Formula 1 сезон 2016

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Re: Formula 1 сезон 2016

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 01 Авг 2016, 9:51

От 2000 до 2004 беше скука, защото само връткат обиколки без много изпреварвание и Шумахер почти винаги беше победител.
Да за феновете на Феррари е било кеф сигурен съм, но за мен беше дразнещо и малко скучно само Шумахер да печели 5 години титли. Аз скоро гледах стари състезания от 2000-2001 и половината състезание го превъртам, защото само карат и нищо не се случва.
Днешното състезание за мен беше интересно и съм доволен. Браво, че наказаха Розберг, защото е много нахален и се мисли за хитрец, но с такива маневри доказват какъв слабак е. :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше: E39 -540 iA, E34 - 525 TDS
Мечтае да кара: E30 - M3

Мнение от xela » 01 Авг 2016, 10:20

Розберг сгреши на старта, макар и да се вижда че има проблем с четвърта скорост...

Както и да е, да речем че проблема беше негов. Но после, по-скапан бокс от Мерцедес не бяха правили до сега, а при наказанието вместо 5 сек. го държаха 8 сек. Иди разбери защо. Все едно не искаха това втори място. :dunno:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e70 3.0d
Детайли за колата: remapped

ex: E46 320d 2005
ex: E36 316i 1998

Мнение от cmdkick » 01 Авг 2016, 13:38

Аз съм съгласен че "избутването" на Розберг не беше спортсментско, но не мисля че беше извън правилата, но все тая...

5 сек. наказание означава че трябва да стои 5 сек. без никой да пипа по колата, като изтекат тия 5 сек. тогава вече започва истинския бокс, може би затова са ти се сторили като 8...

Състезанията за мен са на едно доста добро ниво, вярно не са от най-напрегнатите, но са много далеч от скучни. :bchug:
Tires are evil - destroy them all ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше: E39 -540 iA, E34 - 525 TDS
Мечтае да кара: E30 - M3

Мнение от xela » 01 Авг 2016, 13:50

cmdkick написа:....

Все пак не ми се е сторило само на мен..
http://www.crash.net/f1/news/232555/1/s ... -stop.html

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: направо.
Мечтае да кара: настрани!
Детайли за колата: винаги на борд.

Мнение от Stahlblau » 01 Авг 2016, 14:24

Хамилтън го мразят много хора, аз обаче му симпатизирам! Момчето показва, че може да вади най-доброто от себе си в критичните моменти. Издържа на жегата на напрежението... Кара много сърцато винаги, особено когато е преследвач! Розберг ми е същия като Фетел. Все мрънкят нещо там, все техниката ги предава, все някой ги е засякъл, все не са ги пропуснали тях на син флаг и т.н... ;) Не са карачи тва... Карачи в момента са само Хамилтън, Алонсо и Кимката ;) Като Кими е най-големия, но просто със спагетините е така... ;)
Въпреки умората сляпо вярвам на хората...
Някъде до първата лъжа най-много втората...
И в суматохата гоних ехо към прехода,
Докато сумати хора се изгубиха във превода...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW ///E36

Мнение от don_gori » 01 Авг 2016, 15:10

Stahlblau написа:Розберг ми е същия като Фетел. Все мрънкят нещо там, все техниката ги предава, все някой ги е засякъл, все не са ги пропуснали тях на син флаг и т.н... ;) Не са карачи тва... Карачи в момента са само Хамилтън, Алонсо и Кимката ;)

Хах как така не е карач пък стана 4 пъти световен шампион :mhihi: Хайде веднъж иди дойде да е на късмет , ма чак 4 пъти :mhihi: Ясно че караше най-добрата кола , но през 2010 и 2012 нещата бяха на кантар до последния кръг , където Фетел ако не беше карач Алонсо щеше да си е шампион :wave: В момента колата е адски зле и не виждам какво може да направи :dunno: Сега за мрънкането и мен ми идва в малко повече , но за това да кажеш , че не е карач не върви.
Кими незнам какво го намесвате последните години , след като се върна в Ф1 :dunno: Аз последно помня негово хубаво изпреварване на СПА срещу Шуми , последните състезания се влачи по 10 обиколки зад коли с по 0.4сек по-бавни от него.
Мерцедесите са още адски по-бързи от останалите коли , както и шасито им е много добре уточнено. Ето вчера Рикардо както настигаше с по 0.8сек Хамилтън и изведнъж взе да изостава с +1.2сек като му казаха да понатисне :mhihi:
Аз като гледам развитието очаквам само Редбул да се опитат да спрат доминацията на Мерцедес.

Потребител
Аватар
Кара: F31

Мнение от alozavar » 03 Авг 2016, 16:26

Потребител
Аватар
Кара: F31

Мнение от alozavar » 28 Авг 2016, 20:58

Гледахте ли, фенове :mhihi: Беше си интересно състезание, малко почват да прекаляват с толеранса към Макс, според мен трябва да попадне на някой различен от Кими да се намелят и ще спре да прави щуротии :mhihi: Катастрофата беше зверска, добре че всичко е наред :clap:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на късмет и надежди...
Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
Детайли за колата: seats and a steering wheel....

