България на първо място по смъртност на пътя - причини?
Модератор: Общи модератори
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Re: България на първо място по смъртност на пътя - причини?
По нощите е пълно с пияни/дрогирани тротинеткаджии
Не за пръв път, както и снощи, към 2:30 - 3:00 един ми изкочи, криволичеше от тротоара на улицата и обратно
Спрях на място и имах чувството, че ще се шибне в мен на спряла кола
Малко по-късно на един булевард ме спряха пазителите на реда.
Викам им, мен ме спирате, проверявате, още малко ще питате и нея (приятелката ми) кой номер гащи носи, а ония с тротинетките пияни и дрогирани на гъз, нищо за тях.
Отговора беше - нищо не можем да направим, карат по тротоари, шмугват се по пътечки, между храсти, паркове, междублокови пространства, изобщо не можем и да ги видим
Разсмяха ме и им викам - абе момчета, а вас 'що спряха да ви проверяват за наркотици
Смутиха се и ми пожелаха приятна вечер
Та, за коли и мотори всичко може, разцепват са от проверки, крият камери, залягат в канавки, ама тротинеткаджийте не можели да ги видят

Не за пръв път, както и снощи, към 2:30 - 3:00 един ми изкочи, криволичеше от тротоара на улицата и обратно

Спрях на място и имах чувството, че ще се шибне в мен на спряла кола

Малко по-късно на един булевард ме спряха пазителите на реда.
Викам им, мен ме спирате, проверявате, още малко ще питате и нея (приятелката ми) кой номер гащи носи, а ония с тротинетките пияни и дрогирани на гъз, нищо за тях.
Отговора беше - нищо не можем да направим, карат по тротоари, шмугват се по пътечки, между храсти, паркове, междублокови пространства, изобщо не можем и да ги видим

Разсмяха ме и им викам - абе момчета, а вас 'що спряха да ви проверяват за наркотици

Смутиха се и ми пожелаха приятна вечер

Та, за коли и мотори всичко може, разцепват са от проверки, крият камери, залягат в канавки, ама тротинеткаджийте не можели да ги видят

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
България на първо място по смъртност на пътя - причини?
Изпуснал си най-важното и то е, че са глобили камионджията накрая. Може да е ушев или някой наш другар наглеца.TNT написа:Тука още един майстор шофьорИма и клип
![]()
https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgari ... st-2641937Тарикат изпревари камион и наби спирачки, тирът го изхвърли извън магистралата
От преди три дни, не знам да се смея или да плача, пълни кретени са тея, но пък догодина ще им вдигат заплатите
https://www.moreto.net/novini.m.php?n=515338
- St.Trinity
- Потребител
-
alekangg написа:От преди три дни, не знам да се смея или да плача, пълни кретени са тея, но пък догодина ще им вдигат заплатите
https://www.moreto.net/novini.m.php?n=515338
Хубаво е че даваш гласност на този случай колега (понеже няма да се излъчи в национален ефир), но колегата drifty ни извести за него в първото мнение на стр.994.

На 22 Юли 2025, drifty написа:https://www.budnavarna.com/2025/07/22/verizhna-katastrofa-s-policzejski-avtomobil-i-tezhko-postradal-na-sevastopol/
Родната полиция ни пази. От нищо и никаква катастрофа предизвикват някакъв ужас със загинал до колкото четох.
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Тежка катастрофа с три жертви край Елин Пелин
Майка и дете на годинка са в Пирогов с опасност за живота
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Интересно е дали загиналите са в Астрата, а живия в А8-цата, който вероятно е и виновния на който му е прилошало уж. Не вярвам дядото да е карал А8-цата, по-скоро Астрата, а и тя изглеждаше по-смачкана.:
https://nova.bg/news/view/2025/07/26/50 ... %BA%D0%B8/
7 коли пък се блъснали на магистралата край Карнобат посока морето. Гледам задръстването е било епично.
https://btvnovinite.bg/bulgaria/verizhn ... nimki.html
https://nova.bg/news/view/2025/07/26/50 ... %BA%D0%B8/
7 коли пък се блъснали на магистралата край Карнобат посока морето. Гледам задръстването е било епично.
https://btvnovinite.bg/bulgaria/verizhn ... nimki.html
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
вчера за малко да стана сандвич
Тъкмо сутринта си говорех с един приятел, че не трябва да се дава газ из града и му викам , аз не съм спирал аварийно от не помня кога (и разбира се 2 часа по-късно ми се наложи)... един деди щеше да направи верижна и аз у средата...
На Борис и Околовръстното светофара свети зелено за направо и червено за наляво.
Аз идвам по околовръстното и на кръстовището на борис съм направо. Има две ленти за наляво и две за направо. Аз съм в 3-тата (направо) и тоя деди пред мене СПРЕ на светофара у лентата за направо и даде мигач наляво (демек от трета да завива наляво), ама то наляво е червено направо е зелено и аз карам с 50. И виждам как спира на 20-30 метра пред мене. Стъпвам на спирачката (ама не с цялата си сила) и поглеждам в огледалото за задно виждане - СЕАТА зад мен СЕ ПРИБЛИЖАВА... викам си "тука ше е..."
Спрях на половин метър зад мерцедеса тоя със сеата не знам как ме избегна и зави в последния момент в 4-тата лента и продължи.
Много се ядосах. Бахти дебилите.
Застанах до дедито с мерцедеса (возеше бабата и отзад 2 деца) и му крещя - ПИЛ ЛИ СИ БЕ?!??!?! "не съм пил, не съм пил"... бахти хората... пуууууууууууу

