Кога ще е следващия срив в цените на имотите?
Модератор: Общи модератори
- anttonev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M62B44
Re: Кога ще е следващия срив в цените на имотите?
Аз работя на Цариградско шосе до Метро и гледах къща на 45 минути с кола от входа на болницата до къщата, която се намираше в село Полянци, по магистрала Тракия и малко селски пътища, но с дете на 2 годинки, много се чудихме как ще го направим и се отказахме. И двамата работим в София и за транспорт щяха да заминават грубо по 800 лв на месец. Детска градина няма там. Училище също. Такива има в Ихтиман, ама ...
Инак къщата супер, сравнително нова, с гараж, двор бомба, декар и нещо, облагороден за около 70000 евро щеше да стане, но вноската по ипотеката и стойността на транспорта ни отказаха.
Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
Инак къщата супер, сравнително нова, с гараж, двор бомба, декар и нещо, облагороден за около 70000 евро щеше да стане, но вноската по ипотеката и стойността на транспорта ни отказаха.
Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Bogat-Beden написа:kadei sanamira селото, както се казва
На 120км залагам на Цалапица. 125-126км някъде беше отбивката за Пловдив

TNT написа:Bogat-Beden написа:kadei sanamira селото, както се казва
На 120км залагам на Цалапица. 125-126км някъде беше отбивката за Пловдив
Къде болница на село... във Велинград се преместих.

С ходенията на Калояново доста обикалях из пловдивските села,Труд специално много ми харесва, селата там винаги са били богати и си личи. А и пресни и вкусни зеленчуци има в изобилие.
Обаче съм роден в планината(Разлог), като ме сложиш в равнината да не виждам планина до себе си и се побърквам. Иначе обмисляхме варианти и за Равно поле, на изток към Пазарджик и Пловдив с цел да скъсим пътуването.... Не става, не се чувствам добре.

- TNT
- младши ентусиаст
-
Като роден във Велинград, този избор ми е абсурден
От там минавам само транзитно.

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
TNT написа:Като роден във Велинград, този избор ми е абсурденОт там минавам само транзитно.
Какво му има на градО, освен богатият ви съгражданин в изгнание

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Х1 2.3d,MB SL350,MB E350d
И на 150км от София (родом съм от София) е добре, говоря от личен опит, вече почти година живея така и ми е екстра. Но и работата ми не налага често пътуване. Спокойствието цена няма.. Като се прибера до София и едвам издържам 1-2 дена а не живея на кофти място...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- TNT
- младши ентусиаст
-
Bogat-Beden написа:TNT написа:Като роден във Велинград, този избор ми е абсурденОт там минавам само транзитно.
Бахти корумпираният град. Всичко е със "схема". Всяка втора къща е на "схема". Понякога схемата включва и кражба на част от съседен имот. Ако нямаш бизнес - трицифрена заплатка по хотелите с 200-300лв/вечер стая и тва е. Хората, които са по-добре там... не работят в града. За бонус населението е масово селтаци, заведенията са по-скъпи от софийските, отоплителният сезон е 10 месеца.

TNT написа:Bogat-Beden написа:TNT написа:Като роден във Велинград, този избор ми е абсурденОт там минавам само транзитно.
Бахти корумпираният град. Всичко е със "схема". Всяка втора къща е на "схема". Понякога схемата включва и кражба на част от съседен имот. Ако нямаш бизнес - трицифрена заплатка по хотелите с 200-300лв/вечер стая и тва е. Хората, които са по-добре там... не работят в града. За бонус населението е масово селтаци, заведенията са по-скъпи от софийските, отоплителният сезон е 10 месеца.
Някак последните години все повече роми виждам в този град.
Може и да си внушавам.
https://m.dir.bg/business/imoti/spad-na ... Y581IafN7k
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
TNT написа:Bogat-Beden написа:TNT написа:Като роден във Велинград, този избор ми е абсурденОт там минавам само транзитно.
Настина има бая цигани сякаш там, но иначе Велинград ми харесва. Може и да е защото не съм живял там де

TNT написа:Бахти корумпираният град. Всичко е със "схема". Всяка втора къща е на "схема". Понякога схемата включва и кражба на част от съседен имот. Ако нямаш бизнес - трицифрена заплатка по хотелите с 200-300лв/вечер стая и тва е. Хората, които са по-добре там... не работят в града. За бонус населението е масово селтаци, заведенията са по-скъпи от софийските, отоплителният сезон е 10 месеца.
За всичко съм съгласен с изключение на заведенията

Само дето това с корупцията и схемите е валидно във всеки ”малък град”. В София и някои от другите големи градове е възможен самостоятелен частен бизнес. Всичко извън тях е феодалщина.
Важи и за селтаците и циганите ... настъпват навсякъде за съжаление.
Отоплителния сезон може да е минус за повечето хора, за мен си е супер

П.С. Последния път в който жената ме накара да паля камината беше в средата на Юни

- TNT
- младши ентусиаст
-
А бе то и аз не съм живял там. Като съм станал на 2-3 седмици бебенце и са ме занесли в Пловдив
Обаче като роден град би трябвало да ми е мил... грам нямам желание да ходя там. Даже се радвам донякъде, че всичко там е продадено и няма да наследявам. Не съм нощувал от над 10 години там. Хората са едни... там топ-приоритет е събиране, кафенца, цигарки и дрешки, клюки ( е тва най-много мразя). Анцуга, разбира се, е локален официален универсален костюм. Там в дискотека преди години съм виждал (на един човек) - джапанки + анцуг (горнище и долнище) + кожено яке + черни очила
А бе като цяло хич не ми е приятно там, пия едно кафе с бабата (да е жива и здрава, засилила се е столетник да става
) и заминавам.
Иначе ако са ви много циганите във Велинград, отидете в Пещера
Там поне има едно готино кафе, в което имаш 50% отстъпка, ако не си мургав 

Иначе ако са ви много циганите във Велинград, отидете в Пещера

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Ясно, като в село Шумен е..TNT написа: там топ-приоритет е събиране, кафенца, цигарки и дрешки, клюки ( е тва най-много мразя).

А за клюките- спрях да говоря с почти всичките си познати от детинство, откакто се върнах тука, бахти женския навик е това

Инак и аз го харесах за няколкото часа, които съм бил там, ама както казва C04, не съм живял..
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Bogat-Beden написа:Ясно, като в село Шумен е..TNT написа: там топ-приоритет е събиране, кафенца, цигарки и дрешки, клюки ( е тва най-много мразя).![]()
А за клюките- спрях да говоря с почти всичките си познати от детинство, откакто се върнах тука, бахти женския навик е това![]()
Инак и аз го харесах за няколкото часа, които съм бил там, ама както казва C04, не съм живял..
Аз съм стоял и по 10дни там и си ми хареса. Заведенията даже ми се видяха на нормални цени / даже сравнително евтини донякъде/ , града не е лош / надявам се, че най-накрая завършиха ремонта на центъра/. Като цяло ми е приятно да ходя там, поне досега.
- TNT
- младши ентусиаст
-
Последният път чакахме повече от час за неща на скара. В Чинарите, което е от големите заведения. При 3-4 маси в заведението на обяд. Това е абсурдно за място, на което за това се ходи 

- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
На купилите на зелено - честито. Бай Васил плаща.
https://m.dnevnik.bg/bulgaria/2020/07/1 ... cI_FTsWMDE
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.