Вип Брадър 2015
Модератор: Общи модератори
- mitkyyyy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 328 ,318is , 330ci e46
- Мечтае да кара: ///м3 - е30 , е36 , е46 ... W124 Е500
- Детайли за колата: кон
Re: Вип Брадър 2015
Повечето изсипани в тоя палат са забравени ,,випове" и безинтересни личности . Вместо да вкарват млади и популярни личности ми вкарват Луни, Кички и някакви напълно непознати лица
А тоя спреляк Богданов , вярно си живее в някакъв голям филм 
Преслава ми харесва

Преслава ми харесва

- FuRoRR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Два умрели форда и 28ца
- Мечтае да кара: Танк
- Детайли за колата: Е36 328 97'
2.93 LSD
М20 маховик на 5.8кг
M50 Intake
S52 USDM Cams 10.2 lift 252in244ex
Плетени изпускатели
Romraider self tuned
14.0 1/4 mile
Добре де , догодина не може ли да си направим събора в тия реалитита? Ще идем на кастингите, ще опънем двайсетина шатри и докато чакаме ще опъваме кебапчета ,пържоли и гоненье на тия тъмни индивиди. Ще го кръстят ДжигитБрадър и вместо кокошки ще си отглеждаме М40ки докато станат 6 и 8 цилиндрови.Останалите ще са на шатри по поляните на Нови хан и ше маат кифтета...
Ще сложат някой хондаджия за шеф на къщата , който ще бъде изнасилен на 5тия час от влизането си и пратен на колегите отвън за мелене и печене по барбекютата.
Наградния фонд ще бъде чисто нова е30ка, ваучер на стойност 10000лв. от Евро07 ,5 тона бензин и пропуск за дрифт на Дракон.
Нека България види тази наша чиста натуралност!
Ще сложат някой хондаджия за шеф на къщата , който ще бъде изнасилен на 5тия час от влизането си и пратен на колегите отвън за мелене и печене по барбекютата.
Наградния фонд ще бъде чисто нова е30ка, ваучер на стойност 10000лв. от Евро07 ,5 тона бензин и пропуск за дрифт на Дракон.
Нека България види тази наша чиста натуралност!
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
светлана и моника-грозни на поразия и също толкова умни,ако ги покажат без грим ще изплашат децата.иво танев си е мазнярче от времето,когато бълваше турбо фолк простотии.ритонката ще прояви големи претенции-самочувствието й е още от комунизма.преславчето си пафка цигарките нагло,нослето и цицаците й са останали големи-лесно да се прахосмукира и да има с какво да съблазнява.луна се е побъркала отвсякъде,джорджано не знае,къде се намира.актьора гъмов поне умее да развеселява,даровит е..
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
Тая Преслава колко ли трябва да е тъпа за да се хване с примат като Богданов /ако е истина/? И като беше по-закръглена ми харесваше повече.
Аз ще го гледам и го гледах заради Деян, че се познаваме. Иначе другите участници можеше да са ми и по-интересни, примерно ако не бяха вкарвали фолк тупалки и плеймейтки, щеше да е по-добре... или да бяха вкарали по една, а не цял картел.
Аз ще го гледам и го гледах заради Деян, че се познаваме. Иначе другите участници можеше да са ми и по-интересни, примерно ако не бяха вкарвали фолк тупалки и плеймейтки, щеше да е по-добре... или да бяха вкарали по една, а не цял картел.
- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ски и свири на цигулка
sub_eleven написа:Тая Преслава колко ли трябва да е тъпа за да се хване с примат като Богданов /ако е истина/? И като беше по-закръглена ми харесваше повече.
То само фолк тупалки и забравени випове.Инак кой друг нормален ще влезне вътре! Тези са известни с това,че са известни!
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!
- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
super_mario написа:sub_eleven написа:Тая Преслава колко ли трябва да е тъпа за да се хване с примат като Богданов /ако е истина/? И като беше по-закръглена ми харесваше повече.
То само фолк тупалки и забравени випове.Инак кой друг нормален ще влезне вътре! Тези са известни с това,че са известни!
Немога да повярвам че Преслава е вътре. Само заради нея ще го гледам

Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
+1 за мнението за Преслава,цялата й структура крещи,че и трябват старите килограми..sub_eleven написа:Тая Преслава колко ли трябва да е тъпа за да се хване с примат като Богданов /ако е истина/? И като беше по-закръглена ми харесваше повече.
Аз ще го гледам и го гледах заради Деян, че се познаваме. .
Кажи повечко за Деян,поне от представянето изглежда уравновесен и различен от шаблона на типичния бг файтър

Много сладурско представяне на Ернестина там с косачката,мъжО и песа

Гъмов много забавен,баси силните лафове ,при това мимоходом,на импровизация

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Bogat-Beden написа: Деян,Ернестина ,Гъмов
На тия тримата няма да им е лесно с тая сволоч останалата дето е вътре ...
Абе за Фермата нищо не казвате

Или в друга тема ще се коментира

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
K_Ilkov написа:Bogat-Beden написа: Деян,Ернестина ,Гъмов
Абе за Фермата нищо не казвате![]()
ааа, само няма да обиждаме Петя

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- DriftoMania
- Потребител
-
- Мечтае да кара: F10 ///M5
Гъмов е профи пиянка и голям боклук... Това, че е донякъде забавен като водещ/актьор не го прави читав..

- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
vicho написа:K_Ilkov написа:Bogat-Beden написа: Деян,Ернестина ,Гъмов
Абе за Фермата нищо не казвате![]()
ааа, само няма да обиждаме Петя

можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

Тая година с Биг Брадъра се изложиха, и така като гледам май и със Вип-а ще се случи същото, от вкараните вътре до сега единствено, Люси, Деян и Ернестина са по свежи, другите са пълна скука, дано днес да има по добри попадения, а тая Кичка обиколи всякви реалитита, скоро я очаквайте в Сделка или Не, Стани богат, Женени от пръв поглед - сезон 2, и др. 

www.bmwпрофесори-bg.net
таа Катрин ли ква е, най-големия миндил ще излезе
бахти самочувствената тъпа кифла
благодарение на тази тема си го пуснах онлайн, че да видя за какви индивиди става на въпрос
с нетърпение чакам да минат няколко дена и тая да махне грима и прическата и да лъсне ква жаба е в лицето

и голям цирк ще падне с тая Преслава и младежа, който изглежда много голям пич междодругото
ама дъртите хиени ще ги съсипят и нищо чудно след предаването да се разделят 

бахти самочувствената тъпа кифла

благодарение на тази тема си го пуснах онлайн, че да видя за какви индивиди става на въпрос
с нетърпение чакам да минат няколко дена и тая да махне грима и прическата и да лъсне ква жаба е в лицето

и голям цирк ще падне с тая Преслава и младежа, който изглежда много голям пич междодругото

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- ryan83
- gangstera
-
Ти остай ам онея последните как ги прецакаха в селската къща
и оня барнатия като влезе незнаеше къде са намира

можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ски и свири на цигулка
То само модели в таз къща бе:)
Искам да влезна при моделите вътре да си прасна една ч.к.я пред тях и да си излезна кът пич
Искам да влезна при моделите вътре да си прасна една ч.к.я пред тях и да си излезна кът пич

Последна промяна super_mario на 14 Сеп 2015, 21:13, променена общо 1 път
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!