Настройват ли медиите населението срещу БМВ собствениците?
Модератор: Общи модератори
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Re: Настройват ли медиите населението срещу БМВ собственицит
FuRoRR написа:А и ... тва с пекъсвача беше за по-ефектен финал на историята,така че може да не го вземаш под внимание.
Не знам да се смея ли да плача ли

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Що се газирате толкова ? Журналистите пишат всякакви глупости , особено ако им се върти лайномета с по голяма скорост може да ви направят на маскара за нула време без да сте виновни .Напълно съм убеден че повечето журналистчета дето чепкат тая тема дори нямат книжки и пишат само да да са на гребена на вълната .
Достатъчно е да изсвирят гумите или да изреве двигателя във високите и сте окачени на въжето .За повечето хора автомобилите са просто каручка с колела за придвижване от точка А до точка Б , това че са БМВ ги прави опасни щото мантрата в момента е такава .
Достатъчно е да изсвирят гумите или да изреве двигателя във високите и сте окачени на въжето .За повечето хора автомобилите са просто каручка с колела за придвижване от точка А до точка Б , това че са БМВ ги прави опасни щото мантрата в момента е такава .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
Има мащабна камппания срещу БМВ-та особено в България. Не е нормално като стане катастрофа или снимат някой за превишена скорост и да набиват в очите на хората, че било БМВ и затова станало така. Другата простотия е това със задното и зимата. Щото Мерцедесите сигурно не са на задно ами на не знам какво са. Върви да обясняваш на малоумни индивиди, че преди 89-та всички коли без трабант и вартбург бяха със задно и хората не са спирали да ги карат зимата. Друг е въпроса че който не може да кара и с предно и с 4х4 пак ще се хвърли някъде или няма да кара зимата. Познавам такъв човек. Той е вече на години и отдавна няма кола, но навремето като бях млад той имаш вартбург комби което зимата никога не се караше по незнайни причини 

larbi написа:Има мащабна камппания срещу БМВ-та особено в България.....
Ти сериозно ли бе човек ? Вземи си пии хапчетата

Sent from my SM-G388F using Tapatalk
- PolandBall
- младши ентусиаст
-
- Кара: Carless
- Мечтае да кара: Всичкото ///M
larbi написа:Има мащабна камппания срещу БМВ-та особено в България. Не е нормално като стане катастрофа или снимат някой за превишена скорост и да набиват в очите на хората, че било БМВ и затова станало така. Другата простотия е това със задното и зимата. Щото Мерцедесите сигурно не са на задно ами на не знам какво са. Върви да обясняваш на малоумни индивиди, че преди 89-та всички коли без трабант и вартбург бяха със задно и хората не са спирали да ги карат зимата. Друг е въпроса че който не може да кара и с предно и с 4х4 пак ще се хвърли някъде или няма да кара зимата. Познавам такъв човек. Той е вече на години и отдавна няма кола, но навремето като бях млад той имаш вартбург комби което зимата никога не се караше по незнайни причини

Другата простия която наскоро видях беше сравнение как една 5ца неможе да излезе от гаража заради снега и после показват едно алди(видимо с куатро) как излиза.....не че, нещо ама ако не бе куатро до къде ли щеше да стигне...

Khrevsu tvahyu gradu tore! Khrevsu kvatro midvhu piedhvro! Khrevsu Kristo midhvu? vhradro! Medvro vhtrienn utrah vreghgrho.
- Larbi
- Потребител
-
DaGa написа:larbi написа:Има мащабна камппания срещу БМВ-та особено в България.....
Ти сериозно ли бе човек ? Вземи си пии хапчетата![]()
Sent from my SM-G388F using Tapatalk
Аз си ги пия - не ме мисли

Ето една статия за катастрофа с пострадали хора. Някъде да виждате да се посочва марката? Ако беше БМВ щеше да е още в заглавието "БМВ се вряза брутално в пешеходци"
http://www.chronicle.bg/новини/кола-се-вряза-в-пешеходци-в-софия/
Нищо че жена е карала. Ако беше БМВ нямаше начин да не набият марката още в заглавието.
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
И аз съм сигурен, че има кампания срещу БМВ. Ауди и Мерцедес и ТАТА я спонсорират, а те са собственост на илюмЕнати. Slo4aenost?!?! Ne mislq.
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Аз това щях да питам ... ако смятате, че целенасочено се настройва срещу БМВ кой и с каква цел го прави?
Ще се радвам някой да обясни защо се прави с БМВ, а не и с други марки?

И понеже ще се изненадам силно ако някой преднамерено го прави ще ви кажа аз кво мисля ...
Журналята си търсят сензация, а случаЕност не мислА

(Изключваме колегата FuRoRR понеже той не прави такива неща, а само си доукрасява мненията с такива работи

Да се кара бързо и тва онова ... марката и концепцията си е такава ...
И хоп 2+2=4

Но ако ви е по-лесно да живеете с чиста съвест, че журналистите са виновни за имиджа ... бива ...

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Дидо85
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 3.2i CSL '03
K_Ilkov написа::mhihi:![]()
![]()
Журналята си търсят сензация, а случаЕност не мислА![]()
Точно на това мнение съм и аз. Изпълнения се правят с всякакви марки автомобили, но ако е БМВ медиите обичат да акцентират на това, за да се засили ефекта от статията им. За родните журналисти преди всички е важно да има заглавия от типа: сензация, шок, първо и само тук, невероятно, джигит ...
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Мислиш само тая част дето ти е изгодна
Тая част, че реално с БМВ-та доста по-често се правят простотии по пътищата удобно я пропускаш

Тая част, че реално с БМВ-та доста по-често се правят простотии по пътищата удобно я пропускаш

...
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Журналистите са виновни!БМВ-тата ги карат само сериозни и примерни пичове,какво не им харесват,не знам 

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Ай стига раздувахте журналистически простотии , има статистика за тия неща .Данните са 2011г ,не ми се рови за по нови данни - изобщо който вярва на вестници и журналисти да си ге чете на воля .
http://www.autoclub.bg/index.php?menu=16&id=8035
.....25. По марка на МПС най-често са попадали в ПТП водачите на:
- Фолксваген - 75 убити и 1072 ранени;
- Опел - 67 убити и 952 ранени;
- Мерцедес - 66 584
- Рено - 48 529
- Форд - 46 497
- БМВ - 39 416
- Ауди - 38 371
http://www.autoclub.bg/index.php?menu=16&id=8035
.....25. По марка на МПС най-често са попадали в ПТП водачите на:
- Фолксваген - 75 убити и 1072 ранени;
- Опел - 67 убити и 952 ранени;
- Мерцедес - 66 584
- Рено - 48 529
- Форд - 46 497
- БМВ - 39 416
- Ауди - 38 371
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- Larbi
- Потребител
-
Е да ама за Фолксваген, Опел и Мерцедес една лоша новина не съм прочел. Само помия срещу БМВ се лее и после нямало настройване. Няма бе няма. Де пък ще има
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Само, че тази таблица върви с тази.
От най-повърхностен прочит на двете статистики излиза че Форда е далеч по-безопасна кола от много други
Не ми се смятат проценти, но позициите на БМВ в двете таблици определено се набиват на очи.
(1).jpg)
От най-повърхностен прочит на двете статистики излиза че Форда е далеч по-безопасна кола от много други

(1).jpg)
- alozavar
- Потребител
-
- Кара: F31
Мисля, че няма някой, на който да не са му се заяждали за колата... мен веднъж лятото решиха, че дилър с 30-ката, понеже бях спрял близо до пешеходния подлез при Билата на бул.България и чаках в колата по джапанки и фланелка на Барса
То не бяха багажници, жабката, чантата вътре, па защо съм спрял така, можело да стане ПТП (намирах се на около 20м от завоя, сляп да си няма как да се удариш в мене), беше голямо шоу
Почти щяха да ми пишат даже акт за спирането, ама "едвам ми се размина", мен ми беше смешно даже
Върнах се 10м назад и си доизчаках просто... На Евлоги Георгиев са ме спирали 2 пъти за 200м буквално, това с 39-ката и на репликата "Току-що разговарях с колегите ви по-долу, малко неудобно става да ме спирате през 1 мин" се отговаря с "Що, проблем ли има?!"
Важното е да има дейност... Иначе че 85% от "колегите" на пътя карат като отвързани си е неоспорим факт