Добре получили се снимки на БМВта

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nightmare » 16 Окт 2007, 14:31

NaKi4_pZ написа:
Явор написа:...

:shock: :shock: :?: :?: Какво му е станало :confused: :(

Яворе к'во го напрай тва купе бре :shock:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc

Мнение от _BoBI_ » 16 Окт 2007, 17:42

;)

Капетано
Аватар
Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

Мнение от LeX » 16 Окт 2007, 19:59

ето на мен примерно тази снимка много ми харесва! избран е подходящ пейзаж, колите са изчистени и хубаво подредени, цветовете на снимката са много ярки, това просто си е един пример за подражание, що е то хубава снимка :clap:

Изображение
Изображение

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae

ентусиаст
Аватар

Мнение от _BoBI_ » 16 Окт 2007, 20:29

Мерси, правя каквото мога едни са хубави други не.Мисля, че схванах идеята за хубавата снимка и ще се стремя към такива за напред...

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 16 Окт 2007, 20:45

:confused:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

Капетано
Аватар

Мнение от LeX » 16 Окт 2007, 20:46

архивната папка :mhihi:
Изображение

Tullamore is my middle name
Аватар

Мнение от Utah » 16 Окт 2007, 20:53

_BoBI_ написа:Мерси, правя каквото мога едни са хубави други не.Мисля, че схванах идеята за хубавата снимка и ще се стремя към такива за напред...

... Боби, не те познавам, предполагам, че си прекрасен човек, а аз разбирам от фотография, колкото предполагам ти от микробиология, но имам към тебе два въпроса:
1/ Знаеш ли какво значи думата сарказъм?
2/ Ти кой точно от киселата компания познаваш....
... и тъй като споменах, че не разбирам от фотография искам да ми споделиш, каква е дълбоката идея на счупената спирка зад колите и разбира се прекрасната самобитна табела "Ресторант Морени"

... честно казано, ако трябва да съм честен от твойто творчество и това на известния фотограф Явор, който пък съм чувал, че поназнайва и от БМВта ... предпочитам тва на Явор...
сполай ти и със здраве....
- Шумахер отпада в Монако след като води убедително, след което потрошва бокса на ферари;
- Шумахер се блъска във Вилньов и отпада;
- на Шумахер му цопва метеор на главата и го сплесква на пистата.

Летящия холандец
Аватар

Мнение от ///Явор » 16 Окт 2007, 20:55

ай пак аз :weed:
Изображение

Денис-Белята!!!
Аватар

Мнение от 00Cool » 16 Окт 2007, 20:57

Utah написа:
_BoBI_ написа:Мерси, правя каквото мога едни са хубави други не.Мисля, че схванах идеята за хубавата снимка и ще се стремя към такива за напред...

... Боби, не те познавам, предполагам, че си прекрасен човек, а аз разбирам от фотография, колкото предполагам ти от микробиология, но имам към тебе два въпроса:
... и тъй като споменах, че не разбирам от фотография искам да ми споделиш, каква е дълбоката идея на счупената спирка зад колите и разбира се прекрасната самобитна табела "Ресторант Морени"

... честно казано, ако трябва да съм честен от твойто творчество и това на известния фотограф Явор, който пък съм чувал, че поназнайва и от БМВта ... предпочитам тва на Явор...

аз пък да ти кажа че хич не ми се гледа фотография като последните 3 снимки на Явор :( :( :(
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“

Летящия холандец
Аватар

Мнение от ///Явор » 16 Окт 2007, 21:01

00Cool написа:
Utah написа:

аз пък да ти кажа че хич не ми се гледа фотография като последните 3 снимки на Явор :( :( :(
що бре Мания,тва е реалноста ;)
Изображение

Капетано
Аватар

Мнение от LeX » 16 Окт 2007, 21:01

Батко Utah явно е разбрал какво исках да кажа но Боби не можа. Той е казал това което трябваше, аз мога да добавя синята точка в горния краи на снимката и четвъртата кола която незнайно каква е се подава зад последното купе. Боби един съвет ще ти дам който се надявам да запомниш и не мисли че искам да се заяждам с теб, когато правиш снимка, гледай в далечината какво ще се вижда в пейзажа, не гледай само да центрираш колата, защото пейзажа е толкова важен колкото и колата ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 16 Окт 2007, 21:09

айде кат сме почнали ...
яворее пак ти ... :mhihi:

Изображение

Изображение
Последна промяна Sharo на 16 Окт 2007, 21:19, променена общо 1 път
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

ентусиаст
Аватар

Мнение от _BoBI_ » 16 Окт 2007, 21:13

Utah написа:1/ Знаеш ли какво значи думата сарказъм?

Всеки има право да предпочита каквото си иска все пак :mhihi:
на Явор снимките са доста по-стойностни от мойте в друга насока обаче, както казах вече има много видове хубава и забавната снимка пак е хубава...

"и тъй като споменах, че не разбирам от фотография искам да ми споделиш, каква е дълбоката идея на счупената спирка зад колите и разбира се прекрасната самобитна табела "Ресторант Морени"

Да ти напомня, че не съм професионалист и че непретендирам за съвършенство.Има и нещо друго тези няколко снимки станаха спонтанно и не сме избирали фона спецялно отивахме на барбекю и спряхме така и аз викам, чакайте тука ще стане добра снимка това е.АКо тръгна да глася нещата може и по-добре да стане няма спор.

"2/ Ти кой точно от киселата компания познаваш...."

Да кажем 90% ;) Но това не е важно в случая, ако имаш други съркастични въпроси към мен пиши на ЛС ще обсъдим всичко :mhihi:
че пак се отплесваме от темата.. :idea:

Tullamore is my middle name
Аватар

Мнение от Utah » 16 Окт 2007, 21:31

[quote="_BoBI ... [/quote]
... Бобка, бе направих си труда да прегледам тази тема от началото до края, нещо което одавна не правя с този форум, но в кратце: виждам, че не съм първия фен на твоето творчество, така че се убедих, че съм прав. Има една много хубава приказка за твоя случай - на човек насила можеш да му вземеш, насила не можеш да му дадеш...
Не си прави въобще труда да ми отговаряш - признавам те за морален победител... в твойта лична дисциплина ;)
- Шумахер отпада в Монако след като води убедително, след което потрошва бокса на ферари;
- Шумахер се блъска във Вилньов и отпада;
- на Шумахер му цопва метеор на главата и го сплесква на пистата.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 16 Окт 2007, 22:19

и едни петици тука
Изображение

тая как е ...
вече не мога преценя
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата