Настройват ли медиите населението срещу БМВ собствениците?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Re: Настройват ли медиите населението срещу БМВ собственицит

Мнение от K_Ilkov » 07 Яну 2016, 21:26

FuRoRR написа:А и ... тва с пекъсвача беше за по-ефектен финал на историята,така че може да не го вземаш под внимание.

Не знам да се смея ли да плача ли :dunno:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 07 Яну 2016, 22:13

Що се газирате толкова ? Журналистите пишат всякакви глупости , особено ако им се върти лайномета с по голяма скорост може да ви направят на маскара за нула време без да сте виновни .Напълно съм убеден че повечето журналистчета дето чепкат тая тема дори нямат книжки и пишат само да да са на гребена на вълната .
Достатъчно е да изсвирят гумите или да изреве двигателя във високите и сте окачени на въжето .За повечето хора автомобилите са просто каручка с колела за придвижване от точка А до точка Б , това че са БМВ ги прави опасни щото мантрата в момента е такава .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 07 Яну 2016, 22:54

Има мащабна камппания срещу БМВ-та особено в България. Не е нормално като стане катастрофа или снимат някой за превишена скорост и да набиват в очите на хората, че било БМВ и затова станало така. Другата простотия е това със задното и зимата. Щото Мерцедесите сигурно не са на задно ами на не знам какво са. Върви да обясняваш на малоумни индивиди, че преди 89-та всички коли без трабант и вартбург бяха със задно и хората не са спирали да ги карат зимата. Друг е въпроса че който не може да кара и с предно и с 4х4 пак ще се хвърли някъде или няма да кара зимата. Познавам такъв човек. Той е вече на години и отдавна няма кола, но навремето като бях млад той имаш вартбург комби което зимата никога не се караше по незнайни причини :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от DaGa » 07 Яну 2016, 23:57

larbi написа:Има мащабна камппания срещу БМВ-та особено в България.....

Ти сериозно ли бе човек ? Вземи си пии хапчетата

Sent from my SM-G388F using Tapatalk

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Carless
Мечтае да кара: Всичкото ///M

Мнение от PolandBall » 08 Яну 2016, 0:06

larbi написа:Има мащабна камппания срещу БМВ-та особено в България. Не е нормално като стане катастрофа или снимат някой за превишена скорост и да набиват в очите на хората, че било БМВ и затова станало така. Другата простотия е това със задното и зимата. Щото Мерцедесите сигурно не са на задно ами на не знам какво са. Върви да обясняваш на малоумни индивиди, че преди 89-та всички коли без трабант и вартбург бяха със задно и хората не са спирали да ги карат зимата. Друг е въпроса че който не може да кара и с предно и с 4х4 пак ще се хвърли някъде или няма да кара зимата. Познавам такъв човек. Той е вече на години и отдавна няма кола, но навремето като бях млад той имаш вартбург комби което зимата никога не се караше по незнайни причини :mhihi:

Изображение

Другата простия която наскоро видях беше сравнение как една 5ца неможе да излезе от гаража заради снега и после показват едно алди(видимо с куатро) как излиза.....не че, нещо ама ако не бе куатро до къде ли щеше да стигне... :conf: ма тъпи хора да искаш в интернет...
Khrevsu tvahyu gradu tore! Khrevsu kvatro midvhu piedhvro! Khrevsu Kristo midhvu? vhradro! Medvro vhtrienn utrah vreghgrho.

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 08 Яну 2016, 4:31

DaGa написа:
larbi написа:Има мащабна камппания срещу БМВ-та особено в България.....

Ти сериозно ли бе човек ? Вземи си пии хапчетата

Sent from my SM-G388F using Tapatalk

Аз си ги пия - не ме мисли ;)

Ето една статия за катастрофа с пострадали хора. Някъде да виждате да се посочва марката? Ако беше БМВ щеше да е още в заглавието "БМВ се вряза брутално в пешеходци"

http://www.chronicle.bg/новини/кола-се-вряза-в-пешеходци-в-софия/

Нищо че жена е карала. Ако беше БМВ нямаше начин да не набият марката още в заглавието.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 08 Яну 2016, 10:01

И аз съм сигурен, че има кампания срещу БМВ. Ауди и Мерцедес и ТАТА я спонсорират, а те са собственост на илюмЕнати. Slo4aenost?!?! Ne mislq.