Мнение от nickstorm » 29 Авг 2016, 2:14

don_gori написа:
Stahlblau написа:Розберг ми е същия като Фетел. Все мрънкят нещо там, все техниката ги предава, все някой ги е засякъл, все не са ги пропуснали тях на син флаг и т.н... ;) Не са карачи тва... Карачи в момента са само Хамилтън, Алонсо и Кимката ;)

Хах как така не е карач пък стана 4 пъти световен шампион :mhihi: Хайде веднъж иди дойде да е на късмет , ма чак 4 пъти :mhihi: Ясно че караше най-добрата кола , но през 2010 и 2012 нещата бяха на кантар до последния кръг , където Фетел ако не беше карач Алонсо щеше да си е шампион :wave: В момента колата е адски зле и не виждам какво може да направи :dunno: Сега за мрънкането и мен ми идва в малко повече , но за това да кажеш , че не е карач не върви.
Кими незнам какво го намесвате последните години , след като се върна в Ф1 :dunno: Аз последно помня негово хубаво изпреварване на СПА срещу Шуми , последните състезания се влачи по 10 обиколки зад коли с по 0.4сек по-бавни от него..

По същия начин както Бътън стана шампион в Ф1 или Вильнов примерно. С неговия РедБул дори Укио Катаяма щеше да стане шампион :mhihi: Кими е печелил състезания с Мерцедес, Ферари и Лотус ако не се лъжа, така че си е баш карач
Да не говорим, че ако Фетел се качи в болида на Сена едва ли ще успее да го подкара :lol:
Тя тази формула сегашната с 1.6 двигатели..... :help:
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Мнение от Dirty M5 driveR » 29 Авг 2016, 5:45

Питай Магнусен като е с 1.6 не се ли завъртя с 300 горе на баира... :mhihi:
Беше интересно състезанието. Старта не ми хареса - според мен Ветел се изсили с тая траектория. Дори Макс да не беше отвътре на Кими пак нямаше да има място и щеше да има контакт. Битките след това бяха доста интересни, на моменти опасни. Радвам се много за Алонсо, че успя да се класира толкова напред, както и за Форс Индия.

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 29 Авг 2016, 11:28

Нагло копеле е тоя Макс! Трябва някой като Малдонадо да го блъсне за да се освети!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: samolet
Мечтае да кара: F10 M5

Мнение от stefan8898 » 29 Авг 2016, 14:12

Лошото е, че Макс е все отпред някъде, пък те ферари и мерц гледат да се пазят, ако е назад в колоната, такива токати ще има, че всяко състезане ще му е от по 10 обиколки максимум.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Лястовица с рамка

Мнение от Tenata » 29 Авг 2016, 14:47

nickstorm написа: Тя тази формула сегашната с 1.6 двигатели..... :help:

1.6, но с 920 +++ кс. за различните мотори. Даже съм сигурен че колите дори не са по-бавни от миналите сезони.
Да не е лошо да се слушат V8 или V10 (не че съм ги чувал на живо де :mhihi: :mhihi: ), но турбо бензинките са във възход, скоро може да минат и 1000 кс.
ИзображениеИзображение
на пътя и пред БОГ, всички сме равни!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
Мечтае да кара: е36 с осмак
Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.

Мнение от Boyadjiev » 29 Авг 2016, 17:39

Tenata написа:

1.6, но с 920 +++ кс. за различните мотори. Даже съм сигурен че колите дори не са по-бавни от миналите сезони.
Да не е лошо да се слушат V8 или V10 (не че съм ги чувал на живо де :mhihi: :mhihi: ), но турбо бензинките са във възход, скоро може да минат и 1000 кс.

На квалификация, в една обиколка и то само при Мерцедес, на "Strat 11". Иначе в състезание според мен са много далеч от тия стойности, па като добавим и lift and coast, направо си става нелепо...
Изображение Изображение Изображение
Уважавай другия, независимо каква кола кара.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Лястовица с рамка

Мнение от Tenata » 29 Авг 2016, 21:37

Boyadjiev написа:
Tenata написа:

На квалификация, в една обиколка и то само при Мерцедес, на "Strat 11". Иначе в състезание според мен са много далеч от тия стойности, па като добавим и lift and coast, направо си става нелепо...

"Нелепо" е ограниченията които им се налагат, само помисли колко състезания трябва да изкара един мотор този сезон.
Не е както преди да си сменят моторите колкото си искат, ако беше така далеч да са подминали конете от миналата турбо ера на F1.

Ако ти се чете за ограничения:
https://www.formula1.com/en/championshi ... d_ERS.html
ИзображениеИзображение
на пътя и пред БОГ, всички сме равни!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата