Политическа.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Политическа.

Мнение от seimo » 03 Апр 2023, 20:42

carmanf1 написа:
dhtj написа:За ДПС гласуват слабограмотни турци, на които партията им осигурява работа и им носи халва вкъщи по байрамите и останалите мюсюлмански празници.

За ГЕРБ гласуват всички които са си уредили някаква далавера/обществена поръчка с помощта на партията, всички работници на които шефа им е гербаджия и ги притиска, вкл. и служителите в държавна/общинска администрация.

За ПП-ДБ гласуват предимно млади хора, които искат да променят нещо в държавата и вярват, че бъдещето ни е да станем европейци, а не ориенталци или руски сателит подобно на сърбия.

За БСП гласуват старците, които ги крепи носталгията от времето, когато са били млади и здрави и салама е бил по-истински. :lol:

За Копейката гласуват абсолютни олигофрени, които мислят, че ако излезем от НАТО и ЕС ще станем "България на три морета" , че Русия е православен рай и държавата на всички добри ценности, която се бори със злия запад, който от своя страна ни облъчва с 5джи, ковид, кемтрейлс, джендъризъм и ни краде децата. :lol:

Много точно синтезирано :yes:

По точно няма как да се каже :bchug:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 03 Апр 2023, 20:54

Аз също си мисля по темата днес и според мен, все пак хората искат някаква промяна... Имам предвид процентите за ИТН първия път, процентите за ПП, когато спечелиха и т.н. Т.е. ако се появи някой по-различен и обещаващ уж дори лека промяна, то почти неминуемо взима добър резултат! Въпроса е, че май е невъзможно да се появи нормална такава формация... Сред процентите сега има и 'наказателен вот' също, според мен!
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: колело

Мнение от FaceOff » 03 Апр 2023, 21:13

Jordana написа:Абе тия промитите агнешки мозъци ДайБеПиПи чак балоните и шампанското приготвили за първа сила да стават :kuku: Костя идва да ви клеца , вадете вазелина шампанско ви не требе бе :mhihi:
Превъзбуден си, че си заслужи копейките ли? Похвалиха ли те? Евала

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 03 Апр 2023, 21:16

Абе като ти гледам писанията имам чувството,че и твоят лик е бил някъде до този на Кошмара по стълбовете та не се взимайте така на сериозно де... :ok:
Тия били копейки ония рататУЙ...и в крайна сметка на една маса пият едни хора накрая докато вие гуша за гуша бихте се хванали за идеята...
Е успех де... :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 03 Апр 2023, 21:25

Не , просто щях да повърна във урната от отвращение ако бях пуснал бюлетина за великолепната еднополова четворка Генерал Гном Мравояда Кор и Кокор :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
Мечтае да кара: F82 ///M4

Мнение от Exclusive89 » 03 Апр 2023, 22:33

seimo написа:
carmanf1 написа:
dhtj написа:За ДПС гласуват слабограмотни турци, на които партията им осигурява работа и им носи халва вкъщи по байрамите и останалите мюсюлмански празници.

За ГЕРБ гласуват всички които са си уредили някаква далавера/обществена поръчка с помощта на партията, всички работници на които шефа им е гербаджия и ги притиска, вкл. и служителите в държавна/общинска администрация.

За ПП-ДБ гласуват предимно млади хора, които искат да променят нещо в държавата и вярват, че бъдещето ни е да станем европейци, а не ориенталци или руски сателит подобно на сърбия.

За БСП гласуват старците, които ги крепи носталгията от времето, когато са били млади и здрави и салама е бил по-истински. :lol:

За Копейката гласуват абсолютни олигофрени, които мислят, че ако излезем от НАТО и ЕС ще станем "България на три морета" , че Русия е православен рай и държавата на всички добри ценности, която се бори със злия запад, който от своя страна ни облъчва с 5джи, ковид, кемтрейлс, джендъризъм и ни краде децата. :lol:

Много точно синтезирано :yes:

По точно няма как да се каже :bchug:

Най-точно! :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...

Мнение от dhtj » 03 Апр 2023, 22:40

Е толкова подкрепа не бях очаквал, да взема и аз да направя партия май? :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 03 Апр 2023, 22:48

streetz написа:
steeN написа:Най-накрая излязоха резултатите.

77k+

Oчаквах по-значителна разлика да си призная.

На предните избори ПП и ДБ сумарно имаха 74 000 гласа повече отколкото сега като коалиция ... да си бяха останали поотделно. Не че ми е зор, но само за тях не беше очевидно, че ще се преебат с тая схема.

Това не знам кой може да го каже. В случая очевидно трябва да се отчете и спада в популярността на партията/те.

Аз имах предвид общата избирателна активност, не определена партия така или иначе.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Мнение от mr_petroff » 03 Апр 2023, 23:00

И отново сме първи :yes: Сега да разпределим баницата :lalala: Бат Бойко е човека , разни смешници кирчо , кокорчо , копейки и карадъиъ и корнела /абе всичко що е с К / под масата :no: . Цирка продължава , асфалт ще има за всички .Победа , победа ,победа - България ще е Бруней на Балканите . Аз гласувах за Боко щото е полуидиот , а всички други са кръгли идиоти :mhihi: Венсеремос :yes:
Това ми е виждането за цялата ситуация , който разбрал , разбрал :bchug:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46, G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: M54B22
B48B20

Мнение от streetz » 03 Апр 2023, 23:14

От последните 4 парламентарни избори 2 ги спечели Тиквун - някой нави ли се да му е патерица тогава? Е, и сега ще е същото.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на късмет и надежди...
Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
Детайли за колата: seats and a steering wheel....

Мнение от nickstorm » 03 Апр 2023, 23:18

dhtj написа:Е толкова подкрепа не бях очаквал, да взема и аз да направя партия май? :lol:

Направи, умствено изостаналите също имат нужда от партия.
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...

Мнение от dhtj » 03 Апр 2023, 23:31

nickstorm написа:Направи, умствено изостаналите също имат нужда от партия.

Няма нужда, имате си възраждане и итн. :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от nickstorm » 03 Апр 2023, 23:43

dhtj написа:
nickstorm написа:Направи, умствено изостаналите също имат нужда от партия.

Няма нужда, имате си възраждане и итн. :lol:

Щом казваш.... :lol: Късмет ви пожелавам с Шаги и Пимба :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: колело

Мнение от FaceOff » 03 Апр 2023, 23:56

Jordana написа:
Не , просто щях да повърна във урната от отвращение ако бях пуснал бюлетина за великолепната еднополова четворка Генерал Гном Мравояда Кор и Кокор :mhihi:
И аз

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от nickstorm » 04 Апр 2023, 0:35

Специалист по керамика се прави на журналист :arrow: :mhihi:

https://www.youtube.com/watch?v=4UHOF29rjBU

водещия "това, което правя и това, което каня" :lol:

Поне го разсмяха на Копейкин...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата