Море 2025г.?!...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Re: Море 2023г.?!...

Мнение от Моджо » 04 Яну 2023, 19:27

А, аз за Гърция. Дубай като пораснат децата повече.
Хм,хм...

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 04 Яну 2023, 19:36

Aми аз в доста супер маркети влизах - никъде не намерих дори бира, какво остава за нещо по-сериозно :dunno:
Вече по заведенията е пълно с всякакъв алкохол, на плажните клубове голяма бира беше около 25лв, чаша вино - 30 за по-лесно смятане :mhihi: . Хубавото е, че голяма част от входната такса е за консумация после :lalala:

Мен мойта мома ми надува главата за Малдиви...дърпах се миналата година на 3-3.5к на човек, сега читавите места са 5+ минимум :paranoid:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: '23 MB E63 '24 Q5

Мнение от badboy21 » 04 Яну 2023, 22:54

Май месец на Тенерифе,края на август сме на Бенидорм ;) Миналата година на Канкун си изкарахме доста добре,ама този дълъг полет без цигарка ми идва в повече :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 05 Яну 2023, 0:51

Аз преди малко букнах един Шарм-ел-Шейх покрай Великден, същия хотел от миналата година :lalala:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15

Мнение от theraven_nz » 05 Яну 2023, 1:29

В Дубай в Хард Рок имаше бира на корем преди 10г като ходих. Направо оазис, че ми беше писнало от пържоли с фреш.
---

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 05 Яну 2023, 1:33

Я дайте акъл къде ги гледате офертите, откъде буквате?

кандидат ентусиаст
Аватар

Море 2023г.?!...

Мнение от alekangg » 05 Яну 2023, 7:33

badboy21 написа:Май месец на Тенерифе,края на август сме на Бенидорм ;) Миналата година на Канкун си изкарахме доста добре,ама този дълъг полет без цигарка ми идва в повече :mhihi:
Май месец не е много добре на Тенерифе, ако искате плаж. Ако не държите много на плажа си е супер.

Не че не става, реално през всеки месец може да се плажува малко или много, но е от най-неблагоприятната част на годината-края на януари до края на май.

Бенидорм август също ме озадачава, но сигурно знаеш защо искаш там.

c04 написа:Я дайте акъл къде ги гледате офертите, откъде буквате?
Това е все едно да питаш откъде купувате хубави и евтини употребявани коли.
Последна промяна alekangg на 05 Яну 2023, 8:33, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 05 Яну 2023, 10:25

Аз съм пак през Емералд :bchug:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 320d

Мнение от vixx » 05 Яну 2023, 13:25

Емералд по принцип, с тях ходихме в Египет. Но туко-що ми пратиха от Дари Тур договора за 28.02 за Дубай. Не съм пътувал с тях досега, доверявам се на приятели които доста ги похвалиха. С Профи травъл ходихме до Тайланд и благодарение на това, че работеха с mariott ми спестиха доста главоболия като изпуснах един полет от Банкок. Тайландците искаха да си купя повторно билет ама ония им вдигнаха някакъв скандал по телефона и всичко се оправи. Обаче не беше евтино с тях.

Потребител
Аватар
Кара: '23 MB E63 '24 Q5

Мнение от badboy21 » 05 Яну 2023, 21:52

alekangg написа:
badboy21 написа:Май месец на Тенерифе,края на август сме на Бенидорм ;) Миналата година на Канкун си изкарахме доста добре,ама този дълъг полет без цигарка ми идва в повече :mhihi:
Май месец не е много добре на Тенерифе, ако искате плаж. Ако не държите много на плажа си е супер.

Не че не става, реално през всеки месец може да се плажува малко или много, но е от най-неблагоприятната част на годината-края на януари до края на май.

Бенидорм август също ме озадачава, но сигурно знаеш защо искаш там.

c04 написа:Я дайте акъл къде ги гледате офертите, откъде буквате?
Това е все едно да питаш откъде купувате хубави и евтини употребявани коли.

