СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от Jordana » 30 Апр 2025, 9:33

...или в полицията , все пак става въпрос за техен служител :ok:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 30 Апр 2025, 10:09

c04 написа:
ivanski_2 написа:Вчера имах подобен проблем с виваком, будя се и нямам обхват, и се сещам че всеки момент трябва спиди да ми донесе кърпата за колата която дон диего препоръча, отварям приложението за следене на спиди и имах късмет че беше точно пред нас и успях да го хвана, той каза че изчаквал с надежда по 5-10 минути пред къщите на хората свиркал по 2 пъти но рядко имало ефект :mhihi:

:OT: :Моята дойде, днес я изпрах. ще видим кога ще се пробва :ok:

Не е нещо уау , но изобщо не е зле доволен съм, особено за парите си целия додж избърсвам и не трябва да го изтисквам ....
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на късмет и надежди...
Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
Детайли за колата: seats and a steering wheel....

Мнение от nickstorm » 30 Апр 2025, 10:35

ivanski_2 написа:

Не е нещо уау , но изобщо не е зле доволен съм, особено за парите си целия додж избърсвам и не трябва да го изтисквам ....

не е полезно да се изстисква, по-добре го изтръсквай..... :mhihi:
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2018 G30 540ix

Мнение от empar » 30 Апр 2025, 10:49

Нови Искър днес ми е Испания!
Ток няма от 10ч и евентуално ще има в 15:00. :banghead:

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 30 Апр 2025, 11:05

Във всички квартали ли е подобно? Иначе новият кмет изглежда стабилен и мотивиран да подобрява района :dunno: Като цяло на доста места около София чувам за все по-чести проблеми с тока и поради тази цел преди да започнем строеж взех един logger, който записва на SD карта всички данни за електричеството. Ще постои в парцела няколко месеца да видя какво е положението :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 30 Апр 2025, 11:36

gromovich написа:...

Играх го това, на моята улица имаше един легнал полицай правен в час по трудово от цимент. Писах на общината и го махнаха. Обаче тоя пред който беше се оказа явно със стабилни позиции(собственик на местния интернет доставчик) и няма 1-2 месеца и се появиха 2 вече асфалтови и от по-големите. Отново некадърно направени, но вече напълно законни и няма мърдане. Вярно е че има олигофрени дето карат с 80 сигурно по уличка на която лятото им м/у 20 и 50 деца денонощно почти да си играя и обикалят, ама и легналите полицаи не съм сигурен какво решават :dunno:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от empar » 30 Апр 2025, 11:41

In_Memoriam написа:Във всички квартали ли е подобно? Иначе новият кмет изглежда стабилен и мотивиран да подобрява района :dunno: Като цяло на доста места около София чувам за все по-чести проблеми с тока и поради тази цел преди да започнем строеж взех един logger, който записва на SD карта всички данни за електричеството. Ще постои в парцела няколко месеца да видя какво е положението :mhihi:

https://info.ermzapad.bg/webint/vok/avplan.php

Ето тук се виждат прекъсванията. Планирано било спирането, кур да не видят! Преди малко дойдоха двата бели пикапа да обядват тук до нас на скарата, мамини ненаяли се!
Проблемите с тока са изцяло според траф-а, а не според квартала. Аз съм в Кумарица, на "скапаният" траф до бившата община и проблеми с тока не е като да няма. Поне 2-3 пъти годишно има периоди с по 10 дена постоянни прекъсвания и проблеми. Тези на трафа в бившия керамичен завод токът им не е спирал и за минута от 20 години, но пък редовно имат по 270-290 волта напрежение. :kuku:

Кметът и на мен ми вдъхва доверие и съм гласувал за него. Само да не го срещаш с кола, че е опасно слаб шофьор. :mhihi:

Драсни едно лично ако нещо друго те интересува от "града". ;)

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 30 Апр 2025, 12:25

Легналите полицаи преди около година ги обявиха за незаконни и че няма да махат старите, но вече не може да поставят нови. Как така при вас пак е друга България и някой си слага легнали полицаи? :shock:
Всъщност ето колко бързо са реагирали, ама съм го проспал:
https://www.dnes.bg/a/58-obshtestvo/600 ... e-politsai
Не мисля, че тези описаните вашите са по наредбата от 120мм. :mhihi: :dummy: И мен ме е яд когато слагат такива, които са направени все едно в час по трудово обучение.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46
Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ

Мнение от gromovich » 30 Апр 2025, 12:34

b_u_b_o написа:
gromovich написа:...

Играх го това, на моята улица имаше един легнал полицай правен в час по трудово от цимент. Писах на общината и го махнаха. Обаче тоя пред който беше се оказа явно със стабилни позиции(собственик на местния интернет доставчик) и няма 1-2 месеца и се появиха 2 вече асфалтови и от по-големите. Отново некадърно направени, но вече напълно законни и няма мърдане. Вярно е че има олигофрени дето карат с 80 сигурно по уличка на която лятото им м/у 20 и 50 деца денонощно почти да си играя и обикалят, ама и легналите полицаи не съм сигурен какво решават :dunno:

Въпросът е, че неговия легнал полицай е след училището и няма никакво отношение към децата. Улицата е еднопосочна и той е след училището. Не знам за каква цел иска да ограничи преминаването на колите покрай неговата кооперация. Улицата е много тиха и до сега за 20 години нито един път не съм видял някой да се "изреже"

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 30 Апр 2025, 13:24

Защото той там спиранили потегля, тоест движи се бавно така или иначе и не го бърка, че ще има. А като има, няма да му вдигат прах примерно, колкото вдигат сега. :mhihi: И аз ако можех, сигурно щях да си сложа пред нас.
Пишете бе, пак пишете, пак пишете, на Боби Ваклинов пишете, на който може там да си прави предаване.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 30 Апр 2025, 13:38

https://www.marica.bg/samo-v-marica/int ... botni-romi

Ша са опраим... Вервайте ми! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от empar » 30 Апр 2025, 13:55

ildivvy написа:https://www.marica.bg/samo-v-marica/intervyuta/prof-d-r-simeon-ananiev-v-jeleznicite-pechelqt-edni-i-sashti-verigata-stiga-do-bezrabotni-romi

Ша са опраим... Вервайте ми! :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Само Локо-пд и тесни пичета! :ok:

пп. При мен прекъсването на тока стана НЕпланирано и ще дойде в 17:00! Йесссссссссссссссссссссссссссссссссссс!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus

Мнение от peshehodetz » 01 Май 2025, 21:55

BMW_POWER написа:Нещо от днес, което не мога да не го споделя. "Канадският възрожденец" според колегата seimo (аз се имам за дърт комунист и не знам, това повишение или понижение се пада :confused: ) днес на дърти години реших да се правя на tree services. Рентнах един boom lift и влезнах в двора на комшийката да режа клони, които спират Слънцето към моя двор.

viber_image_2025-04-19_21-47-36-593.jpg

Кръгло $600 за 24 часа, заедно с машината за рязане. Закачих платформата, закарах до двора и започна рязането. Първото дърво го опатках и тръгвам към второто. Тази гад, с която се управлява от платформата отгоре не работеше и синът ми ръчно правеше всичко от земята. Преместих се на второто дърво и рязах, каквото рязах и вихам "Свали ме надолу". И тук "ядец". Аз съм на макс 10м височина и вишката (ако така се казва лифта) не иска да слезе надолу. Звъня на къстъмър сървиза на Хоум дипо и влизаме в диспут. "Пичове, пратете някой, защото съм на макс височина и не мога да сляза". Работят всички функции, но не и слизането надолу. Хубава гледка, аз съм горе, жената, комшийката и синчето долу, почувствах се като Ленин, както държи реч от Мавзолея. Ония от Хоум дипо-то обещаха, някой да ми звънне "до 30 минути". А аз съм вече 45 минути на пиедестала ...................................................................................................................... :mhihi: опит :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Нямате ли мексиканци да я свършат цялата тази работа. Днес, тази сутрин при мен минаха едни, поискаха ми $ 500 за 6 дървета, две във външния двор и четири отвътре. Явно обаче кризата ги е ударила щото съм ги запомнил същите минаваха миналата година и за същата работа искаха $750. Викам им действайте, никакви лифтове и вишки не ползват, катерят се по дърветата с едни специални скоби на обувките и се връзват с едни защитни въжета.

Изображение

Изображение

Изображение

Sent from my SM-A546E using Tapatalk
keep walking

Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 01 Май 2025, 23:17

Много евтино … дали са лицензирани тия ? :ok:
На мен за работа от подобен мащаб ми искаха $3200 началото на годината.
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 02 Май 2025, 0:29

enigma написа:Много евтино … дали са лицензирани тия ? :ok:
На мен за работа от подобен мащаб ми искаха $3200 началото на годината.

Тука за едно дърво високо колкото един и половина телеграфен стълб със 50см диаметър искат $2000-2500… аз затова последния път като рязах дървета във старата къща продто ги накарах да ми ги свалят и след това аз се разправих сам …
алекс
трабант 601с
разни други возила

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата