Море 2025г.?!...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: 4х4
Мечтае да кара: 6х6

Re: Море 2017-та?!...

Мнение от efren » 19 Юли 2017, 0:03

Бунгала Орлино са откъм Сърница, парите за рекламата - по банков път :mhihi: .
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F10 535d
Мечтае да кара: F90 M5

Мнение от enerdjy » 19 Юли 2017, 0:10

efren написа:Бунгала Орлино са откъм Сърница, парите за рекламата - по банков път :mhihi: .

Да, исках да уточня, че става въпрос за Сърница, не че в Доспат е лошо :mhihi:

Чакам IBAN и пускам парите :mhihi: :mhihi:
"If one day speed kills me don't cry because i was smiling" - Paul Walker

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i
Детайли за колата: e36 coupe

Мнение от host » 19 Юли 2017, 11:23

Актуални снимки някой има ли на тия бунгала, щото мене някакви снимки в нета ми излизат с чамови/бук мебели и т.н. и цени от 50+лв?
Не критикувам мястото ама питам дали има и друг вид.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 19 Юли 2017, 12:30

На Доспат е страхотно като природа. Имайте предвид, че вечер става доста студено. Мисля в края на август да отида с кемпера за една седмица, ако ми зарасне за пореден път счупената ръка до тогава.
Изображение

Аватар
Кара: 4х4
Мечтае да кара: 6х6

Мнение от efren » 19 Юли 2017, 15:57

host написа:Актуални снимки някой има ли на тия бунгала, щото мене някакви снимки в нета ми излизат с чамови/бук мебели и т.н. и цени от 50+лв?
Не критикувам мястото ама питам дали има и друг вид.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Бунгала Орлино (не го бъркайте с ваканционно селище Орлино). Бунгалата са малки, тесни, стари, НО имат голям навес и са в гората. Разбира се има и много по луксозни неща покрай язовира, но ние не сме се нуждаели от нещо повече. След 10 вечерта наистина трябва да си истински облечен.
Току що слизам от Рилските езера, днес е сряда и не можехме да се разминем, не искам да мисля за събота и неделя.
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 19 Юли 2017, 19:38

На Созопол, само на разходка! Първи хубав ден. Сядам на плажа, поглеждам морето - супа от спанак. Хавлийките в сака, сака в колата и след 10 минути в Приморско. Чист и ситен пясък, чиста вода - рай. Повече в Созопол на почивка никога!
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 19 Юли 2017, 20:26

randity написа:На Созопол, само на разходка! Първи хубав ден. Сядам на плажа, поглеждам морето - супа от спанак. Хавлийките в сака, сака в колата и след 10 минути в Приморско. Чист и ситен пясък, чиста вода - рай. Повече в Созопол на почивка никога!

Ма то никога не се ходи в Созопол! Или Градина, или Каваци и Смокиня!
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 19 Юли 2017, 21:50

Vra4anin написа:В Слънчев Бряг съм вече. Морето и плажа са супер, няма камъни, няма водорасли...,но няма и слънце и вее студен вятър да си такова майката :| Как може предишните 3-4 седмици да е жега 30-35-40 градуса и като ми дойде реда за море, времето да се сговняса :banghead: :mhihi:

PS: загадна. Знаете ли по какво ще познаете човека отсреща (например вървящ срещу вас в тясна уличка/тротоар или алея) дали е българин или руснак/украинец/поляк/словак или друга паплач? Аз ще ви кажа - българина, като върви срещу вас, независимо дали е циганин, средностатистически пияница или мега турбо нацепена бадка стил мма боец, без значение какъв е, българина ще се свие така, че да се размине с вас, ще е колегиален и няма да е нахален и надменен до безобразие. Всички гнусни долнопробни най-вече руснаци не правят път, блъскат се във вас, ще ви прегазят! Мамка им :censored: Няма такова гнусно и надменно племе като тая руска паплач на морето. Не мога да им гледам маймуноподобните гледащи надменно и нагло физиономии. И предишни години ми правеше впечатление това и сега отново. Все едно са хванали оня за шлифера и всички са по-нисши от тях, такова им е поведението на всички руснаци по морето (от малките невъзпитани крещящи лайна, до дъртите пияници).

БРАТЯ И СЕСТРИ, НИЕ БЪЛГАРИТЕ СМЕ СИ ХОРА :bowdown: ! ТОЛЕРАНТНИ, КРОТКИ И СМЕ ТАКТИЧНИ (и май това ни е проблема, че сме допуснали с нашата хрисимост и търпение, гадовете които ни управляват да ни докарат до тоя хал)!

много е вярно това ,през 20 дена съм на слънчака и ми е направило силно впечатление
при все ,че миналата година едно англичанче буквално прегази с новите си найкове детенцето ми и се наложи след наказателната акция ,която му спретнах да пиша обяснения в месното рпу,добре че поне ченгетата са пичове
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
Мечтае да кара: Да се разхожда пеша

Мнение от Vasko » 20 Юли 2017, 22:13

Относно Слънчака - ами реално погледнато всички чужденци идват тук за да пият,защото алкохола е много евтин при нас. Даже англичаните имат поговорка ''изкарах си толкова хубаво, че чак не помня къде съм бил'' :)))
Освен това всички англичани ,които идват тук в туристическия им пакет е заложен алкохолен круиз по заведенията - т.е. те всяка вечер тръгват организирано от единия бар, стоят около час и половина, после на втория , третия и докъдето изкарат. След това идва бусчето от хотела и си ги прибира обратно матирани и пияни и така за следващата вечер. Реално те са тук заради алкохола и се прибират все така бели както и са дошли .
При руснаците нещата стоят по същия начин.Първо - в момента руските мъже са малцинство в Русия и поради тази причина всичките тези рускини,които вие тук плюете ,че се алкохолизирали и били леки като се завърнат в Русия играят ролята на жената - мъж. Взима детето от детската градина, готви, работи ,а мъжът само стои в къщи , пие и бие .Обикновенно руснаците или са пияници или обратни -от скука . Просто Русия продължава да изпитва недостиг на мъже -това е още от войните и в момента и мъжете им са едни нежнички такива :))). Просто са им кът и затова рускините си ги пазят и ги глезят.
Нормално екато дойдат тук да отхлабят и разпуснат - да се отдадат на алкохол и секс .Та, така... Не ги съдете, защото държавата ни е виновна ,че го позволява . Не е виновен този , който яде баницата, а този който му е дава. В случая ако има закон ,който да забранява това или онова ,те също ще се съобразяват с него. И веднага пресния пример давам ..
Всяка вечер има полиция ,която обикаля около шезлонзите на плажа в Слънчака - двама полицаи с едно куче -патрулна двойка са и още една пешком ,които непрекъснато обикалят между шезлонзите в малките часове от 23 до 05 ч сутринта и проверяват документите за самоличност само на българите . Странно е, че ако е шумна компания и са чужденци и даже и да пушат и викат седнали на шезлонзите, ги подминават защото виждате ли да не ги уплашим и другата година няма да дойдат ,а ако са българи веднага се започва -документи за проверка, ти имаш ли регистрация в полицията за кражби , защо си тук на почивка ли и ала- бала тъпотии от които може да ти писне .. Та, така - закона и Държавата толерира подобни своеволия на чужденците ....
Така, че не плюйте чужденците - те правят, това, което им е разрешено . !
Поздрави на всички колеги и весело лято !
Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..

ентусиаст
Аватар

Мнение от JOGI » 20 Юли 2017, 23:09

randity написа:На Созопол, само на разходка! Първи хубав ден. Сядам на плажа, поглеждам морето - супа от спанак. Хавлийките в сака, сака в колата и след 10 минути в Приморско. Чист и ситен пясък, чиста вода - рай. Повече в Созопол на почивка никога!

за плаж централния в Созопол никога не е бил добър, то вече и Харманите са почти така, затова както колегата е отговорил. А Приморско обаче е турбо селяния в сравнение със Созопол и е така от край време, от как я има чалгата :mhihi:

Photographer
Аватар

Мнение от randity » 21 Юли 2017, 8:17

JOGI написа:

за плаж централния в Созопол никога не е бил добър, то вече и Харманите са почти така, затова както колегата е отговорил. А Приморско обаче е турбо селяния в сравнение със Созопол и е така от край време, от как я има чалгата :mhihi:

Хармани де. Там е пълна гняс. За Приморско и Китен е ясно, обаче за мен пък имат най-хубавия плаж и най-чистата вода по южното черноморие. Созопол дали заради пристанището ли, не знам..
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 21 Юли 2017, 13:11

В момента съм на градина и водата е идеална!Вчера бях на приморско и там е добре водата и плажа,но е пълно с паплач.Изображение

Изпратено от моят SM-G920F с помощта на Tapatalk
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 21 Юли 2017, 20:32

Аз пък съм на жълтите павета и пак не са измити или изметени и е пълно с циганки носещи пеленачета за да просят :banghead:
Пп: не е библейско да пускате плажни снимки като има хора, които са на работа :mhihi:
Изображение

Photographer
Аватар

Мнение от randity » 21 Юли 2017, 20:42

Ти се ебаваш, ама одеве сядам да обядвам и в тоя момент ми звънна телефона. Докато се пресягам към него, една мангуста застанала и ми предлага парфюми. Казах и веднъж не, оная пак - Парфюмче? Викам не бе и оная с ебати погледа. Та Софията ми дойде на крака :mhihi:
А да, и новата мода. Националната лотария са пуснали едни девойчета и ти предлагат билетчета директно на плажа :mhihi:

П.П Ще кача снимки от плажа днес в Созопол утре, че през телефона много занимавка :ok:

Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 21 Юли 2017, 21:13

Днесча бях къде Св. Константин и Елена,мнооого чиста ,топла водица,добър плаж,ама фраш.
Като цяло много приятно е ,че въздуха не е толкова горещ както във вътрешността на страната,а морската вода е определено топла :yes:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата