СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от slatanic » 13 Май 2025, 22:25

Аха...случайност... :ok:
Единствените ядове ако може да се нарекат така са един превоз на митничар от едната им граница до другата.
Т.е. влизаме от към Сегет и го закарахме до тях в Пирот. :ok:
Как да им откажеш на хората...като попитаха проблем ли е да го метнем с колегата като първо попитаха на къде отиваме...
Същият се беше притеснил,че им работят камерите за средна скорост тогава...еми или карахме по-бавно от обикновенно заради него или не работеха. :mhihi:
А най-много са ме мотали в Унгария по границата и по времето на ковид в Полша някъде май беше.
Ама проблеми...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 14 Май 2025, 1:06

Според мен сърбите надушват ако сте евроатлантици, и тогава има голяма вероятност да ви правят проблеми. :ok:
Ако сложите стикери с някакви анти-американски слогани шансовете да се заядат са минимални, даже може да ви подарят бутилка сливова ракия. :ok:
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Мнение от Spunky » 14 Май 2025, 2:57

Едно време в зората на влизането в ЕС минах през Румъния за проба и освен че на влизане в Унгария от Австрия се заяждаха, румънците преди Видин си изпросиха 10 евро по най-грозния начин, като ми викаха контрабанда контрабанда за джанти в багажника и викат черпи кафе и показва десет пръста :mhihi:

ildivvy написа: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Всичко отпадна в последния момент! Май избързах да пиша... Важно е да сме живи и здрави! Все пак и полезно инфо се събра...

Аз бих го приел, като знак да чакам шестак да излезе :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 14 Май 2025, 6:18

Spunky написа:
ildivvy написа: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Всичко отпадна в последния момент! Май избързах да пиша... Важно е да сме живи и здрави! Все пак и полезно инфо се събра...

Аз бих го приел, като знак да чакам шестак да излезе :)

Ами едва ли... Имало да става!
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 14 Май 2025, 8:14

Ако ми се налага да влизам в Сърбия и нещо искам да им се харесам по някаква причина съм решил да си купя фланелка с лика на Джокович. :mhihi: И без това си ми е любимец, а и нямам против сърбите, просто транзитно ги избягвам. :mhihi:
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 14 Май 2025, 8:35

По добре си вземи тениска със Милошевич , даже и пари няма да ти искат на путарината :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Потребител
Аватар

Мнение от St.Trinity » 14 Май 2025, 14:31

mr_petroff написа:Баси , аз в няква друга Сърбия съм бил 100-тина дена за 5-6 години . Пил съм си ракия със сърби , ходил съм им по кръчмите ,навъртял съм доволно много километри по пътищата им ... НИКАКЪВ проблем . Явно съм ебаси късметлията ... Една глоба за превишена скорост имам , което не е ненормално . На границата Босна - Сърбия ме мотаха един път 30-40 мин. и това е . Имам сърби познати , да не кажа приятели - еми уважаваме се :dunno: Повече ядове съм имал в Унгария и Австрия ...Е , може да е случайност :mhihi: :dunno:

Мразят ни заради културно-исторически причини, стари вражди и т.н., което също е нормално. Първия път щом отидох в Сърбия баща ми ме предупреди да внимавам какво говоря, как се държа, да имам едно на ум че съм на тяхна територия. Не обърнах особено внимание на съвета и отидох с отворено съзнание, казах си: това са стари неща, едва ли още е така. Клко беше прав само баща ми... Сърбите са егоистични, алчни, завистливи и отмъстителни. Впечатленията ми са от няколко ходения само, нито съм се застоявал, нито желая да се възползвам от евтинията им, най-много да мина транзит. Клуба беше организирал поне 3 пътешествия до Сърбия където имаше тамошни БМВ събори, и съм сигурен че атмосферата е била много приятелска и дружелюбна, но да не забравяме че е била по линия на една обща страст. На наши БМВ събори също е имало гостувания от тяхна страна, и всичко е било в реда на нормалното. Но това е друго, аз говоря за трайно наслоени съперничества от миналото, което ме подсеща за един виц:

Решил Господ чадата му да заживеят в мир и хармония, викнал един негов Раб и му казал:
― Моисей, вземи тези свещени повели и ги дай на моите синове!
Моисей ги взел и погледнал:
НЕ прави това,
НЕ прави онова,
и т.н.
Тогава Моисей се примолил:
― Но Господи това са само забрани, дай да пробвам да ги пробутам първо на някой друг народ.
Господ се съгласил.

Отишъл Моисей при Италианците, свързал се със съответния Папа и му казал:
― Ето ти Божиите закони, разпространи ги сред народа си та да заживее той по божията воля.
Папата погледнал Първия, и видял:
НЕ ПРЕЛЮБОДЕЙСТВАЙ, НЕ ПОЖЕЛАВАЙ ЖЕНАТА НА БЛИЖНИЯ СИ!
― А не благодаря, и така сме си добре. Отговорил Папата.

Отишъл Моисей при Сърбите, свързал се със съответния Патриарх и му казал:
― Ето ти Божиите закони, разпространи ги сред народа си та да заживее той по божията воля.
Патриарха погледнал Втория, и видял:
НЕ КРАДИ!
― А не благодаря, и така сме си добре. Отговорил Патриарха.

Отишъл Моисей при Арабите, свързал се със съответния Халиф и му казал:
Халифа погледнал Третия, и видял:
НЕ УБИВАЙ!
― А не благодаря, и така сме си добре. Отговорил Халифа.

Върнал се Моисей отегчен при Бог и му казал:
― Никой не ги иска, ще ги занеса на Юдеите.

Отишъл Моисей при Юдеите, и им казал:
― Ето ви 5-те свещени повели, заживеете ли по тях ще бъде Божията воля!
Юдеите попитали колко струват, на което Моисей отвърнал:
― Безплатни са!
― Добре тогава, дай два комплекта.

Надявам се вица да не се счете като антисемитистки. :ok:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 14 Май 2025, 16:01

Бе тамън мислех да идем по празниците до Власинското езеро да ядем плескавици и почвате да ме отказвате.
Хм,хм...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на късмет и надежди...
Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
Детайли за колата: seats and a steering wheel....

Мнение от nickstorm » 14 Май 2025, 16:16

Моджо написа:Бе тамън мислех да идем по празниците до Власинското езеро да ядем плескавици и почвате да ме отказвате.

ПлЕскавици или плескАвици? :mhihi:
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 14 Май 2025, 16:17

Моджо написа:Бе тамън мислех да идем по празниците до Власинското езеро да ядем плескавици и почвате да ме отказвате.

Виж камерите и ще се откажеш :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 14 Май 2025, 16:50

Кои камери?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 14 Май 2025, 16:55

Бе тамън мислех да идем по празниците до Власинското езеро да ядем плескавици и почвате да ме отказвате.

Пусни си Лепа Брена и мЕтни 5 кифтета на скарата . Все едно си ходил за плескавИца ... :ok:
https://www.youtube.com/watch?v=TG-j_34 ... el=kemakoz
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Southside » 15 Май 2025, 0:59

Spunky написа: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Всичко отпадна в последния момент! Май избързах да пиша... Важно е да сме живи и здрави! Все пак и полезно инфо се събра...

Аз бих го приел, като знак да чакам шестак да излезе :)[/quote]

Абсолютно! Добра поличба е това, временно разочарование, но спестява дългосрочно такова заради малкия двигател. Ако е въпрос на бюджет, NC miata с двулитров мотор дава добра база за бъдещи приятни емоции.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 15 Май 2025, 8:04

drifty написа:Кои камери?

От граничните пунктове. Таман вече започват да се появяват първите турци и започват да стават опашки по почивните дни. Още 20 дена и ще се "затвори" границата за бързи разходки. Аз лично се надявам с Шенген през Румъния да се кротне и сръбската граница през лятото. Преди 2-3 месеца бяхме до Пирот и бяхме втора кола на границата, а не 174-та :mhihi: В един момент може и таксита малко да си смалят или поне да спрат да ги вдигат, но това по-скоро ще е след като ние построим някакви пътища в Северна България.

П.П. Сега отворих камерите на Калотина и е празно. Преди 10 дена обаче в някакъв почивен ден си имаше вече навалица в няколко ленти.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 15 Май 2025, 8:35

Оня ден карах по Хемус и видях няколко гастарбайтера, може резаните европейци да почнат през Румъния да минават заради шенген и да разтоварят Калотина

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата