Убийствата в Нови Искър

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Re: Убийствата в Нови Искър

Мнение от kiko » 07 Яну 2018, 19:43

Да глупости са, ама и толкова да го търсят а той да е бил на 500м от къщата му. :conf:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от firstduo93 » 07 Яну 2018, 19:46

Аз вярвам че убиецът е Росен тъй като е имал връзка с оная и като я е убил я завлякъл в ямата ,докато другите трупове ги е о ставил . Другото което е човекът се е самоубил , ако е невинен едвали щеше да го направи, по-логично е да излезе и да се опита да се докаже като невинен. Друг въпрос е какво правила тая ковра с този нещастник , хората които са женени да внимават да не им се появят нови Росеновци :mrgreen:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 07 Яну 2018, 20:07

С това "самоубийство" жертвите от бруталното престъпление станаха седем! На никой ли не му идва на акъла, че този човек може и да е бил свидетел? Неудобен. Самоубива се със заглушител....мхм....правят ни на маймуни! Всъщност не ни правят, 98% са маймуни! Хора, това е много много сериозен проблем. На мястото на това семейство може да е всеки от нас, никой не е застрахован. Ако някои боклуци са загубили всякаква ценностна система и могат да си поръчат избиването на цяло семейство, а в същото време държавата да е абсолютно импотентна и безсилна по какъвто и начин да намери извършителите, то тогава тези боклуци, а и много след тях получават едно свръх чувство за БЕЗНАКАЗАНОСТ. Това е страшно. Ма кво ви пука, маймуните такива неща не ги засягат.
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: тази
Мечтае да кара: онази

Мнение от Stoqnov_1979 » 07 Яну 2018, 20:10

А това "самоубийство" не е ли много удобно,за да се подхвърли оръжието на престъплението!?
А и това,че е било в съседната къща,където мисля че е трябвало да се провери сигурно още в първия ден т.е. 4 или 5 януари и като и къщата е била изоставена със счупени стъкла и т.н.
А не онази репортерка да ми показва някакви навързани шишета и да ми казва,че дори и чая е още топъл на печката :kuku:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 07 Яну 2018, 20:11

Всичко е, защото медиите надцениха рецидивиста и му приписаха някакви неземни умения. То не бяха спец части, термо-камери, предупреждения какъв е специалист по убийства и оцеляване. А той е имал умения, колкото всеки средно статистически бивш кашик, служил през соца в златния триъгълник. И да е бил в легиона, какво? Познавам двама, които са били там и са много смотани. Единият ми е първи братовчед, другият ми е колега. И двамата са прекарали известно време и са отпаднали. А Росенчо си е бил просто един дърт психо - злобар - педофил - изкуфейник и по-далече от съседната вила не е могъл да се скрие.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: –ше Е60 530 d

Мнение от memorex » 07 Яну 2018, 20:21

E34 написа:С това "самоубийство" жертвите от бруталното престъпление станаха седем! На никой ли не му идва на акъла, че този човек може и да е бил свидетел? Неудобен. Самоубива се със заглушител....мхм....правят ни на маймуни! Всъщност не ни правят, 98% са маймуни! Хора, това е много много сериозен проблем. На мястото на това семейство може да е всеки от нас, никой не е застрахован. Ако някои боклуци са загубили всякаква ценностна система и могат да си поръчат избиването на цяло семейство, а в същото време държавата да е абсолютно импотентна и безсилна по какъвто и начин да намери извършителите, то тогава тези боклуци, а и много след тях получават едно свръх чувство за БЕЗНАКАЗАНОСТ. Това е страшно. Ма кво ви пука, маймуните такива неща не ги засягат.

Боклуци които могат и правят подобни поръчки не са изключение но,как да си обясним факта че има по-големи боклуци които си позволяват да ги прикрият.Все пак толкова служители бяха замесени и едва ли всичките са толкова бездушни.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328i

Мнение от BaDxBoY » 07 Яну 2018, 20:25

Добре, утре ако хвана да изтрепам 6-7 човека и като ме пуснат за издирване просто да излеза пред медийте и да кажа, че съм натопен, така им е удобно на полицията и т.н, какво ?
Каквато и да е теорията, ще има конспираций.

