Моля ви за помощ
Модератор: Общи модератори
- Gemar
- младши ентусиаст
-
- Кара: '98 E39 M52B20
Браво на всички! И сега специално обръщение към пецата за момента в който ще се добере до компютър!
- Пеца! Чакаме те всички да се разпишеш тук собственоръчно и да ни радваш отново! Прескочи трапа!
- Пеца! Чакаме те всички да се разпишеш тук собственоръчно и да ни радваш отново! Прескочи трапа!
- shnitzera
- ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: това ,което кара
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
някви новини около момчето 

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
..
явно георги пен4ев е по в 4ас с нещата.ако знае нещо сам сигурен 4е ще го каже
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Значи, Петър е добре, говорих сега с брат му по телефона и каза,че почива в къщи, изправя се ,но каза, че абсолютно всичко го боли
Явно след всичките операций сега му се вижда сметката със зарастването на раните ...
Георги Пенчев

Георги Пенчев
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Пецата вече е изписан от болницата и си е в тях. Вчера разговарях със съпругата му. Вече е по-добре и започва да влиза в час 

- павката
- старши ентусиаст
-
дано няма усложнения и се възстанови на 100%...
- bozukov_g
- Голямата Базука
-
- Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Здравейте,
не знам от къде да започна. Както повечето от вас знаят претърпях нелека катастрофа с мотора си. Това, което минава на човек през главата като мисли и през тялото като болка не е нищо, сравнение с това, което изпитах, когато ми казаха колко хора са дошли да ме видят и колко хора, някои от тях сигурно и не ме познават или ме познават бегло, са дали пари за да се събере една немалка сума.
Когато човек се усеща много малък и много слаб в такъв момент, това, което кара сърцето му да тупти е факта, че има хора като Вас. Хора, които ми помогнаха в най-тежкия ми момент. Не мога да намеря думи за да опиша наистина това, което чувствам, благодарност и радост от това, което сте направили за мен би било твърде слабо казано. Не знам и как наистина да се отблагодаря за човечността, която сте проявили към мен.
В момента се възстановявам с нормални за обстоятелствата темпове, с вашата подкрепа е въпрос на време да си стъпя стабилно на краката в здравословен смисъл.
Огромни Благодарности.
Ваш Madpetio
не знам от къде да започна. Както повечето от вас знаят претърпях нелека катастрофа с мотора си. Това, което минава на човек през главата като мисли и през тялото като болка не е нищо, сравнение с това, което изпитах, когато ми казаха колко хора са дошли да ме видят и колко хора, някои от тях сигурно и не ме познават или ме познават бегло, са дали пари за да се събере една немалка сума.
Когато човек се усеща много малък и много слаб в такъв момент, това, което кара сърцето му да тупти е факта, че има хора като Вас. Хора, които ми помогнаха в най-тежкия ми момент. Не мога да намеря думи за да опиша наистина това, което чувствам, благодарност и радост от това, което сте направили за мен би било твърде слабо казано. Не знам и как наистина да се отблагодаря за човечността, която сте проявили към мен.
В момента се възстановявам с нормални за обстоятелствата темпове, с вашата подкрепа е въпрос на време да си стъпя стабилно на краката в здравословен смисъл.
Огромни Благодарности.
Ваш Madpetio
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- павката
- старши ентусиаст
-

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
- Гост
-
мислих вчера по едно време за нещата около колегата и въобще за ситуацията в клуба по събирането на средствата и много неща ми идваха на ум....!
първо-има доста разлики в статуса на хората,които се виждат по сбирките или пишат във форума,но това никак,ама никак не се отразява на отношенията им...! има хора с големи възможности-има и с по-малки,но седнат ли да са част от клуба -всичко е равно.
другото нещо е съпричастността и усещането да си малка брънка в нещо голямо...! а тва нащо наистина е голямо!!! едва ли само този пример с колегата мадпетьо е показателен-има хиляди дребни нещица,които го показват.
когато за първи дни влязох във форума имах разни въпроси и отговорите на тях валяха като дъжд,колеги слизаха до колите си ,за да снимат определен детайл,за да мога по-ясно да разбера какво ми обясняват....,други ровят в нета,за да намерят нещо,което сам не можеш да откриеш... просто усещането е страхотно!!!
наистина съм щастлив ,че мога да кажа за клуба: нашият,за хората в него,приятели .....,и да усещам,че съм частица от нещо наистина добро!!!
първо-има доста разлики в статуса на хората,които се виждат по сбирките или пишат във форума,но това никак,ама никак не се отразява на отношенията им...! има хора с големи възможности-има и с по-малки,но седнат ли да са част от клуба -всичко е равно.
другото нещо е съпричастността и усещането да си малка брънка в нещо голямо...! а тва нащо наистина е голямо!!! едва ли само този пример с колегата мадпетьо е показателен-има хиляди дребни нещица,които го показват.
когато за първи дни влязох във форума имах разни въпроси и отговорите на тях валяха като дъжд,колеги слизаха до колите си ,за да снимат определен детайл,за да мога по-ясно да разбера какво ми обясняват....,други ровят в нета,за да намерят нещо,което сам не можеш да откриеш... просто усещането е страхотно!!!
наистина съм щастлив ,че мога да кажа за клуба: нашият,за хората в него,приятели .....,и да усещам,че съм частица от нещо наистина добро!!!
Последна промяна Гост на 05 Дек 2007, 13:04, променена общо 1 път
- Maverik
- младши ентусиаст
-
- Кара: нахилен
- Мечтае да кара: Е30 кабрио
SKISA написа:мислих вчера по едно време за нещата около колегата и въобще за ситуацията в клуба по събирането на средствата и много неща ми идваха на ум....!
когато за първи дни влязох във форума имах разни въпроси и отговорлите на тях валяха като дъжд,колеги слизаха до колите си ,за да снимат определен детайл,за да мога по-ясно да разбера какво ми обясняват....,други ровят в нета,за да намерят нещо,което сам не можеш да откриеш... просто усещането е страхотно!!!
наистина съм щастлив ,че мога да кажа за клуба: нашият,за хорат в него,приятели .....,и да усещам,че съм частица от нещо наистина добро!!!
Много добре казано