По-добре ли бяхме през соца?
Модератор: Общи модератори
Re: По-добре ли бяхме през соца?
Тука става грешка .На някой обществ им трябва "диктатор".Такива общества не разбират правилно понятието свободно.Примери много.
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
bum_bum написа:Ако може без определения кой какъв е заради възгледите си.
Кой да го каже -

Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
memorex написа:Тука става грешка .На някой обществ им трябва "диктатор".Такива общества не разбират правилно понятието свободно.Примери много.
Аз мисля, че грешката е това, че не се разбира какво точно се има под свободно по-скоро. Има една шега по темата... свободата ти да размахваш юмруци, свършва там където моя нос започва. Мисля, че е доста изчерпателна.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
klintan66 написа:bum_bum написа:Ако може без определения кой какъв е заради възгледите си.
Кой да го каже -
Малко е сбъркал бум бум. Не заради възгледите си, а заради мнението ми.
A иначе сте ама МНОГО ДОБРЕ! За такива приказки преди се трошаха камъни и се проправяха пътища. Сега те добре и го приемате нормално

Бананииии, рязани бананииии, гей парадииии...
Последна промяна BMW_POWER на 30 Авг 2016, 4:25, променена общо 1 път
- steeN
- старши ентусиаст
-
Викаш пак да вкарваме в затвора всеки, който говори нещо, което не ни харесва? Това много ще ти хареса, докато не си този, който си в затвора. Щом не искаме да го вкараме в затвора, значи ли, че сме съгласни с него?
Интересно ми е какво очакваш да направи такъв като този? Само не казвай заради него да се приеме закон, който да дискриминира българите... щото пак опираме до любимата ти държава, която искаш да се намеси и да го прати да работи в някоя кариера.
Интересно ми е какво очакваш да направи такъв като този? Само не казвай заради него да се приеме закон, който да дискриминира българите... щото пак опираме до любимата ти държава, която искаш да се намеси и да го прати да работи в някоя кариера.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
BMW_POWER написа:klintan66 написа:bum_bum написа:Ако може без определения кой какъв е заради възгледите си.
Кой да го каже -
Малко е сбъркал бум бум. Не заради възгледите си, а заради мнението си.
A иначе сте ама МНОГО ДОБРЕ! За такива приказки преди се трошаха камъни и се проправяха пътища. Сега те добре и го приемате нормално
Бананииии, рязани бананииии, гей парадииии...
някое негово интервю гледал/слушал ли си , чернят го много защото не величае руската империя а това не се харесва в Б-я
нещо много смислено каза той което съм запомнил , че псевдопатриоти и псевдонационалисти на са добре , родолюбци ни трябват ,в тази дума има любов , към сънародници , към държава ,към тези които имат нужда от помощ , той е направил доста повече и прави за държавата от така наречените патриоти като ДИНКО и сие , но няма какво да го хваля или не ,рядко пиша ,но от твоята омраза по темите писва просто
не може да слагаме всички бежанци под общ знаменател , аз всеки ден като излизам ги виждам пред прокуратурата , повечето са млади момчета на моите години
от твоте постове Не излъчва никакво родолюбие ама никакво
какво говориш едно време не си бил заключвал вратата , ние и сега вкъщи не я заключваме , не е благодарение на комунизма просто такива време са били навсякъде , и в лондон 70-те не са си заключвали вратите(възрастна двойка ми го каза това "ние не знаехме да има ключалки по това време")
колелото ми същата работа откак съм го купил седи подпряно до входната врата незаключено , баща ми му се ядосва , вика да ми го откраднат че да се науча да го заключвам
за това писах този дълъг пост , слагаш някаква манипулативна снимка с текст , който освен така обичаните да от теб прости цигани явсно само ти му се вързваш
barabqga написа:
някое негово интервю гледал/слушал ли си , чернят го много защото не величае руската империя а това не се харесва в Б-я
нещо много смислено каза той което съм запомнил , че псевдопатриоти и псевдонационалисти на са добре , родолюбци ни трябват ,в тази дума има любов , към сънародници , към държава ,към тези които имат нужда от помощ , той е направил доста повече и прави за държавата от така наречените патриоти като ДИНКО и сие , но няма какво да го хваля или не ,рядко пиша ,но от твоята омраза по темите писва просто
не може да слагаме всички бежанци под общ знаменател , аз всеки ден като излизам ги виждам пред прокуратурата , повечето са млади момчета на моите години
какво говориш едно време не си бил заключвал вратата , ние и сега вкъщи не я заключваме , не е благодарение на комунизма просто такива време са били навсякъде , и в лондон 70-те не са си заключвали вратите(възрастна двойка ми го каза това "ние не знаехме да има ключалки по това време")
колелото ми същата работа откак съм го купил седи подпряно до входната врата незаключено , баща ми му се ядосва , вика да ми го откраднат че да се науча да го заключвам
за това писах този дълъг пост , слагаш някаква манипулативна снимка с текст , който освен така обичаните да от теб прости цигани явсно само ти му се вързваш
Колега, много е дълго и много трябва да се повтарям, за да то отговоря. Плашилото "Путин" вече не действа или действа само при най-тъпите малоумни прослойки. В момента по руските граници има съсредоточена най-многобройната армия, считано от 22 юни 1941г насам. Пропагандата си я пускай покрай ушите и се опитай да изкараш зърното от плявата. На медиите им се плаща и всички са като най-долни пумияри. Сорос достатъчно го уличиха, за да го цитираш под една или друга форма. "Мигрантите" са си напълно редовна армия, която навлиза в ЕС и на място ще си вземе оръжието. Тогава обаче форумните нинджи няма да викат "Путин е виновен", а ще си събират карантийте по улиците.
https://www.facebook.com/OfficialBritai ... 641900829/
Това е Франкфурт, Германия. Тук имаше видео, как рязаните бяха наобиколили група англичани и крещяха:
"Разкарайте се, това е нашата страна!"
Сега в Англия, скоро и при вас. Задавал ли си си въпроса, защо унищожиха българската армия? бг се преврна в транзитна магистрала за маймуните и никой не може да ги спре. Тук нинджата се присмива на тези, които са ходили в армията и заяви, че бил много добър "на стрелбището". Как три дни на фронта се драйфало и после ставаш машина. Седя и си мисля. Какъв му е шансът срещу човек, израстнал в реална война? В Афганистан се бият без прекъсване вече повече от 35 години. какви два-три дни, какъв фронт. 20 талибана влизат на Малко Търново и след 6 часа са в президентството и народното събрания. Кой ще и спре? Охраната на Митьо Очите или някой друг? Как изведнъж тръгна тази вълна, задавал ли си си въпроса? В Сирия от колко години се бият, в Афганистан, из Африка? Всичко е организирано. Любувай се
Подолюбие, хм, същата тази българия, която се подигра с мен и ме оперира от всякакъв вид носталгия, не ме разсмивай

- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Има ли опция във форума за изключване на известия от тема, в която си писал? Въпросът е сериозен.

In_Memoriam написа::OT:
Има ли опция във форума за изключване на известия от тема, в която си писал? Въпросът е сериозен.
Колега, когато не ти харесва нещо, просто не нго четеш

Борисов: Всеки, който почука на вратата ни, трябва да го приемем
http://glasove.com/categories/novini/ne ... go-priemem
Заравяш си главата в пясъка и се надяваш бурята да те отмине

Поздрави!
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
Да бе, аз не го чета ама ми излиза в темите, в които съм писал и ми бърка в очите 

BMW_POWER написа:barabqga написа:
Колега, много е дълго и много трябва да се повтарям, за да то отговоря. Плашилото "Путин" вече не действа или действа само при най-тъпите малоумни прослойки. В момента по руските граници има съсредоточена най-многобройната армия, считано от 22 юни 1941г насам. Пропагандата си я пускай покрай ушите и се опитай да изкараш зърното от плявата. На медиите им се плаща и всички са като най-долни пумияри. Сорос достатъчно го уличиха, за да го цитираш под една или друга форма. "Мигрантите" са си напълно редовна армия, която навлиза в ЕС и на място ще си вземе оръжието. Тогава обаче форумните нинджи няма да викат "Путин е виновен", а ще си събират карантийте по улиците.
https://www.facebook.com/OfficialBritai ... 641900829/
Това е Франкфурт, Германия. Тук имаше видео, как рязаните бяха наобиколили група англичани и крещяха:
"Разкарайте се, това е нашата страна!"
Сега в Англия, скоро и при вас. Задавал ли си си въпроса, защо унищожиха българската армия? бг се преврна в транзитна магистрала за маймуните и никой не може да ги спре. Тук нинджата се присмива на тези, които са ходили в армията и заяви, че бил много добър "на стрелбището". Как три дни на фронта се драйфало и после ставаш машина. Седя и си мисля. Какъв му е шансът срещу човек, израстнал в реална война? В Афганистан се бият без прекъсване вече повече от 35 години. какви два-три дни, какъв фронт. 20 талибана влизат на Малко Търново и след 6 часа са в президентството и народното събрания. Кой ще и спре? Охраната на Митьо Очите или някой друг? Как изведнъж тръгна тази вълна, задавал ли си си въпроса? В Сирия от колко години се бият, в Афганистан, из Африка? Всичко е организирано. Любувай се
Подолюбие, хм, същата тази българия, която се подигра с мен и ме оперира от всякакъв вид носталгия, не ме разсмивай
Това за драйфането три дни май го споменах аз, но къде съм споменал, че ставаш машина и аз не знам. Не знам с какво ще помогне армията, ако я имаше, при условие, че като хванат някой за нелегален трафик, след това печели поръчката за превоз на имигрантите. Имигрантите не са затруднение за ЕС, аумишлена политика и армията няма да помогне.
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.
efren написа:Това за драйфането три дни май го споменах аз, но къде съм споменал, че ставаш машина и аз не знам. Не знам с какво ще помогне армията, ако я имаше, при условие, че като хванат някой за нелегален трафик, след това печели поръчката за превоз на имигрантите. Имигрантите не са затруднение за ЕС, аумишлена политика и армията няма да помогне.
Колега, виж Унгария. Защо не обичат Орбан и плюят срещу него? Вдигнаха ограда, изкараха армията и казаха, че няма да приемат нито един маймун. Онзи ден говорих с едни немци. Казах им това, което написах тук преди време. Германия се опита на два пъти да затрие европа през двайсети век и не успя. Този път обаче им се одаде. Бизнес (политика) се прави со паре и со дупе. Боко целуна ръка на Ердоган и стана негов говорител в европа.
Ако имаше армия, нещата щяха да са по-различни. Когато нямаш, само изпълняваш. Да стреляш на стрелбището е едно, да знаеш какво да правиш с оръжие в ръка е съвсем друго. Трябва да имаш елементарни познания по тактика и т.н. Много е лесно да събереш една рота (80-100) човека, да им раздадеш калашници и на теория си ОК. Но когато тези мимчета ти зададат въпроса "Какво да правим?" и картинката се изяснява.
Както вървят нещата, следващият президент ще е назначен от Доган и българският ще му е втори език. Е, и то ако е "президент", а не завеждащ вилает ...
- steeN
- старши ентусиаст
-
Ми гласувайте за генерала. Да не би Доган да гласува вместо вас?
Все някой друг е виновен, не спирам да се чудя на тва.
И не каза онзи горе как по-точно ти пречи с говорене...
steeN написа:Ми гласувайте за генерала. Да не би Доган да гласува вместо вас?
Генерал без армия

- steeN
- старши ентусиаст
-
Именно за тва ще го изберете да ви направи армия.