СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: F10 530d 2015
Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic

Re: Перманентна спам тема (ако мине номера)

Мнение от BorislavB » 07 Яну 2023, 1:09

Помислих,че са я изтрили пък вие името сте сменили...тарикати... :mhihi:
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 07 Яну 2023, 1:31

И аз се притесних…появиха се днес следобяд едни като лозови пръчки в имтимната област и съм припаднал, чак преди малко се свестих и гоедам няма Спам тема :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 07 Яну 2023, 1:59

Ти не се притеснявай за темата, ами жена ти кво е прайла с лозовите пръчки докато спиш :D
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 07 Яну 2023, 2:18

Май нищо че беше кисела, няква позната баш тогава ми писала и светнал телефона… :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46, G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: M54B22
B48B20

Мнение от streetz » 07 Яну 2023, 2:23

Станаха 100 страници и темата замря :lol:
Някой занимавал ли се е да отваря М54 да сменя сегменти или всички си ходим с тубата масло навсякъде? За собствената си кола, не на комшията свата му големия син, нали :winky:
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 07 Яну 2023, 2:41

Аз вместо тубата с масло предпочетох М52 :D
Изображение

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 07 Яну 2023, 7:06

Дълъг ден се оказа днешния. Бях се настроил да побачкам 3-4 часа и да се прибера и да си изкарам останалото време у дома. Както направих вчера. Всичко започна добре и ... лудата началничка звъни в тиймса. Да съм се върнел у офиса, защото намерила нов продавач на банички и боза, да съм го "обучавал". Казвал се "Джон". Викам си "Джон", може да е нормален :angel: Връщам се, влизам вътре и подминавам една купчина дрехи, изсипана на един стол. Отивам при оная лудата и я питам, къде е Джон. Ми на стола е, отговаря тя. Връщам се и гледа, то се оказа човек. И не какъв и да е, ами "Ya man". Пак се връщам и я гледам, тая се хили. Ма тоя е от Джамайка - викам и аз. Бил обещал да дойде миналата седмица, ама дошъл днес, у петък :shock: :shock: :shock: Това не ме изненада. Джамайката ми напомни единствената (и последна) визита на тоя остров. Всички ходят в крак и си клатят главите като ония тигърчета, дето ги слагаха едно време на задното стъкло на Москвичите .... Гледам я така :shock: :shock: :shock: , а тя се хили още повече. Виж го, дали става и ако не няма да го вземем. И не спира да се лендзи. Прекарах 6 (шест) незабравими часа с тоя индивид. Ако бях вкарал шимпанзе в колата, щеше да направи по-малко дивотии. Взе да ми пипа таблета, в резултат на което угаси програмата и всички заявки, дето бях взел отлетяха безвъзвратно. Излизам и тоя започва да ми диктува така, че аз тотално се губя. "А" - аз го гледам. "А" - повтаря тоя. Бе мааааму да ева, такава буква у тоя шантав език (английския де) нема. Отивам да видя, било "R". Видех се у чудо с тоя. Утре ще и пиша, че изобщо не му разбирам и да го даде на някой друг. Който има претенции да говори английски, да иде да се оправи с джамаец, дето говори с черен сленг. Да не влизам в подробности, че го водя и да се изпика. Маймуняка не си мие ръцете, като излезе от кенефа. Ще и кажа, че не искам да ми се качва у колата ...

Та така се веселих днес.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus

Мнение от peshehodetz » 07 Яну 2023, 7:17

sme666ko написа:Хм... аз мислех, че това е истинския Киро Брейка :paranoid:
Следващия път като се регистрира като "Румен Виста" да не помислиш пак, че е истинския.