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 08 Яну 2016, 10:36

:mhihi: :mhihi: :yes:

Аз това щях да питам ... ако смятате, че целенасочено се настройва срещу БМВ кой и с каква цел го прави?
Ще се радвам някой да обясни защо се прави с БМВ, а не и с други марки? :dunno:
И понеже ще се изненадам силно ако някой преднамерено го прави ще ви кажа аз кво мисля ...

Журналята си търсят сензация, а случаЕност не мислА :mhihi: , не е като да не се правят келешлъци с БМВ-та по улиците ...
(Изключваме колегата FuRoRR понеже той не прави такива неща, а само си доукрасява мненията с такива работи :lol: )
Да се кара бързо и тва онова ... марката и концепцията си е такава ...
И хоп 2+2=4 :winky:

Но ако ви е по-лесно да живеете с чиста съвест, че журналистите са виновни за имиджа ... бива ... :yes:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 3.2i CSL '03

Мнение от Дидо85 » 08 Яну 2016, 11:11

K_Ilkov написа::mhihi: :mhihi: :yes:

Журналята си търсят сензация, а случаЕност не мислА :mhihi:

Точно на това мнение съм и аз. Изпълнения се правят с всякакви марки автомобили, но ако е БМВ медиите обичат да акцентират на това, за да се засили ефекта от статията им. За родните журналисти преди всички е важно да има заглавия от типа: сензация, шок, първо и само тук, невероятно, джигит ...

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 08 Яну 2016, 11:21

Мислиш само тая част дето ти е изгодна :mhihi:

Тая част, че реално с БМВ-та доста по-често се правят простотии по пътищата удобно я пропускаш :dunno:
Изображение

...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 08 Яну 2016, 11:23

Журналистите са виновни!БМВ-тата ги карат само сериозни и примерни пичове,какво не им харесват,не знам :dunno:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 08 Яну 2016, 17:57

Ай стига раздувахте журналистически простотии , има статистика за тия неща .Данните са 2011г ,не ми се рови за по нови данни - изобщо който вярва на вестници и журналисти да си ге чете на воля .
http://www.autoclub.bg/index.php?menu=16&id=8035
.....25. По марка на МПС най-често са попадали в ПТП водачите на:
- Фолксваген - 75 убити и 1072 ранени;
- Опел - 67 убити и 952 ранени;
- Мерцедес - 66 584
- Рено - 48 529
- Форд - 46 497
- БМВ - 39 416
- Ауди - 38 371
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 08 Яну 2016, 18:17

Е да ама за Фолксваген, Опел и Мерцедес една лоша новина не съм прочел. Само помия срещу БМВ се лее и после нямало настройване. Няма бе няма. Де пък ще има
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 08 Яну 2016, 18:29

Само, че тази таблица върви с тази.

От най-повърхностен прочит на двете статистики излиза че Форда е далеч по-безопасна кола от много други :mhihi: Не ми се смятат проценти, но позициите на БМВ в двете таблици определено се набиват на очи.

Изображение
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: F31

Мнение от alozavar » 08 Яну 2016, 19:04

Мисля, че няма някой, на който да не са му се заяждали за колата... мен веднъж лятото решиха, че дилър с 30-ката, понеже бях спрял близо до пешеходния подлез при Билата на бул.България и чаках в колата по джапанки и фланелка на Барса :mhihi: :mhihi: То не бяха багажници, жабката, чантата вътре, па защо съм спрял така, можело да стане ПТП (намирах се на около 20м от завоя, сляп да си няма как да се удариш в мене), беше голямо шоу :mhihi: :mhihi: Почти щяха да ми пишат даже акт за спирането, ама "едвам ми се размина", мен ми беше смешно даже :mhihi: Върнах се 10м назад и си доизчаках просто... На Евлоги Георгиев са ме спирали 2 пъти за 200м буквално, това с 39-ката и на репликата "Току-що разговарях с колегите ви по-долу, малко неудобно става да ме спирате през 1 мин" се отговаря с "Що, проблем ли има?!" :mhihi: Важното е да има дейност... Иначе че 85% от "колегите" на пътя карат като отвързани си е неоспорим факт :paranoid:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата