Антъни Джошуа vs Владимир Кличко (29 април)
Модератор: Общи модератори
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Re: Антъни Джошуа vs Владимир Кличко (29 април)

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Според мен няма да се излага повече,ще му е 3та поредна загуба
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Чул та господ 

I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
Витанов написа:https://www.sportal.bg/news.php?news=663326
Доста популярен стана този клип, нека нека..
Как беше лафа...човека от селото можеш да извадиш, ама селото от човека

- fancooler
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 320Ci '01
С този среден пръст... доста невъзпитано! 

madafaka_donkele написа:Витанов написа:https://www.sportal.bg/news.php?news=663326
Доста популярен стана този клип, нека нека..
Как беше лафа...човека от селото можеш да извадиш, ама селото от човека
Така е, но считам че селянин не е обида, защото старите хора на село се държат доста почтено и възпитано спрямо усойницата. Забелязахте ли, че клипа се завъртя в медията след като беше показан първо тук! Аз не го бях гледал до сега, а следя редовно спортните новини!

I am beton!
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
Витанов написа:Така е, но считам че селянин не е обида, защото старите хора на село се държат доста почтено и възпитано спрямо усойницата.
Много добре ме разбра какво исках да кажа, нИ сА пра'и сега

Витанов написа:Забелязахте ли, че клипа се завъртя в медията след като беше показан първо тук! Аз не го бях гледал до сега, а следя редовно спортните новини!
В интерес на истината аз го бях гледал още миналата година, когато и реално е станало това, ма не знам що тъпите ни умрели пишман журналистчета сега се сетиха да го "изкарат на бял свят"

Защото миналата година 80% от хората които сега знаят кой е и се кланят на Джошуа, не бяха чували за него. За това е качен сега клипа защото нали сега той е НАЙ-ВЕЛИКИЯ според някой хора, докато не загуби и след това друг ще е НАЙ-ВЕЛИКИЯ и така колелото се върти за фурнаджийските лопати. 

Не мисля така, защото виж поведението на Кличко и Джошуа преди и след мача и виж на нашия! Мисля, че от там си загуби уважението и то не само от нас ами от всеки фен на бокса в тежка категория. Никой не се изказва поне малко с дорбо за нашия. Кличко има 5 загуби, не го харесвам като боксьор, но не мога да скрия възхищението си към него от достойното му поведение, няма как просто..
I am beton!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Simeon24 написа:се кланят на Джошуа, не бяха чували за него.
Т.е. никой не е чувал за Антъни Джошуа, който е олипийски шампион от игрите през 2012-та

За него ли не сме чували или за някой друг Джошуа става въпрос?
- Joro17
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: м си.
bum_bum написа:Simeon24 написа:се кланят на Джошуа, не бяха чували за него.
Т.е. никой не е чувал за Антъни Джошуа, който е олипийски шампион от игрите през 2012-таКойто на финала победи Роберто Камареле. Същия тоя Камареле, който е олимпийски (тази олимпиада на която Кубрат се прибра още след първия кръг) и двукратен световен шампион. Пак същия, който биеше Кубрат всеки път като се срещнат на ринга. И който практически отказа Кубрат от аматьорския бокс, защото така и никога не го прескочи.
Е ти па... Писал е човека за 80% и сигурно е прав. Да не говорим, че от аматьорски бокс сигурно се интересуват 1 от 10 от тия, които "разбират" професионалния.
bum_bum написа:Simeon24 написа:се кланят на Джошуа, не бяха чували за него.
Т.е. никой не е чувал за Антъни Джошуа, който е олипийски шампион от игрите през 2012-таКойто на финала победи Роберто Камареле. Същия тоя Камареле, който е олимпийски (тази олимпиада на която Кубрат се прибра още след първия кръг) и двукратен световен шампион. Пак същия, който биеше Кубрат всеки път като се срещнат на ринга. И който практически отказа Кубрат от аматьорския бокс, защото така и никога не го прескочи.
Колега струва ми се, че го приемаш лично, а никъде не виждам в поста ми споменат ника ти или името ти!? Имам поне 5 приятеля на които преди повече от година им бях казал за Антъни Джошуа и не вярваха, че ще стигне до някъде а сега са му фенове.

- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Simeon24 написа:bum_bum написа:Simeon24 написа:се кланят на Джошуа, не бяха чували за него.
Колега струва ми се, че го приемаш лично, а никъде не виждам в поста ми споменат ника ти или името ти!? Имам поне 5 приятеля на които преди повече от година им бях казал за Антъни Джошуа и не вярваха, че ще стигне до някъде а сега са му фенове.
най-вероятно щото момчете се бие мъжки, и успя да победи Кличко в уникален мач.
И аз не му бях гледал нито 1 мач, но това беше най-добрият мач който бях гледал някога
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.