С какво се занимавате?
Модератор: Общи модератори
Шофьорче,обикалям София и стрната.
лична кола BMW e36 '95 320i touring
служебна Mercedes Sprinter
междудругото да попиам кой е колегата със сивото 516 или 518(съжалявам но незапомних добре модела мисля ,че е 28 но не съм сигурен)със софииска регистрация ,който пътуваше в петък с посока Гоце делчев - Пампорово.Беше със стикер от форума на задното стъкло.
лична кола BMW e36 '95 320i touring
служебна Mercedes Sprinter
междудругото да попиам кой е колегата със сивото 516 или 518(съжалявам но незапомних добре модела мисля ,че е 28 но не съм сигурен)със софииска регистрация ,който пътуваше в петък с посока Гоце делчев - Пампорово.Беше със стикер от форума на задното стъкло.
- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
- Asterix
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320Ci
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Сис-админче във ******* България, с надежда (почти реалност) да си отворя ено две магазинчета в ХХХХХХ град 

Последна промяна spacepl на 24 Мар 2011, 21:30, променена общо 1 път
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Абе много строители сме в тоя форум
Все колеги...
На 26години съм...
Иначе съм завършил ВИАС(УАСГ) преди около година и нещо... Специалност ССС ( Събаряне на сгради и съоръжения )... В казарма не ходих изкарах се НГВС ( Ного глупав за военна служба, пък може и така да е в действителност
)... Иначе сега бачкам в доволно голяма строителна фирма като проект менажер...
Сега си откривам строително-предприемаческа фирма с 2ма приятели ... Ше строим да продаваме че има хляб в тая работа... Ако има някой Софиянец с готин парцел да иска да му строим да свирка
Иначе хоби моби ... Ами много неща са не ми се мисли ...

На 26години съм...
Иначе съм завършил ВИАС(УАСГ) преди около година и нещо... Специалност ССС ( Събаряне на сгради и съоръжения )... В казарма не ходих изкарах се НГВС ( Ного глупав за военна служба, пък може и така да е в действителност

Сега си откривам строително-предприемаческа фирма с 2ма приятели ... Ше строим да продаваме че има хляб в тая работа... Ако има някой Софиянец с готин парцел да иска да му строим да свирка

Иначе хоби моби ... Ами много неща са не ми се мисли ...
Последна промяна SaSo на 22 Май 2008, 0:11, променена общо 1 път
Студентче, първа година МИО, във ВСУ, на 25 съм. Все не оставаха пари за учене! Бачкал съм какво ли не, дърводелец, фотограф, дизайнер(Фотошоп), различни типове консултан и др... Общото на всички е, че все не даваха пари
! Сега, си търся работа за пари
! За слава ми писна да работя
!!! Искам, да си купя и БМВ-нце, ама нема пари!

- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
управител на склад
за строителни материали.Продажба и монтаж на гипскартон,окачени тавани,топло и хидро изолации,полирани бетонови настилки и покривни хидроизолации с PWC мембрана. http://platenik.hit.bg/default.htm

Последна промяна stambo_81dg на 01 Окт 2007, 14:11, променена общо 2 пъти
- rado89
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 745i e65, 525dA e39
- Мечтае да кара: 850 CSi :)
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
на 27 години сам неу4а защото много куцо и неми е интересно
работя като техни4ески изпълнител в фирма за алуминиеви парапети монтаж доставка изработване на индовидуални проекти и дизаин свързани с тях
ако некои може да ме набута да у4а некаде срещу некви то4ки и да не се занимавам с кандидат студентцките изпити са свирка
работя като техни4ески изпълнител в фирма за алуминиеви парапети монтаж доставка изработване на индовидуални проекти и дизаин свързани с тях
ако некои може да ме набута да у4а некаде срещу некви то4ки и да не се занимавам с кандидат студентцките изпити са свирка