П.с нека админа да изтрие това след някой друг ден. Ама ако може и от сървъра, че не ми се лежи, за нещо дет не съм направил,нали......

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Benord » 07 Яну 2018, 20:27

Това не са убийства,а е екзекуция.Професионално отработена и хладнокръвно извършена екзекуция.Нещата си пасват като кубчета на"Лего".От липсата на оръжието,до вероятният мотив нещата са в сферата на предположенията.Ако психопат прави нещата, следите оставени от него би трябвало да са стотици.ДНК експертиза се прави за около 24 часа при пълна мобилизираност на екипа.Не става за час и нещо.То само огледа отнема денонощие.Да не говорим за балистичната експертиза и съдебно-медицинската такава.Криминалистиката е просто нещо.Състои се само от три елемента,които трябва да се подредят-жертва,мотив и извършител.Не казвам,кой и как,защото живота е тривиално нещо и нещата просто се случват,такива,каквито са.Казвам само,че всеки трябва да си върши работата добре.Каквато и да е развръзката,тя ще остави много въпроси за решаване след себе си.Основният винаги е защо. :kuku:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 07 Яну 2018, 20:50

Benord написа:...

Абсолютно! Каквато и любовна драма да е, какъвто и пъпчив тинейджър да е, колкото и да е психар не бинизтрепал толкова хора! Аз продължавам да си мисля че е профи работа, а всички допълнителни местения на тела, изоставени джипове, тефтерчета и т.н. са за заблуда на милиционерите като един вид превенция, макар че на тях им дойде добре дошло!
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 07 Яну 2018, 20:54

Баси интригите дето ги заплитате пред свършен факт . Ако трябваше да прикриват нещо , можеше да му сложат в ръката на Неделчо пищова все едно се застрелял като избил всичките от ревност и да се приключи . Без да се налага да си вкарват таралеж в гащите да търсят тоя Росен и тъй нататък . Нещата се нареждат като лего кубчета и без него :mhihi:
Я някой да отговори на конкретен въпрос - ако е следовател и му наредят "от горе " да замете следите като отиде на престъплението ще си сложили главата в торбата за няма нищо при 5 трупа ? Ами другите 20 човека дето работят по случая ? Или негласно ще се организират да пазят престъпника щото някой им се обадил ......холивуд не ами боливуд направо :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 M50B20
Мечтае да кара: e36 M3

Мнение от shlosera » 07 Яну 2018, 21:00

Пъпчив, пиян, друсан, зарязан от девойка тинейджър, който е свикнал да получава каквото иска(щото тате има пара) защо пък да не изтрепа 5-6 човека. Версията се връзва, ама като цяло 50% от сценариите на CSI могат дс се вържат според случката. Човека дето набедиха.... Хм има психиката да изтрепа цяло семейство хладнокръвно и на края ще се самоубие след дни не ми се вярва, да се беше гръмнал в Нови Искър що се рсзнася насам натам

Изпратено от моят G3311 с помощта на Tapatalk

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 07 Яну 2018, 21:04

Идеята на конспирацията Джордане е, че някой/и е подготвил всичко още преди да е намесен следователя за който ти говориш и въпросните още 20-100 човека, които някак станаха около 200 търсещи(само из гората, из цялата държава не знам колко са били)и не е било нужно някой да звъни на тоя следовател. Това е в най-лесния вариант, в по-трудни, реалния убиец има прекалено дебели връзки и освен този сценарий, след това се назначава главен разследващ някой техен човек, който ще отиде и ще прикрие нещо ако не е както трябва. Варианти има, но за едно си прав, ако си обикновен следовател и някой ти звънне отгоре да прикриеш нещо, няма да гонаправиш почти никой, но има и такива, въпроса е колко е въпросната сума, която ще платиш и най-важното да има СИГУРЕН човек от който да се вземе, един вид да гарантира, че не е кур капан работата.
Иначе си прав. Аз не знам каква е истината, всичко изглежда добре ако вярваш в БГ полицията и властите, лошото е само, че този път го хванаха и осъдиха още преди да са го хванали. Първо нямаше никакъв заподозрян :idea: след един ден или два се оказа, че има и го посочиха, на другия ден вече бе безспорен, а на следващия вече му бе повдигнато обвинение. :idea: Одве по тв след като много пъти го бяха наричали обвиняемия(няколко дена)пак го нарекоха заподозрения. :idea: Мисля, че и тук нещо се бъркат и някой стабилно диктува на медиите какво точно да казват(на тези на гледаемите)но самия той се оплита. Дали е от недоглеждане, некадърност или от лъжи, не мога да знам.

