Новогодишна ХЕЙТ/СПАМ/ тема

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Re: Новогодишна ХЕЙТ/СПАМ/ тема

Мнение от DLVasilev » 28 Дек 2020, 0:14

c04 написа:
drifty написа:Тая година сняг дали ще видим :D

Едва ли :confused:

DLVasilev написа:
barty написа:Не ми се отразява добре почивката, заглеждам се по френски коли :mhihi: Пежо 508 и Ситроен Ц5 :mhihi:

Мога да ти препоръчам автокъща дето колите са им на по 100к км :mhihi:

Можеш, ама да ми препоръчаш такава дето колите им са на над 4-500000 няма можеш :mhihi: :mhihi:

Веднага ти ппродавам няколко. По 36ст. на кило :mhihi:
Изображение
ATR-42/72

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 28 Дек 2020, 0:33

DLVasilev написа:
c04 написа:
drifty написа:Тая година сняг дали ще видим :D

Едва ли :confused:

DLVasilev написа:
barty написа:Не ми се отразява добре почивката, заглеждам се по френски коли :mhihi: Пежо 508 и Ситроен Ц5 :mhihi:

Мога да ти препоръчам автокъща дето колите са им на по 100к км :mhihi:

Можеш, ама да ми препоръчаш такава дето колите им са на над 4-500000 няма можеш :mhihi: :mhihi:

Веднага ти ппродавам няколко. По 36ст. на кило :mhihi:

28-цата и тя ли по 36ст :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus

Мнение от peshehodetz » 28 Дек 2020, 3:27

Jordana написа:Само с виното ли не могат да различат оцета ? Струва ми се с шотландската ракия е същата работата :mhihi:

Очаквах това някой да го напише и за уиски-то след като се почна с вината. Всъщност само така ти се струва защото най-вероятно не си му почитател, забелязал съм че обикновено хората които предпочитат ракия правят подобни изявления. Няма начин кaчествен сингъл малт от $ 60-70 и нагоре да e същия като някой бленд от $ 15-20. И при коняците положението е същото - Hennesy или Remi Martin XO та дори да са само VSOP нямат нищо общо с разни знайни и незнайни марки.
keep walking

Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от spirco » 28 Дек 2020, 9:53

Вкусовите рецептори имат нужда от профилактика ако не можете да различите вино от оцет :) . Нямам претенции за разбирач, но любимото си вино, уиски и бренди ще позная. За мен е по - скоро въпрос на вкус. Едва ми мога да разбера кое е скъпото питие, но определено ще кажа кое ми харесва и после ще го различавам.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 28 Дек 2020, 10:37

Аз всичките вискита дето съм опитвал, все на спирт ми бият :D Но май и не съм опитвал нещо от високия ценови клас, да видя там как е.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 28 Дек 2020, 14:14

drifty написа:Аз всичките вискита дето съм опитвал, все на спирт ми бият :D

Ако си купувал и пил само от български магазини нормално :mhihi: Особено евтинджосите са мейд бай цар киро :mhihi: Гледаш хубаво етикетите кой е производителя, откъде е внос и т.н. Иначе шанса да попаднеш на ментак е голям. Няма да умреш или да се натровиш, но ако те цепи тиквата на следващия ден 100% си пил ментак.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 28 Дек 2020, 15:53

Мен като цяло почти винаги ме цепи тиквата каквото и да пия, щото пия много рядко, 1 път на месец примерно, ама пък си пийвам прилично.
Миналата седмица си гръмнах 1 бутилка вино сам :D

Ся като се замислих, май до сега уиски никога не съм си купувал, пробвал съм все на някой авер нещо, но никога не ми е допадало. Почти винаги пия вино на събирания, или бира евентуално, ама от няколко години избягвам газирано :D
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 28 Дек 2020, 16:59

Истинското уиски са няколко марки: Тийчърс, Бяло конче, Ват 69 и Балантайн :mhihi: Пиеш и не повтаряш :mhihi:

Сега сериозно, нямам претенции да съм разбирач но с Чивас 12г, Гленфидич 12 и т.н. до към 60-70лв бутилката има избор на прилични напитки.
:yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 28 Дек 2020, 17:29

Да , ама тези не са 300 кинта бутилката и нямат торфенокравешки вкус на скъпо уиски . :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 28 Дек 2020, 17:44

немо написа:
AGD написа:По-добре повярвай.
Пен и Телър го направиха експеримента с бутилирана вода.
https://www.youtube.com/watch?v=YFKT4jvN4OE

Уби всичко детско в мен!Тези дегустираха трапезна вода???? :kuku:
За разни алкохолни напитки,било то вино/бира или високоалкохолни да дегустираш и да намираш разлики...ОК,ама за вода????

виж, водите за мене имат различен вкус... като примерно софийската чешмяна вода на мене ми е много вкусна. но разните артезиански води във скъпи бутилки повечето ми миришат на лайна и не ми понасят... горна баня също ми е вкусна... един вид- цената на водата не съм установил да има ефект върху това дали на мене ми харесва или не на вкус.
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Новогодишна ХЕЙТ/СПАМ/ тема

Мнение от steeN » 28 Дек 2020, 19:30

Винаги има хора, които си купуват неща заради чуждото мнение и такива, които си купуват заради собственото.

В Бг на мен най-много ми харесва водата на Лидл (не знам дали има по-евтина :mhihi) и Хисаря. Чешмяната софийска ми е гадна, но не съм израстнал с нея, така че нормално.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 28 Дек 2020, 19:41

Лидъл вода с марка “вода” пием я постоянно откак я има. Разнообразяваме с Девин или Балдаран изворна. Чат пат с пиринско. Горна баня ми е гадна, тая велиградската също, а има една ма не и помня марката е отвратителна.
Хм,хм...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 28 Дек 2020, 19:55

Jordana написа:Да , ама тези не са 300 кинта бутилката и нямат торфенокравешки вкус на скъпо уиски . :mhihi:

Абсолютно съм убеден, че на 90% от познавачите от уискината тема ако им сменя бутилките изобщо няма да се усетят. Ама щом ги кефи да си дават парите за такива неща, що не? :dunno:
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 28 Дек 2020, 20:11

Ооо, не си прав...
Аз Мейкър'с Марк мога сред хиляда други напитки да го позная, сериозно..
Еле пък на следващия ден разликата даже е по-значителна..
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Мнение от mr_petroff » 28 Дек 2020, 20:46

И аз бърбънчето JIM BEAM не мога да го сбъркам , нещо като евридейка ми е , обаче за другите .. , мн. съм зле.Може и да не е някакво скъпо и марка и т.н. , но мен си ме кефи.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата