СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
Re: СПАМ ТЕМА
Jordana написа:Абе вижте че там където е удряна тая кола , боята е поне 300 микрона и повече наслоено . А там където няма оранжев оттенък си е заводско 130-150 микрона дебелината на покритието . 30 секунди са достатъчни да се види къде са пипали ръчичките на бояджията
Ми не точно

С дебеломер всеки знае. Измериш ли над 130-150 микрона някъде на кола последните 15-20 години особено на метал- много е вероятно да е боядисвано.
Упражнението на старата школа е обикаляш 30 секунди колата после й обръщаш гръб и на един тефтер пишеш всичко каквото си видял… после се обръщаш и сравняваш какво си пропуснал

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
На премиум моделите може да е по дебела боята .
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
alx написа:Упражнението на старата школа е обикаляш 30 секунди колата после й обръщаш гръб и на един тефтер пишеш всичко каквото си видял… после се обръщаш и сравняваш какво си пропуснал
А в новата школа упражнението е - щракваш няколко снимки и ги пускаш на ИИ-то да ти разкаже цялата история

enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Някой да има стари и ненужни дискове за навигация МК4 (за Е46 и Е39), които работят? Пиша тук, че из другите теми е мъртвило...
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
enigma написа:alx написа:Упражнението на старата школа е обикаляш 30 секунди колата после й обръщаш гръб и на един тефтер пишеш всичко каквото си видял… после се обръщаш и сравняваш какво си пропуснал
А в новата школа упражнението е - щракваш няколко снимки и ги пускаш на ИИ-то да ти разкаже цялата история
Не мисля. Нашия резидентен ИИ- Йорданката само ръси глупости. Къс им е акъла на ИИ-тата още като опре до реалния свят…

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Здравейте, свързах се с един симпатяга който регистрира коли в кат София, бързо , та той ми обяснява че цените за хубави 4 цифри ( от тези на списъка ) например 6969 струвало 1 000лв, понеже трябвало да се плати на някой и разни подобни а тези 1111 стрували доста повече...дали това е така или ме пуска по пързалката
Говоря за почерпки не за официални цени

Последна промяна ivanski_2 на 11 Юни 2025, 23:12, променена общо 1 път
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
Миналата година регистрирах 4554 за 300лв.
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
ivanski_2 написа:Здравейте, свързах се с един симпатяга който регистрира коли в кат София, бързо , та той ми обяснява че цените за хубави 4 цифри ( от тези на списъка ) например 6969 струвало 1 000лв, понеже трябвало да се плати на някой и разни подобни а тези 1111 стрували доста повече...дали това е така или ме пуска по пързалката![]()
E то е ясно

Мен ми е интересно, колко струва 0007, по тарифа ясно нали ама

- STEVAL
- кандидат ентусиаст
-
ivanski_2 написа:Здравейте, свързах се с един симпатяга който регистрира коли в кат София, бързо , та той ми обяснява че цените за хубави 4 цифри ( от тези на списъка ) например 6969 струвало 1 000лв, понеже трябвало да се плати на някой и разни подобни а тези 1111 стрували доста повече...дали това е така или ме пуска по пързалката![]()
Ако имаш електронен подпис си го запази електронно и тия дето искат черпня ги прати да пият вода от крана

- bir40o0
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G31
- Мечтае да кара: F80
- Детайли за колата: BMW G31 530xD
Не се занимавай с регистратори, ама въобще.
Номер по избор, т.е две по две, три еднакви и една различна цифра и всичко, което не е 4 еднакви цифри струват 320 лв с таксата(платени с банкова карта). 4 еднакви цифри струват 1500лв към днешна дата.
Направи си един електронен подпис, влизаш в електроните услуги на МВР, запазваш си номера оналай, отиваш и си регистрираш колата като пич.
- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
alx написа:
Истината е малко по- прозаична ама друга тема. Имаше период в живота ми в които съм оценявал по 100-тина коли на ден (за търговия на едро между дилъри) - писал съм го и друг път но си пропуснал предполагам.
Не съм го пропуснал. И точно за това съм учуден , че въпреки опита, който имаш може да си толкова категоричен , базирайки се на няколко общи снимки.
Ще ти кажа, че въпреки опита който съм натрупал с годините не поемам никакви ангажименти без оглед на ЖИВО, в някои случаи и след разглобяване.
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
bir40o0 написа:ivanski_2 написа:Здравейте, свързах се с един симпатяга който регистрира коли в кат София, бързо , та той ми обяснява че цените за хубави 4 цифри ( от тези на списъка ) например 6969 струвало 1 000лв, понеже трябвало да се плати на някой и разни подобни а тези 1111 стрували доста повече...дали това е така или ме пуска по пързалката![]()
Не се занимавай с регистратори, ама въобще.
Номер по избор, т.е две по две, три еднакви и една различна цифра и всичко, което не е 4 еднакви цифри струват 320 лв с таксата(платени с банкова карта). 4 еднакви цифри струват 1500лв към днешна дата.
Направи си един електронен подпис, влизаш в електроните услуги на МВР, запазваш си номера оналай, отиваш и си регистрираш колата като пич.
Още не са налични тези които искам, но добра идея мога да опитам да го издебна понеже ги пускат сутринта мисля и 1-вия печели ..
В момента са това
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- ceco_kd
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 318i
- Мечтае да кара: На челна стойка.
- Детайли за колата: И умишлено надрана пак е красива.
Не я разбирам модата с цифрите. Каквото дойде това е. А пък за теб имам мнение, че си интелигентно момче, а се занимаваш с джамбази разни и питаш така ли е.....някой от тези всичките по веригата дето се хранят от тоя бизнес с регистрациите като ти говори трябва да гледаш слънцето къде е.....сигурно 99% от тях са готови и собствените си майки да мятат по върбите....
Изпратено от моят SM-A725F с помощта на Tapatalk
Изпратено от моят SM-A725F с помощта на Tapatalk
Карам бавно! Стигам Бързо!
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Това с цифрите е скучна работа. Не знам какво се правят на луди и не пуснат и букви. Нали все не им стигат пари.
И е крайно време да се махнат тия регистрации по градове... пълна отживелица и предпоставка за тормоз от страна на ченгетата.
п.с. зачисления на форума да си взима бележки като пишат следващи законопроекти
И е крайно време да се махнат тия регистрации по градове... пълна отживелица и предпоставка за тормоз от страна на ченгетата.
п.с. зачисления на форума да си взима бележки като пишат следващи законопроекти

Последна промяна steeN на 12 Юни 2025, 11:58, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.