Тъкмо сутринта си говорех с един приятел, че не трябва да се дава газ из града и му викам , аз не съм спирал аварийно от не помня кога (и разбира се 2 часа по-късно ми се наложи)... един деди щеше да направи верижна и аз у средата...
На Борис и Околовръстното светофара свети зелено за направо и червено за наляво.
Аз идвам по околовръстното и на кръстовището на борис съм направо. Има две ленти за наляво и две за направо. Аз съм в 3-тата (направо) и тоя деди пред мене СПРЕ на светофара у лентата за направо и даде мигач наляво (демек от трета да завива наляво), ама то наляво е червено направо е зелено и аз карам с 50. И виждам как спира на 20-30 метра пред мене. Стъпвам на спирачката (ама не с цялата си сила) и поглеждам в огледалото за задно виждане - СЕАТА зад мен СЕ ПРИБЛИЖАВА... викам си "тука ше е..."
Спрях на половин метър зад мерцедеса тоя със сеата не знам как ме избегна и зави в последния момент в 4-тата лента и продължи.
Много се ядосах. Бахти дебилите.
Застанах до дедито с мерцедеса (возеше бабата и отзад 2 деца) и му крещя - ПИЛ ЛИ СИ БЕ?!??!?! "не съм пил, не съм пил"... бахти хората... пуууууууууууу

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgari ... WVWc84y0Og
Още малко шофьорски изпълнения от ямболски селтак

- STEVAL
- кандидат ентусиаст
-
TNT написа:https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Dzhiput-na-Dinko-s-barovskiya-nomer-opita-da-ubie-motorist-2644827?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR44ajRBvG3KVf5XaX_5lbfXfTMz1USXdz5xu53fifxNzwl-iErek0jcRnq-5g_aem_-BuUINiAK8jXWVWc84y0Og
Ааааа няма така да обиждаш Дичето

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
TNT написа:https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Dzhiput-na-Dinko-s-barovskiya-nomer-opita-da-ubie-motorist-2644827?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR44ajRBvG3KVf5XaX_5lbfXfTMz1USXdz5xu53fifxNzwl-iErek0jcRnq-5g_aem_-BuUINiAK8jXWVWc84y0Og
тоя е за прибиване... ама за съжалние глобата е 150лв
а най-вероятно ще му пръднат на дедавия и тези няма да плати...
п.с. жена му била карала

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Това се мъча да обясня вече 1001 нощи/страници, такива селяци ще продължават, а е лесно да го питат как кара кола за 150000лв, колко данъци и осигуровки плати.....
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв

Омно дали. Имаме цяла година да събираме глоби, но не. Ще ги събираме точно като са тръгнали хората на море.
Имат- нямат глоби, спираме всички и цъкаме по таблетчетата половин час, докато хората бързат към морето.
После някой се изнервил и надал газ. Нищо, пак ще го глобим

И случайно ще направим хайката в посока Гърция, защото въпреки прекрасното море, което имаХМЕ повечето хора вече ходят в Гърция.
А понеже е скъпо и трудно да ги върнем на нашето, ще хи накараме да се научат, че като ходят в Гърция пътьом ще им се наложи да си платят и фишовете.
Нищо, че нямат и идея, че имат фишове и не са им връчени. Пак открихме по-лесния начин.
Голям келепир, че минаваме шенгенска граница и няма да чакаме. Те наще организирали друго КПП

С един куршум, цяло стадо зайци.
Само ми е интересно как така не са проверили никой в 15 коли? Не ми се е случвало да ме спрат и пуснат без проверка.
Освен да са били безпилотни някакви?
bum_bum написа:Само ми е интересно как така не са проверили никой в 15 коли? Не ми се е случвало да ме спрат и пуснат без проверка.
Освен да са били безпилотни някакви?
Вадиш служебна карта, или ако имаш звукова сигнализация за специален режим само им бип-каш леко.

enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
bum_bum написа:
Голям келепир, че минаваме шенгенска граница и няма да чакаме. Те наще организирали друго КПП
Аз много се кефех как на Кулата караха всички в колата да си плащат глобите на път за морето. Гениален начин и го изгубиха това, та добре, че го правят.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Някаква акция "Комар" ли има ? 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
426 мпс и 441 лица - всички водачи са проверени , плюс 15 пасажери ...Само за протокола 
Не знам каква е акцията но и мен вчера ме спряха - проверка за алкохол , документи и на ППС и моите , багажно отделение ,дали са ми изрязани ноктите и изтъркал ли съм си петите , пожарогасител ,аптечка ... 24 минути от работното ми време
. Бах таз проверка ... Че ще закъснееш за нещо си - е ко от туй 

Не знам каква е акцията но и мен вчера ме спряха - проверка за алкохол , документи и на ППС и моите , багажно отделение ,дали са ми изрязани ноктите и изтъркал ли съм си петите , пожарогасител ,аптечка ... 24 минути от работното ми време