Градушка - Този път беше силно
Модератор: Общи модератори
Re: Градушка - Този път беше силно
hell's angel написа:Не можело дееба, а тия от метеофорума могат![]()
![]()
http://www.stringmeteo.com/forum/viewtopic.php?t=2248&postdays=0&postorder=asc&start=165
Оня кви ми ги дрънка за 6-7 мин станало всичко,или така е удобно.Гледам в този форум час назад говорят за мощна градука и 15 преди да удари
"PostPosted: Tue Jul 08, 2014 4:35 pm Post subject: Reply with quote
АПОКАЛИПСИС СЕ НОСИ КЪМ НИ, ОГРОМНА ЧЕРНА ЗОНА, ВЕЧЕ 1.4 ММ Shocked"
Да вземе им отпуснат субсидии на колегите от МТО форума.А тези рантутници от БАН да си поемат вината,значи когато взимаш заплата трябва да си вършиш работата,а не да си прехвърлят вината кой на кой бил пратил еди каква си информация ... и пак няма виновни.Времето изобщо не се е променило винаги е имало градушки,порой бури.......просто нехайството е огромно

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Значи, направо ми иде да ги убия 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- CTORH
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 318is, E46 328ci
Това, че нямало как да пазят градовете от градушки е абсурдно. Те си казаха, а и във метео форума, дето го даде колегата казват, че облака още от сръбско са го локализирали. Между Драгоман/Сливница и София има достатъчно разстояние, където могат да стрелят с ракетите. Ама трябва да има ракети, а и площадка за тея ракети трябва. Но площадката някой я е продал, а парите за ракетите кой знае кой ги е откраднал.
А и дори да не може да се стреля над градове, над Монтанско пак ли не можеше?
И тъпото е, че никой не ги яде гадовете мръсни за това нещо, нито журналята, нито разни "опозициики", само един чрвен депутат почна да храни агенцията за борба с градушките, ама той най-вероятно има некъв личен конфликт с шефа на тая агенция, иначе нямаше да е само той.

А и дори да не може да се стреля над градове, над Монтанско пак ли не можеше?

И тъпото е, че никой не ги яде гадовете мръсни за това нещо, нито журналята, нито разни "опозициики", само един чрвен депутат почна да храни агенцията за борба с градушките, ама той най-вероятно има некъв личен конфликт с шефа на тая агенция, иначе нямаше да е само той.
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Такава ни е държавата. На БГ само бедствия ни липсват и сме до там, до сега късмет, че ни подминаваха, тая година го изядохме и ето ги резултатите.
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Аре стига де, кой гърми покрай границата с ракети, пък и въздушните коридори, ала бала
А и там такива ракетни площадки нямало. Има де и то бая, ама те са за друго. А в Монтана май са стреляли , преди и след града (населените места)
Предполагам, че може да се ръси и със самолети тоя сребърен йодид....щом кемтрейлса си върви
Не знам дали това е предотвратимо, обаче трябваше да кажат ...

Предполагам, че може да се ръси и със самолети тоя сребърен йодид....щом кемтрейлса си върви

Ubi dubium, ibi libertas
- CTORH
- младши ентусиаст
-
hell's angel написа:Аре стига де, кой гърми покрай границата с ракети, пък и въздушните коридори, ала бала![]()
А и там такива ракетни площадки няма. Има де и то бая, ама те са за друго. А в Монтана май са стреляли , преди и след града (населените места)
![]()
Предполагам, че може да се ръси и със самолети тоя сребърен йодид....щом кемтрейлса си върви![]()
![]()
То това е проблема, че я няма пощадката и ракетите, не че е близо до границата или въздушните коридори. 50км има между София и границата, а РВД ги знаят тея работи и въздушните коридори в случая също не са пречка. Така че никой не може да ме убеди, че не е имало как да се предотврати тоя погром. Просто я няма държавата.

- ociata
- кандидат ентусиаст
-
Днес минах на застраховката, положението беше абсолютно нормално(сутринта в 9 имаше 7-8 човека, до 10 бяхме общо 15). За около 2 часа мина цялата история, като се има предвид че си пиха и кафето все пак и те са хора
Резултата не се побра в бланката дори

- CTORH
- младши ентусиаст
-
Тука некви методи без пребоядисване прилагат, тоя джип беше бая вдлъбнат и как го направиха въобще не личи.
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Тия ги има и в Пловдив.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- waterboy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e38 735i
- Мечтае да кара: вана
- Детайли за колата: M62
Факт е, че градушката на места е била доста по ситна и мойта кола както колегата в Орландовци отбеляза няма никакви щети от тази градушка (преди 10-15 дни пак имаше но мисля че беше само Надежда Обеля Люлил Илиенци от тогава имам леки забележки). Моята кола беше в кв.Надежда, съжалявам за колегите които са пострадали. Наистина има коли направо тотализирани, не знам дали е от форума на Цар Борис едно е36 до моята работа спира цялото М пакет хубави джанти изпънато вчера като го видях.... преден и заден прозорец капак таван багажник + цялата лява страна направо не знам как се оправя кола в такова състояние.
П.П В монтана някакъв казал че утре (петък) щяло да има пак голяма градушка, по новините казаха че е изключено това твърдение но знаеш ли...

П.П В монтана някакъв казал че утре (петък) щяло да има пак голяма градушка, по новините казаха че е изключено това твърдение но знаеш ли...
- JuStDieSeL
- Потребител
-
- Кара: ше Е36 320i
- Мечтае да кара: E36 M3
Моята кола е -2 стъкла и около 40 вдлъбнатини ги броих цялата е на реше кажете как да процедирам с тия вдлъбнатини че е ужас... Баща ми вика че може да се хване да я китоса и боядиса и щяло да стане ама мене ме е страх след време като напече да не се напука и т.н.
Отчаян съм отвсякъде първата ми кола и вече е на сол
Слушах много за вакумно изправяне и какво ли още не ама нищо не разбрах за тия работи...
Отчаян съм отвсякъде първата ми кола и вече е на сол

- waterboy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e38 735i
- Мечтае да кара: вана
- Детайли за колата: M62
Колеги туко що по новините потвърдиха че тази вечер и утре остава опасноста от градушки за Видин Враца Монтана Плевен Ловеч и регионите около тях, за София нищо не казаха, но аз ще се застраховам поне за днес и утре с закрит паркинг!
- rve
- ///Мтусиаст
-
- Кара: ///М3 и още нещо
Достатъчно е да се има едно наум в следобедните часове между 14 и 19ч. Градушки извън този интервал са много малко вероятни.
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
и едно одеялце в багажника...ако не за градушка то и за някоя кака става