Джереми Кларксън отстранен от BBC...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар

Re: Джереми Кларксън отстранен от BBC...

Мнение от Хаос » 27 Дек 2015, 14:51

steeN написа:Крис и Сабине са супер скучни... Дори екипа на 5th Gear е повече фън.

за сметка на това знаят как да управляват автомобил
а скуката идва от сценаристите, ако не знаеш
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i
Детайли за колата: e36 coupe

Мнение от host » 27 Дек 2015, 14:53

steeN написа:Крис и Сабине са супер скучни... Дори екипа на 5th Gear е повече фън.

Aко не те интересуват коли и не вникваш в казаното от Харис може би, а Сабине е приличен водещ на авто предаване, хумора й леко "германски" и изкуствен за мен.. но Харис, дори да нямаше добро чуство за хумор, начина му на шофиране, и това, че споделя крайно адекватни впечатления от конкретните автомобили е достатъчно.

Но колкото и да са добри водещите, ако няма читав режисьор и снимачен екип ... поне на нивото на стария нещата няма да са розови. Но Харис има толкова опит вече с напудрените продукции на канала в тубата DRIVE , че почти няма за какво да се притесняваме.

Аватар

Мнение от Хаос » 27 Дек 2015, 16:12

Най-доброто ревю на най-добрата хипер кола McLaren P1 е на кого? Познахте, на Chris Harris...
А гледали ли сте видото му от Mille Miglia? Уникално е.

Няма какво да се заблуждаваме, той е доста по-добър водещ от някакъв си сноб с ландкрузър и голямо шкембе.
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 27 Дек 2015, 16:28

Ако ще е професионален шофьор, препочитам да гледам Ранди Побст от Мотортренд или Джейсън Плато/Тиф Нидел от 5та скорост. На Крис Харис мога да заспя единствено... съжалявам. Ако си скучен си скучен със или без сценаристи.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 27 Дек 2015, 16:31

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
Мечтае да кара: е36 с осмак
Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.

Мнение от Boyadjiev » 27 Дек 2015, 22:06

Хаос написа:Най-доброто ревю на най-добрата хипер кола McLaren P1 е на кого? Познахте, на Chris Harris...
А гледали ли сте видото му от Mille Miglia? Уникално е.

Няма какво да се заблуждаваме, той е доста по-добър водещ от някакъв си сноб с ландкрузър и голямо шкембе.

Препокриват ни се мненията.

Няколко аргумента, защо Харис е най-добрият автомобилен журналист в момента:
- Не може автомобилен критик да не може да кара - а той кара достатъчно добре (даже прекалено добре :mhihi: )
- дава уникална информация за колата
- обича дрифта и не съди само по технически характеристики колата
- истински харесва колите и работата си - има емоция има желание, има страст в това което прави.

Според мен Джеръми прави много жестоко шоу, просто е в друга категория авто шоу, а не там където е Крис Харис.

Един поглед на няколко от видеата на Харис и стига да го заобичаш рязко:
F40 и F50 https://www.youtube.com/watch?v=3MDTcXGsjuo
f12 https://www.youtube.com/watch?v=cjp1xjOzJqY
Laferarri McLaren i Porsche https://www.youtube.com/watch?v=q3YPTkBRaOk
Goodwood https://www.youtube.com/watch?v=YbvPhxFw0XA
и още и още... Не ми се търси. Но основното с което ме спечели е каране - onboard кадри на чисто и хубаво каране... Никой друг не предлага onboard кадри как кара и как разхвърля колата, колкото му стиска. Голямо :bowdown: :bowdown: :bowdown: като негов фен.
Изображение Изображение Изображение
Уважавай другия, независимо каква кола кара.

ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Пилев » 27 Дек 2015, 22:14

Аз сигурно съм единствения, на който Крис Харис му е доста противен. Иначе прави интересни клипчета, просто много ме дразни самия той.

Аватар

Мнение от ПешоП » 27 Дек 2015, 22:50

Забравяте нещо- онези 3-та идиоти бяха преди всичко шоумени и забавляваха хората и някъде много назад в уменията им попадаха шофирането на писта и обективното представяне на автомобилите. Крис Харис и баба ви Шмид определено могат да карат и знаят страшно много, но са твърде сковани за да заместят отбора идиоти.
Надявам се да греша де- от мен имат вот на доверие за първият сезон, дано се сработят и се получи добро предаване.

Потребител
Аватар

Мнение от bmwpowaa' » 27 Дек 2015, 22:52

В допълнение на поста на колегата Boyadjiev, добавям и ревю на личната му М5-ца. Той просто си го може - https://www.youtube.com/watch?v=FzOPR7STqrQ

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 30 Дек 2015, 18:02

Пилев написа:Аз сигурно съм единствения, на който Крис Харис му е доста противен. Иначе прави интересни клипчета, просто много ме дразни самия той.

Не си, не си :mhihi: И на мен ми е супер противен. Да, кара, ама дотам. Това каране му дава излишно самочувствие ли кво не знам. Не ме кефи. Също и Мат Фара, Роб Ферети и всичките им дружки там. Имат по някой и друг сполучлив клип и дотам.

Сабине въобще не я знам за к'ъв чеп ще я слагат. Нито има външен вид, нито говори правилно английски, само може да кара....което, като се замисли човек изобщо не е малко за жена нали :mhihi:

Както казаха някои колеги по-горе на Джейсън Плато и Тиф Нийдъл най-им се получава. И двамата могат да карат, Джейсън още си се и състезава в турингите. Тиф си е дрифт хепи по дифолт :mhihi: Казват си всичко без да спестяват и най-важното с напълно разбираем ентусиастки език, не като Джеръми и компания само идиотщини.
Реално даже добре си стана, че го спряха, щото последните не знам колко години само идиотщини, нагласени изцепки и общо взето нямаше нищо общо с рестартираните от 2002-ра серии.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 30 Дек 2015, 18:20

madafaka_donkele написа: не като Джеръми и компания само идиотщини.

То си беше шоу с коли, а не автомобилно предаване. Fifth gear винаги ми е харесвало повече от Top gear. Но пък няма спор, че идиотщините бяха добри :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 30 Дек 2015, 18:40

TNT написа:Но пък няма спор, че идиотщините бяха добри :mhihi:

То затова и се гледаше толкова :mhihi:

TNT написа:То си беше шоу с коли, а не автомобилно предаване.

Абе в началото, първите серии си бяха интересни. Нямаше ги тези обикаляния из света, тъпи challenge-и, каруцарски език и буквално изсмукани от пръстите недостатъци на различните бИгачки.
100% съм сигурен сега на новото място амазонци ще ги скастрят и ще ги строят, като първолаци т.е. най-вероятно ще е яко скука :mhihi:

Потребител
Аватар
Кара: Е34
Мечтае да кара: Е34 М5

Мнение от d.raychev » 30 Дек 2015, 19:06

Точно детинщината в действията на Кларксън спечелиха толкова публика на шоуто.И точно заради това Топ Гиър ми е било много по-интересно от Fifth Gear,просто второто ми е една идея по-постно.Екипа на Топ Гиър на Кларксън,Мей и Хамънд беше страхотен,ревютата най-често не включваха кой знае каква информация(ревюто на Кларксън на GT86,в което показа как може да се дрифтира докато чете книга... :mhihi: ),но все пак бяха интересни и представяха нещата по начин,който всеки може да разбере.Крис Харис от друга страна наистина е може би най-добрия в сферата си в момента-ясна информация,уникални кадри с колите(забавения кадър,онборд камерите),без излишно размотаване...Сигурен съм че 2016 ще е уникална година откъм авто шоута,остава само да чакаме :lalala:
popowski написа:
един приятел от асеновград ми каза че я знае тая ифа , била в пламъци и вериги ,пишело нещо като 700++ к.с. отзад .на обратния завой преди бачково карала на заден ,а като спре един младеж я връзвал за ограда или дърво да не избяга :lol: :lol:

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 06 Яну 2016, 17:27

Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alX3m » 06 Яну 2016, 17:46

XaMaB написа:Top Gear in crisis? Filming held up because Chris Evans 'CAN'T drive and talk into the camera at the same time'

Сега или ще гледаме, или ще слушаме :D

Ама иначе в тая тема половината страници са "всеки орангутан може да замени Кларксън" :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата