СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Re: Перманентна спам тема (ако мине номера)

Мнение от c04 » 07 Яну 2023, 14:05

Слабо, хората почиват :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 07 Яну 2023, 14:17

Моджо написа:Дадох ключовете, пих кафе, зех си колата. 60 лв. Годишен преглед 4 категория.

Никога не съм мислил че може да минеш толкова приятно ГТП на друго място освен тук няма да стъпя вече баси, пиеш си кафето гледаш си автомобилни предавания пред телевизора на топло, пиеш си кафето а човека внимателно оглежда за течове, окачване и какво ли още не, ако пък искаш слизаш при него в канала и пак няма проблем ..... :bchug:

https://www.facebook.com/mxm.ltd/
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E83 M57T2
Мечтае да кара: фърчило

Мнение от ID A » 07 Яну 2023, 14:30

И аз така веднъж. Седя си на втория етаж, пия си кафето, изведнъж се чува рев на двигател и виждам как сработва абс на колата ми долу и се спира на около метър от предната.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 07 Яну 2023, 14:31

ivanski_2 написа:
Моджо написа:Дадох ключовете, пих кафе, зех си колата. 60 лв. Годишен преглед 4 категория.

Никога не съм мислил че може да минеш толкова приятно ГТП на друго място освен тук няма да стъпя вече баси, пиеш си кафето гледаш си автомобилни предавания пред телевизора на топло, пиеш си кафето а човека внимателно оглежда за течове, окачване и какво ли още не, ако пък искаш слизаш при него в канала и пак няма проблем ..... :bchug:

https://www.facebook.com/mxm.ltd/

Интересни коли минават при тоя :mhihi:

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 07 Яну 2023, 14:46

Може и без пари за реклама да минават, кой знае, а и още повече... :gives: :mhihi:

ID A написа:И аз така веднъж. Седя си на втория етаж, пия си кафето, изведнъж се чува рев на двигател и виждам как сработва абс на колата ми долу и се спира на около метър от предната.

:ahah: :bowdown:
Аз предпочитам да съм наоколо и да го виждам какво прави.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 07 Яну 2023, 15:47

Темата ще остане... засега... но... има условие....

- При наличие на простотии в другите теми, последващи BAN-ове и прочие, темата ще бъде заключвана за минимум 1м (вероятно заедно с проблемната тема). Знаете, че за да стане кавгата трябва да участват поне двама (понякога и трима). Та в тоя ред на мисли - за да е налична тази тема, другите трябва да са чисти.

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 07 Яну 2023, 15:57

Хитро, един вид ако в други теми има проблеми, ще бъде резната тая тема и ние сами трябва да спомагаме това да го няма. :mhihi:
Канада, усещаш ли как ни направиха всички модератори колкото и да не исках? :ahah:
Нещо като американски модел на демокрация ни вкарват - хем тоталитарен контрол, хем свобода. :mhihi:

Обявявам победа на революцията ни! :mhihi:
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus

Мнение от peshehodetz » 07 Яну 2023, 16:01

Бе не знам ма аз като го видях това "перманентна" в първия момент ми се стори като парламентарна' :) :) :)

Маверик, този със зелената фанелка, беше ли ви вратар по едно време или нещо съм се объркал:

keep walking

Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 07 Яну 2023, 16:17

Беше, ама го намразих малко, откакто 2012-та пролетта в мача ювентус - Милан им вкарахме втори гол при 0:1 и мача свършваше с което ставахме пак шампиони, но топката мина с половин метър гол линията и тоя я извади, нашите взеха да се поздравяват, техните да се псуват, главния посочи центъра, но страничния вдигна флага, че нямало гол. :censored: Целият стадион го видя, но беше почнала пак мафията да правят ювентус шампион. И ние с половин окуцял състав накрая допуснахме да ни изравнят за 1:1 и те станаха шампиони. И не го мразех за това, че я извади, ами след мача не си призна и каза някакво нагло обяснение, не го помня точно, но ми падна в очите. Иначе всеки го знае, беше си голям вратар.
https://youtu.be/MWxtd8nvkQo
Гледай след 30-та секунда как страничния педал има ИДЕАЛНА видимост, ИДЕАЛНА!!! :ranting: Беше купен, подлогата Талявиенто и той, понеже ясно видя гола и не беше длъжен да се съобрази. Няма такъв мафиотски отбор като юФето. :banghead:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
Мечтае да кара: Елинор :)

Мнение от Ивайло Димов » 07 Яну 2023, 16:21

Тоя мач го гледах ...........Буфон я извади на 50 см зад линията :mrgreen: .......видя се дори без повторение .Заради такива мачове Дъртата е най-мразения отбор в Калчото ,дори в Торино "Биковете" имат повече тифози .

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 07 Яну 2023, 16:27

Те там имат повече тифози понеже са си били отбора на Торино, а тия гниди все се местят от града на град. Не ни се изреждат мизериите на дузпентус през годините, хората им във федерацията, директните им поръчкови назначения и т.н. след като ги върнаха в Серия А и точно тая година трябваше да почне възхода им. Сто години поред шампиони станаха, но има Господ, титла в ШЛ не видяха и загубиха бая финали. :mhihi: Отборът с най-много загубени финали.
Между другото си отиде Виали:
https://webcafe.bg/retro/milionerskiyat ... tbola.html
Беше футболист за пример!
Помбя как във финала на КЕШ 92-ра от два метра целна горната греда, щеше да я счупи, ако беше вкарал печелеха за сметка на Стоичкова БарЦа.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 07 Яну 2023, 16:47

И Горският рече:

Mollov написа:Темата ще остане... засега... но... има условие....

- При наличие на простотии в другите теми, последващи BAN-ове и прочие, темата ще бъде заключвана за минимум 1м (вероятно заедно с проблемната тема). Знаете, че за да стане кавгата трябва да участват поне двама (понякога и трима). Та в тоя ред на мисли - за да е налична тази тема, другите трябва да са чисти.

Аз предлагам да баннете директно Драго, Стинката и Джорданата. Оттам нататък не се сещам за други, дето все да се заяждат :idea:
Първият си е всеизвестен, вторите двама са си във всяка тема и по всичко :ok:

Маверик, ти си виновен! Рволюцията победи, ама се оказа "социалистическа" :mhihi: :mhihi: :mhihi:

И още нещо, дето научих от джамайката снощи.

"Уба дАвааа". Това преведено на български е Убер шофьор :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 07 Яну 2023, 16:56

Mollov написа:Темата ще остане... засега... но... има условие....

E явно няма да остане много дълго отворена :help:
Изображение

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 07 Яну 2023, 16:59

Без тия първите не може, аз не давам. :mhihi:
Я си пусни уотсапа бе, защо трябва от началството да научавам новините за агенти под прикритие а? Бързо, че да не си отворя устата тук. Ефрейтор съм все пак, макар и вече само в запаса, а само ефрейтор и генерал се става по заслуги. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 07 Яну 2023, 17:02

c04 написа:Слабо, хората почиват :mhihi:

Ивановден е все пак :ok:
Честит Имен ден!
:yes:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата