Здравословен живот, или...
Модератор: Общи модератори
- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Re: Здравословен живот, или...
Аз до преди няколко години не усещах разлика, дали спя 6 или 9 часа, все си бях пушка
Сега около 8 са ми добре, 6 ми идват малко малко, ама будя се от нищото и всичко приключва
, но пък напоследък започнах да успявам да заспя отново, след като се събудя в 6 сутринта примерно. 9-10 часа сън пък ми идват много, пък и ми се струва невъзможно да спя толкова дълго всеки ден.

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Явно сме тулупи повечето

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Аз пък колкото повече спя, толкова повече ми се доспива, та за т'ва гледам да не прекалявам

Ubi dubium, ibi libertas
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Пенсиите всичките са на крак в 6 сутринта че и по рано . Не знам дали си лягат рано , ама едва ли е от това 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Старите хора се наспиват по-бързо. Ама и си лягат рано повечето. Дядото, Бог да го прости, заспиваше всяка вечер на масата и после се местеше да си доспи до към 4 сутринта 

- Powerslide
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е90 330d Mpack
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: E90 330dA 12.2007 Titan Silber / M SPORT package / Style 193 / Navigation / Recaro / Shadow Line / Xenon / Light package
VD86338
E91 330dA 12.2006 Black sapphire metallic / Navigation / Recaro / PDC / Light package
SOLD
328iА sedan Technoviolett 12.1996 Mpack,LSD 3.15
AU60415
SOLD
318is coupe 10.1998 SOLD
E39 530d 1999 Mpack SOLD
Колеги видях ,че всеки си е написал мъката
И азе имам дразнимо дебело черво , бая ходих по доктори и всякакви изследвания , все нищо няма , над 1000 лв за кръвни , фекални и т.н. тестове
Последната мярка беше доброволно болница и оттам колоноскопия и гастроскопия мисля че беше.
Не отидох, понякога съжалявам , 90 % е от главата всичко. Така си мисля.
На моменти доста ми се отразява на живота.
Ям всичко каквото ми се яде , не пия газирано освен Бира ,но не всеки ден , не пуша и не пия повече от 50гр твърд алкохол.
И азе имам дразнимо дебело черво , бая ходих по доктори и всякакви изследвания , все нищо няма , над 1000 лв за кръвни , фекални и т.н. тестове
Последната мярка беше доброволно болница и оттам колоноскопия и гастроскопия мисля че беше.
Ям всичко каквото ми се яде , не пия газирано освен Бира ,но не всеки ден , не пуша и не пия повече от 50гр твърд алкохол.

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Боров прашец
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- Bogat-Beden
-
-
Powerslide написа:Колеги видях ,че всеки си е написал мъката
Стреса трябва да намалиш, да оправиш храненето - по-малко боклуци и захар, да ядеш повече зарзават и млечнокисели продукти - кефир, кисело мляко/зеле и т.н... Помага и Алое вера гел, но нищо само по себе си няма да свърши работа...
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Зарзават и фибри, които ферментират в дебелото черво точно едва ли е най-добрата идея.
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Здравословен живот, или...
Точно фибрите от зарзават не ферментират освен ако нямаш храносмилателна система на крава 
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Stoqnov_1979
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: тази
- Мечтае да кара: онази
Четох,четох и да се разпиша и аз.
Значи спа по 4-5 часа на денонощие. Просто ако мина тези часове и съм като парцал. Сигурно от 15 години съм така. Кафе не пия,че някои след ставането си,ако не пият продължават да са си будно заспали.
За храната-90% домашно,особено месото. Повечето проблеми идват от купешкото такова,защото е само химия,особено пък от търговски марки на големи хранителни вериги. Писал съм в други теми за това.
Значи спа по 4-5 часа на денонощие. Просто ако мина тези часове и съм като парцал. Сигурно от 15 години съм така. Кафе не пия,че някои след ставането си,ако не пият продължават да са си будно заспали.
За храната-90% домашно,особено месото. Повечето проблеми идват от купешкото такова,защото е само химия,особено пък от търговски марки на големи хранителни вериги. Писал съм в други теми за това.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Има разтворими и неразтворими. Едните ферментират, другите ти правят вайното голямо и кораво. И в двата случая нещо, което вероятно не би искал ако имаш проблем с дебелото черво.
- Powerslide
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е90 330d Mpack
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: E90 330dA 12.2007 Titan Silber / M SPORT package / Style 193 / Navigation / Recaro / Shadow Line / Xenon / Light package
VD86338
E91 330dA 12.2006 Black sapphire metallic / Navigation / Recaro / PDC / Light package
SOLD
328iА sedan Technoviolett 12.1996 Mpack,LSD 3.15
AU60415
SOLD
318is coupe 10.1998 SOLD
E39 530d 1999 Mpack SOLD
Bogat-Beden написа:Powerslide написа:Колеги видях ,че всеки си е написал мъката
Стреса трябва да намалиш, да оправиш храненето - по-малко боклуци и захар, да ядеш повече зарзават и млечнокисели продукти - кефир, кисело мляко/зеле и т.н... Помага и Алое вера гел, но нищо само по себе си няма да свърши работа...
Аз затова казвам ,че всичко от главата идва...
И точно зеле съм спрял да ям отдавна щото ми се подува корема и имам страшни газове и киселини
Има храни ,които един път ги ям и нищо ми няма , друг път пак ям същата храна и като пръдна

Много фактори влияят, основно всичко е в главата и храната.
До такъв извод съм стигнал , те ми казаха докторите ,че тази болест няма лечение , просто намираш начин да живееш така и да го преодолееш сам по собствен начин.
Има дни в които всичко е нормално , смисъл като нормалните хора, изхождам се сутрин и деня е ОК . Цял ден ми няма нищо и изведнъж за 3 минути се обръща наопаки и следва непредвидимо сране навсякъде и по всяко време

Сложно за обяснение мамка му

- Bogat-Beden
-
-
Powerslide написа:че тази болест няма лечение..
Много знаят и много могат, ама и много промити мозъци са в доста отношения. Това просто горното не е вярно, те и за депресията така казват и за много други хронични "болести", които са всъщност симптом, а не заболяване, ген, съдба и т.н.. Генът е в по-голяма степен нещото, което предопределя накъде ще избие стреса, а той си намира пътя, там няма пропуск, само забавяне във времето...
Ще си намериш своя път, но трябва промяна. Особено ако си над 25 годишен..