Една легенда на 44
Модератор: Общи модератори
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Re: Една легенда на 44
Без значение резултата момчето си е фен,просто не беше нужно толкова силни думи. 
Поздрави и нека не превръщаме темата в излишни спорове,разбрах се с човека за реванш след като засили ладата.

Поздрави и нека не превръщаме темата в излишни спорове,разбрах се с човека за реванш след като засили ладата.

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
butaloto. написа:Няма как да дойда с две коли едновременноВсе пак интересна среща се получи, проблема е единствено с постоянното движение по околовръстното, трябва да измислим къде да го провеждаме безопасно. Така и не разбрах с кой се пусках в началото.. бре, че вървеше тая баварка, пък после моето момче ми каза, че била 2,5 бензин 6-так тази тройка. А гъзя аз ладата, та буталата ще й изкарам!
![]()
Все пак в края на вечерта се пуснах и с 318IS.. ладата вървеше по-добре от нея. А тя си беше в моя клас.
Хубава среща се получи, ако искате след 7 дни може да се видим пак, този път на линия ще бъде и габровската лада
Да да в твоя клас, 1.9 правен с 2 седалки само. М42 е 1.8 сток.
А и на дълго нямаше никакъв шанс, ако до 120 имаше някаква драма

Иначе намери ли си частта, където ти беше паднала по пътя?

Стига, че ще вземе да ми хареса да се сбираме...
Не, частта така и не си я намерих.. ама както вика един ваш колега от форума- Щом е изпаднала и колата продължава да върви, значи не ти е трябвала!
П.П. Благодаря за наградата, пазя я

Не, частта така и не си я намерих.. ама както вика един ваш колега от форума- Щом е изпаднала и колата продължава да върви, значи не ти е трябвала!

П.П. Благодаря за наградата, пазя я

Classic Team
В далечната 1999 имах такава кола - Жигули, беше произведена 1972-ра. Взех я от познат за 600 лв. като колата беше след основен ремонт (2-ри или 3-ти никой така и не разбра). За 3 години и навъртях 90 хил. км и за това време смених гарнитурата (капака на клапаните) с коркова, и 2 пъти цялата предница (няколко десетки лева)
Купих я за 600 лв и я продадох за толкова
Фабрично нямаше колани и аварийни светлини
Аварийните бяха на копче от АЛАРМАТА!
Карах успоредно с нея и една 123-ка БЕНЦ, та се чудех как така той си е със заводския двигател и заводската предница, а на Жигулата отвреме навреме и потропваше нещо отпред и тряаше да се сменя....
Няма да има такива железни коли НИКОГА ПОВЕЧЕ!
Между другото съм имал за 3 години и Форд Сиера 2.0 бензин - уникално здрава кола! На кантар със 123-та!

Няма да има такива железни коли НИКОГА ПОВЕЧЕ!
Между другото съм имал за 3 години и Форд Сиера 2.0 бензин - уникално здрава кола! На кантар със 123-та!
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
Аз не разбрах кое върви по-добре is-a или ладата единя казва едно другия друго?!
Иначе това сивото последно 320 или 325 беше защото отзад пишеше 313?!
Един пич каза че на умряло куче нож съм вадил но не мисля че колата ми е толкова бърза напред пък и ладата е по-лека с 2-карбуратора,демег си е пипната.
Велизар може да потвърди че след 120 нагоре е самоубийство и какво се случва в колата заради заварката.
Иначе това сивото последно 320 или 325 беше защото отзад пишеше 313?!

Един пич каза че на умряло куче нож съм вадил но не мисля че колата ми е толкова бърза напред пък и ладата е по-лека с 2-карбуратора,демег си е пипната.
Велизар може да потвърди че след 120 нагоре е самоубийство и какво се случва в колата заради заварката.

Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Нека и аз се изкажа сериозно.
Момчето дойде, успя да ни събере, посмяхме се, поговорихме, но това, което каза беше голяма дума в неговата уста, че бие 80% от БМВ-тата. Просто вчера му беше доказано, че не е прав. И както Боксьора каза, там се бяхме събрали с коли 100-200 коня, ами ако дойдат другите от тези 80%?!
Пускаха се от летящ и от място. От място момчето вика, че не можел да тръгне, пък 36-цата правена за дрифт
Пуснаха се от летящ, резултата същия, само, че Ладата бие с хвръкнала част
Радвам се, че ти харесва наградата. Надявам се да я приемеш като шега, а не като подигравка.
Успех и за напред внимавай къде, какво пишеш, че виждаш, че на БМВ-истите толкова ни трябва и се събираме
Приятен уйкенд!
Момчето дойде, успя да ни събере, посмяхме се, поговорихме, но това, което каза беше голяма дума в неговата уста, че бие 80% от БМВ-тата. Просто вчера му беше доказано, че не е прав. И както Боксьора каза, там се бяхме събрали с коли 100-200 коня, ами ако дойдат другите от тези 80%?!
Пускаха се от летящ и от място. От място момчето вика, че не можел да тръгне, пък 36-цата правена за дрифт

Радвам се, че ти харесва наградата. Надявам се да я приемеш като шега, а не като подигравка.
Успех и за напред внимавай къде, какво пишеш, че виждаш, че на БМВ-истите толкова ни трябва и се събираме

Приятен уйкенд!
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- b00st
- User
-
boksioraE39 написа:Аз не разбрах кое върви по-добре is-a или ладата единя казва едно другия друго?!
Иначе това сивото последно 320 или 325 беше защото отзад пишеше 313?!![]()
Не сме правили старт от място. На връщане просто направихме няколко пускания от 2ра и 3-та в трафика по околовръстното за бъзика. В началото беше отпред, но след 130 на 4-та си го настигам (когато нямаше коли) и нагоре няма шанс. Разбрах от него, че ладата му е под 1000кг, валове, двойни карбуратори, маслени радиатори, сликове, не знам си кво още. Тва сигурно има 3 такива в БГ

Така, че от Е36 баш правилно сте се замерили, а с пипнати Е30ки мисля няма смисъл. Иначе беше забавно и момчето е фен

ЛАДА е и ще си остане легенда. Независимо от това, кой какво мисли за нея. Това беше колата мечта за вашите бащи и дядовци. След 20-40 години и на вас ще ви се присмиват, как говорите за сегашните си коли
Що се отнася до младежа с бегачката
Колега, хубаво е такива бъзици да са повод за нови приятелства. Уважавай околните и ще получиш същото. Аз уважавам всеки, който е вложил време, пари, знания, любов, за да подобри колата си. Евала на всеки "умейко", който има ръце. Но не е добра идея да се надскачаш 

Що се отнася до младежа с бегачката

Момчета, съгласни ли сте да се съберем и края на тази седмица? Има една лада, която върви по-добре от моята, ще дойде... та ще имаме повод пак да качим малко адреналин вечерта.
Нещо за събота?

Classic Team
Трябваше това изображение да го вмъкна в предишния пост... уви, няма ли кой да й го сложи?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Classic Team
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Евала на рускинчетата, с кеф позират за разлика от нашите "красавици".
Ако докараш малко от тези по-имате шансове.
ПП: Някой не направи ли клипче, че взе да ме дострашава
, да не се налага да слагам с54-та 
Ако докараш малко от тези по-имате шансове.
ПП: Някой не направи ли клипче, че взе да ме дострашава

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
Докарайте и по-бързата лада но тоя път ще купуваш монстър от зеления.
След драга може да направим състезание по-най много свински опашки по автомобила и там да ви отупам!
След драга може да направим състезание по-най много свински опашки по автомобила и там да ви отупам!

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
За последното не бъди убеден 
Sent from Люлин using Tapatalk

Sent from Люлин using Tapatalk
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- b00st
- User
-
boksioraE39 написа:Докарайте и по-бързата лада но тоя път ще купуваш монстър от зеления.
Внимавай да не докарат Гошо Карбуратора