Децата по- рано или по- късно в живота?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Кога да си правиме децата?

Рано- до 27 години
55
43%
По- късно- след 30 и нагоре
74
57%

Общо гласове : 129
Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Re: Децата по- рано или по- късно в живота?

Мнение от Top Gun Maverick » 22 Юни 2016, 19:49

Не нападайте Ачката и не преувеличавайте. Човекът просто обичаше да спори, а често пъти си имаше солидни аргументи. Всъщност тая тема мисля вече е за ключ, стигна се до извода от самото началото, че е субективно, изброиха се плюсове и минуси, сега дойде време за Ачо, явно ключа е наложителен след като цяла една страница за него се пише. И между другото, влиза си всеки ден, дори на събора го видях, та тук си е той. :ok:
П.п: Сега аз ще му пиша на лично както някой предложи по-назад, че ако е разлюбил бензина и е взел дизел(макар, че изобщо не вярвам да го направи познавайки убежденията му)както много други... явно света е взел да се върти наопаки. :mhihi: А печките тъкмо ги обявиха за основен замърсител на въздуха след като нивата на вредни емисии в ЕС са спаднали до нечувани нива от 1990-та насам!
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

Потребител
Аватар
Кара: 525д е60 06'
Мечтае да кара: М5 е60

Мнение от eventualno177 » 09 Юли 2016, 2:56

За мъж до 27 г. за жена до 23-24 г.

Аз лично не искам да ставам родител.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 11 Юли 2016, 2:40

eventualno177 написа:За мъж до 27 г. за жена до 23-24 г.

На 27 мангалите вече имат внуци и са издрусали още едно покление. Арабите на 27 вече имат поне три парцала и поне още един на път. После се чудете защо изчезва бялата нация...

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 11 Юли 2016, 2:57

BMW_POWER написа:
eventualno177 написа:За мъж до 27 г. за жена до 23-24 г.

На 27 мангалите вече имат внуци и са издрусали още едно покление. Арабите на 27 вече имат поне три парцала и поне още един на път. После се чудете защо изчезва бялата нация...

А как са ги отгледали, е друг въпрос...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Потребител
Аватар
Кара: 525д е60 06'
Мечтае да кара: М5 е60

Мнение от eventualno177 » 11 Юли 2016, 15:40

Така са ги отгледали,че днес са взривяват където им падне :conf:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 12 Юли 2016, 16:20

Последните думи на Стив Джобс за живота ни!!!
„Да, аз стигнах до върха на успеха в бизнеса. В очите на другите бях символ за успех и подражание. Въпреки това с изключение на работата, имах малко поводи за радост. Накрая – богатството ми е само факт – цифри, които не топлят.
Сега, когато лежа на болничното легло, ясно си давам сметка, че всички успехи, с които някога бях толкова горд, са незначителни с наближаването на незибежната ми смърт.
Когато остана сам в тъмното и гледам студената светлина на медицинските уреди около мен, усещам леденото дихание на Смъртта. Да, тя ме чака и се усмихва…
Едва сега разбирам, че когато натрупаш пари, с които можеш да подсигуриш живота си, трябва да има и нещо друго, което да дава смисъл. Истории за любов, мечти от детството, изкуство…
Бог ни е направил така, да усещаме любовта, да я усещаме в сърцето си и да я споделяме с хората около нас. Тя (любовта) е пътеводната светлина и ни дава истинската сила. Мога да взема със себе си само спомените, които са наситени с любов. Не славата и парите.
Любовта може да пътува със скоростта на светлината и да ви даде криле. Поставяйте си цели, които може да постигнете и ги следвайте с цялото си сърце. То ще ви отведе там, където искате да бъдете. Всичко е в сърцето.
Знаете ли кое е най-скъпото легло? Болничното…
Ако имате пари, може да наемете някой да кара колата ви, но не можете да наемете някой, който да „вземе“ заболяването, което ви убива.
Ако изгубите нещо, може и да го намерите, но едно нещо, което няма да намерите, ако го изгубите – това е живота.
На какъвто и етап от живота си да се намирате сега, помнете, че един ден ще се изправите пред момента, в който завесата пада пред вас…
Моля ви, оценявайте любовта, която имате сега – отнасяйте се с всички добре и с уважение. Това остава.“

когато ги прочетох, точно за тази тема се сетих :winky:
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 12 Юли 2016, 23:40

Всеки човек срещал се със смъртта, си ги мисли тия работи, той не е успял да мине ....другите сме минали и продължаваме да жънем...живота.
Тоя пич, е пич за някои, за мен не е, щом го е казал тва...последните му думи...значи е немал нищо освен кинти....безмислена работа :dunno:

Аз не бих се притеснявал от смъртта ;)

Аватар

Мнение от Хаос » 12 Юли 2016, 23:59

Death is just a temporary setback.
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 13 Юли 2016, 14:55

Сондьора написа:Всеки човек срещал се със смъртта, си ги мисли тия работи, той не е успял да мине ....другите сме минали и продължаваме да жънем...живота.
Тоя пич, е пич за някои, за мен не е, щом го е казал тва...последните му думи...значи е немал нищо освен кинти....безмислена работа :dunno:

Аз не бих се притеснявал от смъртта ;)

грешиш отностно че е имал само кинти. Човека е бил шашаво хипи, имал е 4 деца и сигурно пари да си купи почти всичко на света, така че той говори от погледа на човек, който е имал всичко, и точно кое му е най-ценното и важното в живота
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: таралясник

Мнение от Pisobella » 13 Юли 2016, 18:33

Това с децата е сложна тема. За всеки различно. Не мисля, че има един отговор "кога" и "какво".
А за жените въпросът стои и малко по-така, предвид, че там действат и други фактори, като годинките. За мъжете тая драма я няма :)
Та си мисля, че е добре около 25 и около +/-30. Нещо такова. И за двамата ми се струва, че е по-добре, да са по-млади. Повече сили и енергия най-малкото :)
Изображение
Аз умирам и светло се раждам ... за всяка спам тема!!! xD
click me !!! ---> http://z0r.de/63

Предишна

Назад към Извън Темата