България на първо място по смъртност на пътя - причини?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Коя е главната причина?

Манталитетът на хората
147
47%
Лошите пътища
19
6%
Контролът на пътя и налагането(плюс събирането)на глобите
22
7%
Старите автомобили и лошите технически прегледи
1
0%
Липсата на ефективни присъди за пияните и убийците на пътя
12
4%
Всички тези неща
115
36%

Общо гласове : 316
старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Re: България на първо място по смъртност на пътя - причини?

Мнение от Nickelback » 19 Сеп 2025, 22:16

Днес точно се набих в най-голямото задръстване по Ботевградско посока изход от София. Та минах съвсем бавно, дори спирайки поради затрудненото движение, точно на метри от "лобното място" на колегата с Мустанга :(

Ами какво да кажа... без думи съм :( Буца ми заседна на гърлото, насълзиха ми се очите, без да съм го познавал лично човека. Две обелени дървета, отрупани с послания и спомени, с любими вещи, с тъга... Сетих се за мнения и дискусии на колетата от тоя форум и ми стана още по-тъжно :(

Та на мен ми подейства жестоко разтърсващо гледката и усещането. Същевременно отрезвяващо. Не че откакто поодъртях и отговарям не само за моя си з@дник в колата, която управлявам, не си давам сметка как трябва, как и не трябва да се шофира и каква отговорност се носи, и "дръпнах жестоко ръчната", но след тая картинка съвсем увехнах :(

Ей хора, пазете се, пазете близките си и околните. Бъдете разумни и адекватни на волана. Познавайте си, и опознавайте колите си, но им имайте и респект, защото често не прощават!

Тава исках да кажа само, дано повече хора вникнат в него! Светъл му път на колегата...

Sent from my 25010PN30G using Tapatalk
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

Предишна

Назад към Извън Темата