Незнам защо Бенидорм те озадачава през август,като две години ходим през втората половина на месеца,и температурите не са толкова високи.Иначе отсядаме в Гран хотел Бали,където откъм цена-качество нямаме забележки,децата по цял ден са около басейните,храната е добра,и тази година пак сме там.За Тенерифе си прав донякъде.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 05 Яну 2023, 23:18

Просто е пренаселено за мен август в Бенидорм.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...

Мнение от dhtj » 06 Яну 2023, 1:01

alekangg написа:Mай месец не е много добре на Тенерифе, ако искате плаж. Ако не държите много на плажа си е супер.

През кои месеци е най-добре за Тенерифе?
Цени, по-малко навалица и т.н... и все пак да става за плаж. :D

кандидат ентусиаст
Аватар

Море 2023г.?!...

Мнение от alekangg » 06 Яну 2023, 8:05

dhtj написа:
alekangg написа:Mай месец не е много добре на Тенерифе, ако искате плаж. Ако не държите много на плажа си е супер.

През кои месеци е най-добре за Тенерифе?
Цени, по-малко навалица и т.н... и все пак да става за плаж. :D
Специално на Канарите е добре почти винаги, ако не се търси основно плаж. Аз съм се къпан през всеки един от 12-те месеца, но февруари-април не е кеф при 18-19 градуса на водата.

Ако се търси плаж е най-добре от август до началото на ноември.
Водата е най-топла около 24 градуса през септември-октомври.
Август има повече хора, през септември и октомври са малко.

Ако е за плаж, Тенерифе не е най-доброто място, но за сметка на това е най-комплексния остров сравнен с другите Канарски острови. Има от всичко и е най-разнообразен.
Има огромна разлика в различните зони на Тенерифе и трябва да си наясно какво търсиш преди да избереш базово място за спане.

7-те острова са коренно различни -бил съм многократно на всичките, нямат много общо и предлагат много различни неща.

Ако основно се търси плаж, най-добре са Фуертевентура и Лансароте, но на първия след септември има много силен вятър.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: му се на вода

Мнение от frizzante » 06 Яну 2023, 9:46

Някой да е ходил в Тунис скоро? Има разни интересни оферти. Чувам, че хвалят много плажовете там.
Никой да не се качва на автобуса преди да е дошъл!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
Мечтае да кара: 612

Мнение от KoolyO » 06 Яну 2023, 11:43

vixx написа:Очевидно няма да се ходи в Доминикана. Я кажете вярно ли е, че в Дубай можеш на място в MMI магазините да си изкараш 30-дневен туристически лиценз за покупка на алкохол? Някакво много ново нещо е, явно, защото никаква конкретна информация не мога да намеря? На едно място прочетох, че влизало в сила от тази година, на друго, че е от 2020-а. Някой с опит?

ПП. И някой с директни впечатления от този хотел?: https://www.booking.com/hotel/ae/millen ... ype=total&

От началото на миналата година е възможно туристите да си пазаруват в MMI и African+Eastern.
От началото на тази отпаднаха 30% такса в/у алкохола в Дубай и лицензите вече са безплатни за всички.
В кръчмите до офиса бирата вече е 30 дирхама. От 45+. :lalala:
За хотела, предполагам е ок. Нищо WoW. Минусът му е, че пътищата около него са адски натоварени по цял ден. Плюсът е, че си близко до метрото и до Mall of Emirates.
Don_Diego написа:Aми аз в доста супер маркети влизах - никъде не намерих дори бира, какво остава за нещо по-сериозно :dunno:

В супермаркетите можеш да намериш само безалкохолна бира. :lol:
Алкохол се продава само в специализирани магазини, които са доста "скрити". Трябва да го знаеш къде е.

P.S. Не знам за кои дати смятате да идвате, но тук се идва м/у началото на Ноември и до края на Март/Април. Тази година обаче рамаданът започва на/около 23 Март, та ако ще се идва насам гледайте да е до преди това. Някой път и Май е горе-долу ОК, но е на късмет.
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата