ШАМПИОНСКА ЛИГА-сезон 2014/2015
Модератор: Общи модератори
Re: ШАМПИОНСКА ЛИГА-сезон 2014/2015
zazomazo написа:А на предните страници някой беше качил картинка с три лъва и зебра.....
ще се окаже на финала, че зебрата ше нарита и лъвове и све..
аз съм качил подобна снимка. и силно се надявам юве да бият барса

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Интересното е, че в началото на сезона Байерн и Реал бяха най-силните отбори в Европа. Барса играеха много зле. В началото на темата има прогнози... надали някой си е мислел за финал Барса - Юве.

xerial написа:Таза година е време и се надявам да спечели някой извън обичайните заподозряни![]()
Реал няма да я защити на 100%тва е закон ,ако ще и 1 милиард да издумкат за псевдо звездички.
Байерн под ръководството на Гуардиола , не ми харесва , преди играеха смазващ футбол, сега... някво мачкане на топката...
Барса - не са това , което бяха
Ще се радвам , ако някой измежду - Борусия, Рома, ПСЖ , да я вземе
От този коментар се вижда разликата от началото и сега

..Bayerische Motoren Werke..

vlad0 написа:Прав си, но ценителите биха разбрали че говоря за Байерн
Ясно де, закачах се

Принципно типичните "фенове" силно обичат и силно мразят... това е характерно за всеки истински запален по даден отбор.
В цял свят феновете на един отбор се радват на неуспехите на "кръвния враг" на локално ниво.
Няма вариант да си фен на Барса и да не се кефиш на отпадането на Реал...ако се радваш еднакво на успехите и на двата отбора значи не си фен на нито един от двата, а си просто зрител, който се интересува от футбол

За феновете на Кристиано Меси е "джуджето"... за феновете на Меси съответно Кристиано е "манекена" и така....
Така, че не ни обявявай за хейтъри....изказванията ни са нормални за хора, които симпатизират на определен отбор

Юве да бие Барса точно сега граничи с невъзможното. Лошото е, че мача е след доста време, а те не са от най-постоянните. Пък и както каза Алегри - само в един мач всичко може да се случи.
В отпадането на Реал, пък и на Байерн си имаше доза късмет. Силите са много изравнени и един гол дори и случаен може да обърне посоката на целия мач.
В отпадането на Реал, пък и на Байерн си имаше доза късмет. Силите са много изравнени и един гол дори и случаен може да обърне посоката на целия мач.
© написа:Юве да бие Барса точно сега граничи с невъзможното...
Харесвам твоите прогнози ...

От мачовете тая вечер съм приятно изненадан от Днепър

- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
M-coupe написа:xerial написа:Таза година е време и се надявам да спечели някой извън обичайните заподозряни![]()
Реал няма да я защити на 100%тва е закон ,ако ще и 1 милиард да издумкат за псевдо звездички.
Байерн под ръководството на Гуардиола , не ми харесва , преди играеха смазващ футбол, сега... някво мачкане на топката...
Барса - не са това , което бяха
Ще се радвам , ако някой измежду - Борусия, Рома, ПСЖ , да я вземе
От този коментар се вижда разликата от началото и сега
горе долу съм ги видял нещата

За финала съм на мнение , че Барса ще изнасили старата госпожа

- TNT
- младши ентусиаст
-
xerial написа:За финала съм на мнение , че Барса ще изнасили старата госпожа
Както по-горе споменаха - момента с формата го има. Но Барселона се борят за още 2 купи... та ще поддържат някаква прилична форма

zazomazo написа:© написа:Юве да бие Барса точно сега граничи с невъзможното...
Харесвам твоите прогнози ...![]()
От мачовете тая вечер съм приятно изненадан от Днепър
Може да провериш назад в темата и ще видиш, че това ми е първата грешна прогноза...

Неее, не ме разбра.
Нямам нищо против прогнозите и пристрастията ти.
Просто изхождайки от прогнозата ти за предния мач изразих надежда и в следващия да се получи така
Нямам нищо против прогнозите и пристрастията ти.
Просто изхождайки от прогнозата ти за предния мач изразих надежда и в следващия да се получи така

аз през целия мач съм треперел да не би Реал да вземат да сбъднат прогнозата ми. Сега може и да ми се върне, не знам 

- TNT
- младши ентусиаст
-
TNT написа: Барса дотук биха шампионите на Англия, Франция, Германия... време е и на Италия
И между другото биха шампиона на Испания колкото пъти го видяха

Тази вечер булсаткома пак пр** нещата, но гледах мача по интернет. 70:30 владеене на топката или нещо такова, един гол на Меси и това е - Барселона е шампион на Испания. Добре вървят нещата