Това изречение на колегата над мен много ми харесва:
Човека дето набедиха.... Хм има психиката да изтрепа цяло семейство хладнокръвно и на края ще се самоубие след дни не ми се вярва, да се беше гръмнал в Нови Искър що се рсзнася насам натам

Ако действам като критик на него обаче просто бих казал, че ги е изтерпал за да не го познае никой после и е мислел, че ще му се размине като не го разкрият, след като го разкриват обаче(той имал достъб до сураттефтера и т.н.)разбира, че или ще бяга цял живот(в добрия случай)или го чака цял живот затров, човек, който ходел по 20 км. на ден за работа и е супер активен, изведнъж да не ходи никъде...решава, че ще е по-добре да се самоубие. Има логика, но и в горното има много.

Важно е да отбележим, че съседна къща значи точно около 500 метра в гора. та спокойно от некадърност или неусведоменост могат да я пропуснат, макар уж да следяха с хеликоптери и бла-бла.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 07 Яну 2018, 21:11

E34 написа:Хора, това е много много сериозен проблем. На мястото на това семейство може да е всеки от нас, никой не е застрахован.

Точно това си мислех, при това не е нужно да си замесен в нещо незаконно. Може просто да изтеглиш късата клечка - да се случиш на неправилно място в неправилното време... Замислих се и си дадох сметка, че най-сериозното оръжие у дома ни е един кухненски нож Mora Frost. Май ще трябва да променим това... :bang:
Excellent! Steven is my name!

Аватар
Кара: 4х4
Мечтае да кара: 6х6

Мнение от efren » 07 Яну 2018, 21:12

После се сърдите защо журналистите са такива. Ако ви представят история на психопат, който избива 6 човека и се самоубива това е пълна измама. Обаче ако някой напише мега ултра измислена история за албанци ( подчертавам албанска мафия, не сицилианска, неаполитанска, руска, полска, колумбийска, мексиканска, а точно албанска - личи си по почерка, защото сте международни криминалисти с голяма практика) веднага я усещате, че е вярната история. Като професионални криминалисти веднага усещате професионалиста и знаете, че това е профи изпълнение - познавате почерка, дори без да сте видели местопроизшествието, знаете, че извършителя е повече от един и как се е случило всичко. Три дена по късно идва и голямата ИСТИНА - това е пубер, който се клонира, от един става на трима, стреля безпогрешно с някакъв .22 чисти следи и прави фалшиви улики, заблуждава десетки служители на МВР, а политическите противници на Герб с удоволствие биха разкрили истината за бащата политик и голямата АФЕРА, но точно в този момент са на годишното изложение на производителите на лимонада и изпускат възможността да дискредитират Герб. Забравих за другатавиверсия, че това е убийство с цел дестабилизиране на Европредседателството. И всеки който не вярва в тези истории е маймуна ( деба маймуните прости ). Утре в какво трябва да вярваме за да не сме маймуни?
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: тази
Мечтае да кара: онази

Мнение от Stoqnov_1979 » 07 Яну 2018, 21:53

Какво правеше главния прокурор в къщата в Нови Искър,каква му е работата там!?
Тези оня ден като откриха къщата,която е обитавал убиеца,нямаха ли кучета!? Те 500 метра щеше и моето куче да ги мине,а не 3 дена да държат района без да пускат никого.
Спомням си трагедията в Хитрино,пак без достъп на небогопомазани.
А способни ли са да прикрият някого-един убит кръчмар от 6 годишно дете,нещо такова беше скалъпено от един прокурор. Също така и един дето беше бутнал дете на пешеходна пътека. Поне за това се сещам в момента

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата