Световно първенство по футбол - Бразилия 2014
Модератор: Общи модератори
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Re: Световно първенство по футбол - Бразилия 2014
Актуализирайте анкетата. Първи отпаднали, световните шампиони. Прецедент ли е или така ми се струва, не знам.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- vaykisss
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 compact,96'индивидуъл
- Мечтае да кара: 6 serries
- Детайли за колата: монреалблауууу
TNT написа:Много оптимистично виждаш бразилците чак на финалИначе немците не виждам кой ще ги спре. Холандия много трудно. От другите засега... май няма кой.
Аз лично на Бразилия им давам четвърт финал,същите калъфи са кат испанците,въпреки ,че гласувах за Италия не ми се иска финал Германия-Италия,по скоро ми се иска Германия- и неква изненада Чили,Уругвай,Босна,Швиц и тн,Холандия и те ми са симпатични,ама по скоро заради АЯКС ,винаги съм го харесвал това отборче

- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525д 2001
- Мечтае да кара: F13 с М буквичка.
Elesar74 написа:Актуализирайте анкетата. Първи отпаднали, световните шампиони. Прецедент ли е или така ми се струва, не знам.
Ми да ти кажа не е прецедент, 2002 година Франция беше първия действащ световен шампион отпаднал в груповата фаза. Относно Испания, аз по-напред в темата бях споменал, че според мен едва ли ще станат шампиони и то основно заради лошата форма през целия сезон на Икер, Шави и Иниеста които са моторите на отбора, макар че според мен само Иниеста беше на високо ниво в двата мача до момента, обаче въобще не очаквах да отпаднат още в групите.
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
E34 написа:8-)boksioraE39 написа:E34 написа:¡España! Колкото и да ми е неприятно тия се изстреляха през последните години в Космоса и едва ли някой може да ги озапти...а и надъхването е нечовешко!
Надъхване,надъхване колко па да е надъхване?!
Абе беги бати резила....а ти кой фалеше та да знам кога да се смея и аз? Или ше си траем...
Аз гласувах за бразилия но се надявам германия да направи нещо макарче 100% домакините ще ги бутнат лееко.

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
Elesar74 написа:Актуализирайте анкетата. Първи отпаднали, световните шампиони. Прецедент ли е или така ми се струва, не знам.
въобще не е прецедент, по-скоро почва да става традиция

2002 - световният шампион Франция отпада в групите
2010 - световният шампион Италия отпада в групите
2014 - световният шампион Испания отпада в групите

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Говорех за първи отпаднал отбор. Както и да е, ако пък става традиция, какво пък му е лошото.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525д 2001
- Мечтае да кара: F13 с М буквичка.
vaykisss написа:TNT написа:Много оптимистично виждаш бразилците чак на финалИначе немците не виждам кой ще ги спре. Холандия много трудно. От другите засега... май няма кой.
Аз лично на Бразилия им давам четвърт финал,същите калъфи са кат испанците,въпреки ,че гласувах за Италия не ми се иска финал Германия-Италия,по скоро ми се иска Германия- и неква изненада Чили,Уругвай,Босна,Швиц и тн,Холандия и те ми са симпатични,ама по скоро заради АЯКС ,винаги съм го харесвал това отборче
Уругвай ако излязат от групата ще е голяма изненада, просто бяха трагични първия мач, а на всичко отгоре са и един от отборите с най-висока възраст, въпреки загубата на Англия първия мач, отбора игра доста добре и ако късмета беше на тяхна страна спокойно можеха и да го спечелят, отборът има потенциал и си мисля, че ще излязат от групата и може да стигнат до нещо по сериозно. Другия отбор който смятам, че ще подобри играта си следващите мачове е Аржентина, възможно е и те да се намесят в борбата за титлата. Германия и Бразилия (с някой изключения) не ги коментирам, те са големите фаворити.
Elesar74 написа:Говорех за първи отпаднал отбор. Както и да е, ако пък става традиция, какво пък му е лошото.
Първи загубиха и теоретични шансове Австралия.
Elesar74 написа:Говорех за първи отпаднал отбор. Както и да е, ако пък става традиция, какво пък му е лошото.
Ако трябва да сме честни първия отпаднал отбор беше Австралия. Отпаднаха 2-3 часа преди испанците

Иначе Испания дадоха много на футбола последните години. ... И взеха разбира се всичко, което може да се вземе.
Така че нека не ги съдим. Това поколение ще остане в историята, както и тахното тики-така.
Щем не щем всичко си има край. Аплодосменти за Испания ....

- niki_future
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e46 320d Touring 150 к.с.
- Мечтае да кара: Самолет
Ужас, горките испанци...
Все още си държа на финал Германия:Бразилия (единствено заради фактора домакинство). Обаче не съм гледал програмата дали няма да се пресекат пътищата им по-рано. Италия също са доста корави... Надявам се Аржентина и Уругвай да покажат по-добра в следващите си мачове, за да е интересно. Обаче мачовете продължават да са доста резултатни в груповата фаза, което е супер.
Все още си държа на финал Германия:Бразилия (единствено заради фактора домакинство). Обаче не съм гледал програмата дали няма да се пресекат пътищата им по-рано. Италия също са доста корави... Надявам се Аржентина и Уругвай да покажат по-добра в следващите си мачове, за да е интересно. Обаче мачовете продължават да са доста резултатни в груповата фаза, което е супер.

Испанците наистина играха много слабо. То беше ясно, че трябва да има промяна, но няма кой да я направи.
Другият отбор, за който бих държал са бразилците, но не искам да си причинявам следващи мъки
Те са много слаби на това първенство, ако не са домакини щяха да отпаднат още в групите. Най-категорични са германците и сигурно те ще станат шампиони сигурно срещу Холандия
Още не съм гледал Аржентина, но и там отбора не ми се струва много сглобен
Другият отбор, за който бих държал са бразилците, но не искам да си причинявам следващи мъки

Още не съм гледал Аржентина, но и там отбора не ми се струва много сглобен
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Не съм гледал всички мачове и отбори, но като че ли Германия, Холандия и старата лисица Италия са с големи шансове да играят финал. Англичаните на теория също имат потенциал ама те горките не могат да пробият през последните години.
Чили ме изненада приятно, може би защото ги гледам за първи път
Чили ме изненада приятно, може би защото ги гледам за първи път

- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
Zagy написа:Финалът ще е Бразилия - Германия и новия световен шампион ще са зи жърманз
Няма как да стане щото се срещат на полуфинал....погледни програмата. Иначе който бие там е чамп.
barty написа: Англичаните на теория също имат потенциал ама те горките не могат да пробият през последните години.
под "последните години" от '66-та ли имаш предвид? Аз от тоя поток съм за КОСТА РИКААААААААААА

- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
Такааааам..... Айде и аз сега да си посипя публично главата с пепел, не защото съм тръбяла как ще станат пак световен шампион, а защото не вярвах, че е възможно да се случи това, което се случи. Нямам обяснение...Умора, безхаберие, грешна тактика, липса на късмет, липса на игра, наистина не знам. Уж играха, особено в мача в Чили имаха и положения, ама не влезе и тва е.
Както и да е, тия са "изпушен фас", както казва мъж ми...
От тука нататък ми е абсолютно все тая кой ще спечели, защото няма да е моят отбор. Заявки има направени от няколко отбора по мое скромно мнение, но като гледам мач с мач не си прилича и ми е трудно да следвам логика и да бъда сигурна в нещо. Не ми се иска да са германците, защото не мога да ги понасям буквално (само да не ме чуе пра баба ми Бьорнщайн)
Ама пък не мога да отрека, че играха супер първия мач, да видим вторият...
Общо взето ще е готино да има някоя тотална изненада, ама да видим
Както и да е, тия са "изпушен фас", както казва мъж ми...

От тука нататък ми е абсолютно все тая кой ще спечели, защото няма да е моят отбор. Заявки има направени от няколко отбора по мое скромно мнение, но като гледам мач с мач не си прилича и ми е трудно да следвам логика и да бъда сигурна в нещо. Не ми се иска да са германците, защото не мога да ги понасям буквално (само да не ме чуе пра баба ми Бьорнщайн)

Общо взето ще е готино да има някоя тотална изненада, ама да видим

HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD