Футболен отбор на БМВ Клуб България
Модератор: Общи модератори
- THE DUNK MACHINE
- ентусиаст
-
- Кара: KIA
- Мечтае да кара: E39 M5
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Аз па се разболях да го ебаReportera написа:Тамън направих ритуала и аз съм готов

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- sinqta_strela
- Дружба Тийм
-
- Кара: Trabant 601'S
- Детайли за колата: машина човечееее
Момчета, подходихме много високомерно и несериозно към този мач, и сами вкарахме вълка в кошарата!
ПМЛ не са случаен отбор, и играеха за задължителна победа, която да им гарантира преминаване на 1/8 финалите на турнира. Не случайно играеха толкова надъхано и се раздаваха момчетата.
Ние в никакъв случай не сме играли слабо, но просто с началното 4:0, трудно се връщаш в мача, а и няма как да се настроиш на твойта игра при положение че противника те пресира, и гони до последно
Все пак в крайна сметка показахме характер и ги ударихме
Запомнете този мач и си имайте едно на ум занапред
Немога да не отбележа Мастър Иво, който ги отказа тотално по едно време
Доволен съм също и от Ники (новото момче) и Наско, вижда се че им липсва само малко обиграване с отбора и повечко физическа подготовка.
Божидар да не оди да ебе преди мач и да се фаща с тия 2мата толупи да тичат там у парка
Важното е, че всеки се стара, и даде колкото можа от моментните си възможности
Тия дни ше се обада на моя човек да видиме кво праиме с часа, дали нема вариант да играеме през деня почивните дни...и те така
Аре живи здрави
ПМЛ не са случаен отбор, и играеха за задължителна победа, която да им гарантира преминаване на 1/8 финалите на турнира. Не случайно играеха толкова надъхано и се раздаваха момчетата.
Ние в никакъв случай не сме играли слабо, но просто с началното 4:0, трудно се връщаш в мача, а и няма как да се настроиш на твойта игра при положение че противника те пресира, и гони до последно

Все пак в крайна сметка показахме характер и ги ударихме

Запомнете този мач и си имайте едно на ум занапред

Немога да не отбележа Мастър Иво, който ги отказа тотално по едно време

Доволен съм също и от Ники (новото момче) и Наско, вижда се че им липсва само малко обиграване с отбора и повечко физическа подготовка.
Божидар да не оди да ебе преди мач и да се фаща с тия 2мата толупи да тичат там у парка

Важното е, че всеки се стара, и даде колкото можа от моментните си възможности

Тия дни ше се обада на моя човек да видиме кво праиме с часа, дали нема вариант да играеме през деня почивните дни...и те така
Аре живи здрави
долен хранител

- THE DUNK MACHINE
- ентусиаст
-
- Кара: KIA
- Мечтае да кара: E39 M5
sinqta_strela написа:Немога да не отбележа Мастър Иво, който ги отказа тотално по едно време![]()
![]()
![]()
Баце крайно време беше и моя късмет да проработи

P.S. повече никой нема да ни повежда с 4:0 заклех се

THE ONE & ONLY E30
Доволен съм аз от мача - важното е че бихме, въпреки че с това 4-0 в началото... Моята грешка беше, че много тичах вчера в мача дето го играя от 5 часа и снощи не ми остана въздух по едно време. Иначе обиграването ще дойде с времето. На Иво едната тупалка беше страшна!
Айде до другата събота и неделя,

Айде до другата събота и неделя,
21/02/08...speechless
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Евала момчета,събрахме ги с лопатата 

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- n1tr0s0x1d3s1st3m
- младши ентусиаст
-
sieg написа:Машини бех на раота и неможах да се смена, казах му на Мето...
Не се пра'и - не те видях, а от 6 бях там

А какво да кажа за Иво хохохохохохохохохохохохохохохохо На втория гол направо паднах!!!!!!!!!!!!!
А иначе здрав мач се получи... е, те ни мачкаха малко повече от необходимото... А и аз нещо не бях във форма и не знаех много много къде се намирам, особено в началото...

btw друго да кажа - за някой друг мач - така към края като водим и се опитват да ни пресират - поне мое мнение е че трябва отзад да си разиграваме и да ги дразним и да ни налазват по повече и някой да се освобождава по-напред и така на контри (както те в началото ни играха)... За това към края така дразних отзад и правих тия пасчета и мотах топката :П Малко да се понервират те, а ние отпред да оставаме сами

По-добре корем от бира, отколкото гърбица от работа...
йохохо... КАСА бира и бутилка ром в КОВЧЕГА на... шофьора... не си в морето
не карай пил - стигни жив!
йохохо... КАСА бира и бутилка ром в КОВЧЕГА на... шофьора... не си в морето

- indianeca
- младши ентусиаст
-
- Кара: Табуретка със спортно окачване...
- Мечтае да кара: Фотьойл
- Детайли за колата: БМВ e46, M54B25
абе некой ако ходи в четвъртък на ЕКО да ми вземе един стикер на форума ако има от кой...ма искам тоя стикер www.BMWPower-bg.net големия не оня малкия 

meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер![]()
поздрави

Продавам шофъорско огледало за Опел Вектра