недочули...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 01 Яну 2014, 16:21

BENZINO VN написа:
barty написа:
Boyadjiev написа:

много ми е интересно кое е това изчадие...

Няма я обявата, но колата беше стокова 520-ка, с клима, ГИ, BBS, цвят "Калипсорот" ако не греша... изглеждаше много запазена.
:yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ше 32? Compact
Мечтае да кара: E91 330xD

Мнение от Crazy_jerry » 01 Яну 2014, 16:27

KUM4o написа:
Crazy_jerry написа:

Личи си колко си карал JTD. Само да те светна, че ремъка е един и обтяжната ролка е една от най-безпроблемните ролки в тоя мотор, аман от форумни разбирачи, чули и недочули...

Аз говоря за пистовия ти сигурно не си си отварял капака и обтяжната като отвори малко и го хвърля в повечето случай в ангренажа но твойта може да е нова модификация с верига
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: E36 318 is M42

Мнение от LuBaKa » 01 Яну 2014, 23:13

KUM4o написа:
Crazy_jerry написа:

Някои от форумните разбирачи,чули и недочули сигурно са се ебавали доста повече от теб с италиански коли.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 06 Яну 2014, 11:00

blqsu4ko написа:Да ви потормозя и аз като сте започнали за алфа. Има една 146 2.0 много на оферта, с много сменени неща, работи добре, не тропа, няма ръжда, всичко и е ток.
Кажете какво да погледна по обстойно? Единствено леко и тропат повдигачи май.. Съвети някакви?

Ако тропа като дизел, особено когато се запали студена, това не са повдигачи, ами вариатор - еквивалента на Vanos при Alfa. ;)
Иначе колата я закарай в някой сервиз, който се занимава с такива коли и ако ти потвърдят, че е ОК си я взимай, щом ти харесва. :)
ylaine написа:Самият факт, че алфи като 156, 166, с едни от най-големите им мотори, струват колкото примерно фиеста и корса от тези години, говори сам по себе си. Не съм имал алфа. Преди 2-3 години се бях наточил на 145/6 (ниски цени, стабилни коне), но всички хора около мен, просто бяха готови да ме пречукат, ако го направя :mhihi: Иначе си признавам, че много от алфите ме грабват на външен вид и някой ден определено бих си взех някоя "бегачка" да видим що е то - мит или реалност :winky: А за толкова стари коли наистина няма какво толкова да се мисли. Ако ти харесва, караш я при някой познат майстор или взимаш с теб някой познат, който разбира и ако излезнат само "дребни" неща за правене я взимай. Защото неща за правене винаги има. Затова съм си казал, че кола от автокъща никога!

Не знам за какво говори, ама именно поради тази причина съм благодарен на градските митове и легенди. ;)
Карам висок клас кола с 3.0 V6, натъпкана с екстри, на цената на Fiesta/Corsa. Единственият ми "проблем" е разхода на гориво. Нека ми е зле. :)

За останалото си прав, само за автокъщите не съвсем - читава кола и там може да се намери, вярно не е лесно, но може.
При такива стари кенефи, просто очите да са на 4 при покупката и това е. Останалото е до късмет вече. :)

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 06 Яну 2014, 11:16

Висок клас кола и алфа в едно изречение? :shock:
Единствената алфа която пак не мога да нарека кола от висок клас мисля че беше 156 GTA върти ми се нещо около 240-250-коня та със същата се возихме от Букурещ до Турну северин,беше с нещо като доста пипнат спорт пакет и рекаро,колата вървеше и возеше доста стегнато в бг мисля че не съм виждал такава а може и да има но не се заглеждам.. :)
Fear без лоши чувства. :bchug:
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 06 Яну 2014, 11:22

166 е еквивалента на 5er, E klasse, A6...
И не, не смятам, че е чак на тяхното ниво, но са в един клас. Това имах предвид.

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 06 Яну 2014, 12:00

Fear написа:166 е еквивалента на 5er, E klasse, A6...
И не, не смятам, че е чак на тяхното ниво, но са в един клас. Това имах предвид.

Сега я разгледах и може да се каже,да.
Нищо не каза за въпросната GTA..
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 06 Яну 2014, 13:59

За 156 GTA всичко е ясно, не виждам какво мога да кажа. :)
Спортен седан, в класа на 3er. Aко те интересува, в Нет-а има всичко.
Бих се спрял на нея, вместо на сегашната 166, но запазените екземпляри си държат цена.

Предишна

Назад към Извън Темата