Sent from my SM-G950U using Tapatalk
keep walking

Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 07 Яну 2023, 8:50

Оф, щях да работя снощи, но не донързя след тия нощни в края на годината и се прибрах, тая вечер ще е.

madafaka_donkele написа:Интересен канал си намерИх :mhihi:

Интересно тоя индивид как ли ще завърши? :mhihi: Малко не е като на филмите веднага да го хващат с хеликоптера. :mhihi: Гледал ли си му всички клипове, дали някога са го хващали? Направих си абонамент, ще гледам, нещо бая Баварци има на клиповете по заглавията, но не мога да му позная колата, иначе 140 мили да бяга от куките не е нещо впечатляващо, това са 220 км/ч.
Ето защо нашите тука нямат никакъв шанс ако тръгне да им бяха истинска кола, освен ако не затворят път някъде. :mhihi:
Интересно, че клипа се казва ПОЧТИ всеки път, очаквах да го хващат някъде. Я веднага американците да се включат, алх май беше някъде "близо" до Ню Йорк, то това някъде там. Какво се случва в тези случаи обикновено? :mhihi:
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Мнение от mr_petroff » 07 Яну 2023, 9:17

Тоя ако го хванат ще съжали , че се е родил :bang:

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 07 Яну 2023, 9:18

Зак, как може бе човек, тоя ако беше в САЩ, знаеш ли...ама тука Булгаристан. :mhihi:
Между другото и преди ти бях казвал ако искаш да си пуснеш за фрапиращи случаи в Америка и т.н. да се хванеш малко за главата, не само на пътя.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 07 Яну 2023, 12:44

Top Gun Maverick написа:Интересно тоя индивид как ли ще завърши? :mhihi: Малко не е като на филмите веднага да го хващат с хеликоптера. :mhihi: Гледал ли си му всички клипове, дали някога са го хващали? Направих си абонамент, ще гледам, нещо бая Баварци има на клиповете по заглавията, но не мога да му позная колата, иначе 140 мили да бяга от куките не е нещо впечатляващо, това са 220 км/ч.
Ето защо нашите тука нямат никакъв шанс ако тръгне да им бяха истинска кола, освен ако не затворят път някъде. :mhihi:
Интересно, че клипа се казва ПОЧТИ всеки път, очаквах да го хващат някъде. Я веднага американците да се включат, алх май беше някъде "близо" до Ню Йорк, то това някъде там. Какво се случва в тези случаи обикновено? :mhihi:

Не го хващат. Доста клипчета му гледах. На 1 само спира доброволно. "Главната" му кола със спойлера отзад е кайман някакъв, но не мога да ти кажа коя генерация точно, алх-то може и да го познае. Приятелката му му разбива каймана на един от клиповете. Другата му кола е М2 компетишън, мисля, че е старата генерация, не тва новото, дето го пуснаха онзи ден. Дружка му е някакъв друг изрод с жълтото М4 и той кара в стил drive it like you stole it :mhihi: В инстата му гледах пък са се сдушили с някакви мерцедес gang и всички заедно са си направили swimming gang :mhihi: Те и повечето им нови клипчета не пише driving или нещо такова, а swimming with the gang...swimming in new york и всякакви такива :mhihi: Из коментарите пише, че човека е ед болиан, ама не ми се вярва, той е в атланта и региона, но със сигурност е някой от неговия калибър т.е. знае законите, има адвокати и най-вероятно е абониран за някоя услуга, като ticket clinic и много много не ебав@ куките. Реално, ако се загледаш в този клип-компилация, те и в коментарите го отбелязват, всъщност не кара толкова опасно и лудо, обаче знае map-a на ню йорк наизуст и просто знае откъде как, кога да мине, а и знае как да кара, никъде не я хлъзна, никъде не се видя да недозавие. Малко, като клиповете на лудите шведи от Critical канала, ама те наистина доста безразсъдно и опасно карат, М3-ката доста "ефектно" успяха да я разбият на сравнително права отсечка :mhihi: -> https://www.youtube.com/watch?v=g6WjGsdTD9c&t=448s
Амерканеца е по-отбран и определено владее геврека по-добре :mhihi:

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 07 Яну 2023, 13:11

Тая маневра беше много излишна
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 07 Яну 2023, 13:19

Дадох ключовете, пих кафе, зех си колата. 60 лв. Годишен преглед 4 категория.
Хм,хм...

ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 07 Яну 2023, 13:24

Много слабо днес...

Фаровете на Zката са напълно сухи вече, явно го е направила колкото да ме ядоса :lol: :dunno:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата