Черноморска тема
Модератор: Общи модератори
Re: Черноморска тема

Щом това се случва на рецепция пред очите на всички, какво ли се случва в кухнята на този хотел....

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
zAcK написа:, но като пристигнали,
се оказало, че в този хотел няма места и ще ги карат в друг........... Това никога не ми се е случвало някъде по света.......
В Мьовенпик в Амстердам ми се случи - с безплатни такси до друг хотел в същия клас и извинения с Вино и шоколади.
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
drago_pavlov написа:На мен ми се е случвало в Турция, в Хилтън.
+1 Верига от няколко хотела из цяла Анталия, бях запазил all inclusive в 4 звездния, като пристигнахме се оказа overbooked и айде в 5 звездния + безплатен ъпгрейд към ultra all inclusive + безплатен ъпгрейд от нормална стая към фамилна такава(много по-голяма, с 2 физически стаи всяка с отделна баня и тоалетна)

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Е как така ще ви настаняват от 4 звезди в 5 звезди ? Вие не вдигнахте ли луд скандал на рецепцията и шефа на хотела да Ви изхвърли на улицата със шутове ? В конкретния случай има някаква instant karma намесена , но може ли човек да разчита че всеки път тоя ще се пльосне на цимента като рядко лайно докато Ви избива с крак телефона от ръката ? 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
На мен пък ми се еслучвало, да ме ухапе безпричинно кучето на собственика в някакви бунгала до Варна. Всъщност имаше причина. То си лежеше под едно бунгало и откъде да зная, че имало малки и не трбва да минавам близо до него. Излязох от строя за целия престой, като работех на един цилиндър и даже в следващите няколко години ми препукваше странно глезена. За компенсация собственикът ми свали цели два лева от крайната сметка за нощувките, може би защото нямаше дребни да ми върне, а аз не му казах да задържи осемте лева ресто.

- Venelin1111
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Няма BMW ;-)
- Мечтае да кара: Нова
На “Слънчака” наш хотелиер наби израелска туристка...и имаме сурат да плачеме за провален сезон?
Информация ;
https://www.segabg.com/hot/skandal-turi ... ryag-video
Sent from my iPhoneX using Tapatalk
Информация ;
https://www.segabg.com/hot/skandal-turi ... ryag-video
Sent from my iPhoneX using Tapatalk
Няма вече BMW
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Ейййййй, тоя се бил подхлъзнал и никого не искал да рита

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Някъде в нета пишеше че онея пачи са си го търсели,обиждали и замервали персонала и тогава тоя балетист се е намесил 

Последна промяна kiko на 13 Юли 2019, 16:04, променена общо 1 път
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Монетата винаги има 2 страни, ама не знам коя ни показват.
ебах тая монета

сигурен съм, че тоя джентълмен е бил заплашен с живота си, за да им скочи с ритници

сигурен съм, че тоя джентълмен е бил заплашен с живота си, за да им скочи с ритници
Когато предлагаш цени и обслужване за две звезди, клиентите ти са на същото ниво. Лоу левъл гарбидж, който не може да си позволи нормална почивка и отива в бг. Там се чувства като Бог и прави каквото си иска. Какво стана с оня, дето се опита да смаже главата на наш барман с камък? Защо не се опита да го направи тук? Или да се опита да скъса пагона на местен полицай ...
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Ами те тия двете си казват пред камерата че са взели пари назаем за да дойдат в България на почивка . Или тука е някаква VIP дестинация със скъпарски курорти или тия двете са някави клошарки
джеки чан обаче не мое да фърля къчове , вика охраната или полицията ако създават безредици и ги извеждат . Има си ред за тия неща, едва ли решението е да се подхлъзнеш и докато падаш по гъз да риташ като айгър

джеки чан обаче не мое да фърля къчове , вика охраната или полицията ако създават безредици и ги извеждат . Има си ред за тия неща, едва ли решението е да се подхлъзнеш и докато падаш по гъз да риташ като айгър

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
Джеки Чан може да хвърля къчове единствено ако го нападнат. И това се случва ежедневно, повярвай ми. Агресията срещу персонала (физическата) е ежедневие. Вербалната дори не я броят.
В никакъв случй не оправдавам тоз пишман-хотелиер и пишман-каратист.
За отнемане на всички лицензи и категоризациЙ си е и да си ползУва хамбара за персонална спалня.
Но, пък израелците са си яко свине. Виждал съм не една и две стаи, след 10-дневен престой , за основен ремонт.
В една стар бяха срали и мятали по таваня. В ресторантите пък свинщината е задължителна.
След тях, ако са повече от 5-6 човека, покривките не за са пране, а за хвърляне.
Има вече доста хотели , които спряха да работят с тях, нищо че наистина плащат достя повече от
други групи туристи.
За отнемане на всички лицензи и категоризациЙ си е и да си ползУва хамбара за персонална спалня.
Но, пък израелците са си яко свине. Виждал съм не една и две стаи, след 10-дневен престой , за основен ремонт.
В една стар бяха срали и мятали по таваня. В ресторантите пък свинщината е задължителна.
След тях, ако са повече от 5-6 човека, покривките не за са пране, а за хвърляне.
Има вече доста хотели , които спряха да работят с тях, нищо че наистина плащат достя повече от
други групи туристи.
- SpeedyMan
- ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 Touring
Абе само да питам: някой бил ли е в хотел с израелски туристи по нашето черноморие?