Политическа.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Re: Политическа.

Мнение от Top Gun Maverick » 06 Май 2023, 22:45

Exclusive89 написа:Не харесвате лошия ЕС, НАТО, САЩ ама си позволявате по НЯКОЛКО почивки в годината в 3-4-5* хотели :mrgreen: И разбира се, живеете в скапания ЕС, САЩ и KAНАДА :lol:

Колкото и да му го пишете, той се прави, че не се отнася за него. :mhihi: :bowdown: :mhihi: Сега дори и го оцвети колегата, да видим все така на дебелокож ли ще се прави. :ok:

seimo написа:
///M Power написа:
alx написа: Хората не искат Русия, влиянието и строя им. Кое е толкова сложно да се разбере? :bchug:

Нищо сложно, те и тия дето пишат колко е добре в Русия, пишат от западния лош свят.

Това е най-смешното :mhihi:
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 06 Май 2023, 23:41

Top Gun Maverick написа:
Exclusive89 написа:Не харесвате лошия ЕС, НАТО, САЩ ама си позволявате по НЯКОЛКО почивки в годината в 3-4-5* хотели :mrgreen: И разбира се, живеете в скапания ЕС, САЩ и KAНАДА :lol:

Колкото и да му го пишете, той се прави, че не се отнася за него. :mhihi: :bowdown: :mhihi: Сега дори и го оцвети колегата, да видим все така на дебелокож ли ще се прави. :ok:

seimo написа:
///M Power написа:
alx написа: Хората не искат Русия, влиянието и строя им. Кое е толкова сложно да се разбере? :bchug:

Нищо сложно, те и тия дето пишат колко е добре в Русия, пишат от западния лош свят.

Изобщо не мога да разбера, какво искаш да кажеш :dunno:

Тук всички плюят София, ама 90% живеят там. Защо не се махнете?

Маверик, къде съм написал, че харесвам Москва и Русия?

Правиш някакви жалки опити за провокации. Нали ти предложиха да станеш модератор. Позеленявай и прави каквото искаш. Много е лесно.

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 06 Май 2023, 23:46

Че кой модератор прави каквото си иска? :shock: То е затвор това, не свобода. Ама защо се обръщаш към мен, те пет човека ти го пишат това, ти наричаш мен провокатор защото ги цитирам без да си им отговорил с уважение. :mhihi:
Аз никъде не съм казвал, че харесваш Москва. :bchug:
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 07 Май 2023, 0:20

Просто се минават граници. Никой не иска реда на Русия. Това, да търгуваш с някого не означава, че взимаш реда му. Вие всички имате китайски стоки. Живеете ли с китайски закони и ред? Англосаксите насаждат своя либерализъм и аз много се надявам да го вкарат при вас, за да видите какво си пожелавате. Кой както иска да оцветява. Това е лично мнение и има право на това. ЕС забранява. Т.е. САЩ чрез васалите си от ЕС нарежда кой какво ще прави. Като сте щат на САЩ и живеете по техните нареждания, живеете ли като тях? Всички шефове на партии тичат "на закуска" в американското посолство. Хайде да погледнем истината в лицето.

https://obektivno.bg/izbrani-politiczi- ... posolstvo/

https://bntnews.bg/zakuska-v-amerikansk ... 36tag.html

Ето и линкове, че пак ще е "лъжи и пропаганда" ...

Който иска да отключва или заключва теми, знае към кого да се обърне. Аз трия само мнения, където се минава добрия тон и се стига до междуличностни "закачки". Пак ти казвам Маверик, уважавам мнението на всеки, независимо какво е то.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 07 Май 2023, 3:39

BMW_POWER написа:
alx написа:Бе колега- на тебе кое ти харесва повече- Торонто или масква да живееш там? :)

Не ми харесват и двата града. Затова и не живея там :ok:

Ти не гледаш ли Ф1?

На мен Петербург ми харесва. Края на миналия и началото на века ходех доста често.

Ама за "западняци" може да си е рисковано. 2001г. лятото на летището някакъв чекист в костюм ме издърпа на гейта без да се легитимира, директно бръкна в джоба ми и извади едни капки за очи... Не си спомням имаше ли скенери тогава, беше преди 9/11. Гледа ме лошо и "Ето что?", все едно съм готов да ги взривя там :shock: . Ей така ако решат за нищо може да те приберат там и бял ден да не видиш.
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 07 Май 2023, 7:34

Канада и аз искам да търгуваме с Русия, стига и тя да иска с нас обаче, но има някакви правила, които и аз отказвах да разбера, но ти повече. Няма как да си партньор с някой и да не спазваш правилата валидни за всички. Русия като си оправи отношенията с ЕС предполагам с радост ще търгуваме с тях. Дотогава може да си пишем езиците защо не тропваме по масата и да търгуваме само ние от целия ЕС. :mhihi: Даже виж, че още им ползваме петрола въпреки шашмата, че Лукойл видиш ли не можел да функционира с друг. Предполагам всяко нормално мислещо човешко същество иска да търгува с всички и да е добре с всички. Уви, историята е показала, че това не е напълно възможно освен задкулисно, но това е до време. И забележи, казвам да си оправи отношенията с ЕС, не със САЩ. Защото колкото и да мислиш, че ЕС е безгласна буква и само САЩ казва, не е точно така и с времето ЕС ще има способността все повече да се отбранява сам. Това, че ЕС не се въоръжава тежко като САЩ, Русия и Китай не значи, че в един момент не може да го направи. :idea: Просто всеки от тези трите иска да е първи, а Китай като някоя проститука се въртят ту към едните, ту към другите както казах задкулисно, но пак както казах е до време и лъсва истината, че са си с Русия, не за нещо друго, просто териториално са прекалено близо, а и имат много близки режими над гражданите си и ще използват това за манипулиране на населението си. Ние пък ЕС имаме близки режими със САЩ и...така. Никой не е кьорав и всеки вижда, че и в тези общности ни налагат куп неща, но сравнимо с онези може да се нарече някаква демокрация.
Та не знам, мислиш ли, че по време на ПСВ и ВСВ е нямало хора като теб, кото да искат с всички да сме добре? А било ли е възможно? :idea: Ние сме териториално на кръстопът, ако бяхме Еквадор сигурно щеше да е възможно. :idea: Та помисли пак какво искаш и какво е възможно защото онова да искаш, да можеш и да го направиш като трето и четвърто важи и тук. :idea:
Осъзнавайки тия неща ще се ядосваш по-малко.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 07 Май 2023, 8:08

Ние пък ЕС имаме близки режими със САЩ и...така.
Тука си в голяма грешка , не можеш да слагаш всичко в един кюп. Англо езичния икономически и военен съюз са Канада Англия Нова Зеландия Австралия и САЩ . Европа още по малко България има нещо общо с тоя алианс . Европа е съвсем различно нещо от тия 4 бивши британски колонии плюс метрополията , които тенденциозно са се самонарекли "петте звезди на запада " .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seimo » 07 Май 2023, 9:07

BMW_POWER написа:
Top Gun Maverick написа:

seimo написа:
///M Power написа:

Изобщо не мога да разбера, какво искаш да кажеш :dunno:

Тук всички плюят София, ама 90% живеят там. Защо не се махнете?

Маверик, къде съм написал, че харесвам Москва и Русия?

Правиш някакви жалки опити за провокации. Нали ти предложиха да станеш модератор. Позеленявай и прави каквото искаш. Много е лесно.

Зарежи тези които плюят. Хвани 1000 човека които харесват София от тях 999 ще идат да живеят там. Сега хвани 1000 които харесват мАсква и да видим колко са отишли :mhihi:

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 07 Май 2023, 9:30

Jordana написа:
Ние пък ЕС имаме близки режими със САЩ и...така.
Тука си в голяма грешка , не можеш да слагаш всичко в един кюп. Англо езичния икономически и военен съюз са Канада Англия Нова Зеландия Австралия и САЩ . Европа още по малко България има нещо общо с тоя алианс . Европа е съвсем различно нещо от тия 4 бивши британски колонии плюс метрополията , които тенденциозно са се самонарекли "петте звезди на запада " .

Знам, но натам вървят нещата в последните години. Хайде да ти го кажа така, че повече прилича на техния отколкото на руския, затова казах близки. Иначе е ясно, че има съществени разлики.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 07 Май 2023, 9:48

България е в Европа , винаги тоя регион се е стремил да подражава на европейските ценности . Макар ориенталското да ни тресе яко , се напиняме към европата . А тоя американския слугинаж е съвсем нов от последните 20 години . България няма какво да дели с Америка или да им прави дудуци на тия . Колкото повече се натискаш на някой такъв мутра бабаит повече ще го отнесеш . Нашата политика касае само балканите и интересите ни са в европа , нямаме работа да се бутаме в американските схеми с газ петрол украйна и русия . Вместо да си гледаме интереса и насрания задник ние прокарваме американски интереси на балканите , да не смятате че ония в Брюксел получават оргазъм от това ? От съседите ни нито Гърция нито Сърбия споделя тая политика , а Турция има доста спорни отношения с Америка . Европа се опитва да излезе от американската хватка силово наложена 1945 и да води собствена политика , ние се напиняма пак наопаки . Сефте .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 07 Май 2023, 10:24

Колкото и да се напиняме към САЩ или Русия, все ми се чини, че в следващото разпределение ще попаднем под властта на Султана.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко що е BMW , баничарки
Мечтае да кара: M1

Мнение от laviatan » 07 Май 2023, 10:32

bum_bum написа:Колкото и да се напиняме към САЩ или Русия, все ми се чини, че в следващото разпределение ще попаднем под властта на Султана.

Както казват старите баби "пепел ти на устата" :mhihi:
Първо дано "падне" Султана, а след това да се окаже грешна и прогнозта ти. За съжаление има логика :confused:
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !

Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на късмет и надежди...
Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
Детайли за колата: seats and a steering wheel....

Мнение от nickstorm » 07 Май 2023, 11:36

alx написа:
Разбира се. Но Америка предлага това което хората харесват повече от това което предлага Русия. Капиш? Друго положение няма. Върти го, сучи го- няма. Аз просто съм избрал очевидното решение защото съм пресметнал, решил и се хвърлил с главата напред.

Не знам какво предлага Амърика, ама си денонощно в българския форум. Както и другите "хамериканци"... Явно нещо ви куца социалния живот и няма с кой да си общувате на живо, та затова сте дежурни тука- да компенсирате по някакъв начин.
А разните палячовци (тип Изхлузения) дето пишат , че щом някой не е съгласен с политиката на щатите трябва задължително да живее в Масква- гръмнете се :wave:
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 07 Май 2023, 13:32

https://news.bg/int-politics/britanskot ... -raka.html

През последните три години населението на Русия е намаляло с два милиона повече от очакваното поради въздействието на COVID-19 и войната в Украйна. През 2022 г. близо 1.3 млн. души са напуснали Русия, предимно млади и добре образовани хора, работещи в индустрии с висока стойност.

Руското министерство на комуникациите заяви, че около 10% (100 000) от ИТ работната сила е напуснала страната през 2022 г. и не се е върнала.

Мобилизацията, исторически високата емиграция и застаряващото и намаляващо население ограничават предлагането на труд.

Това вероятно ще доведе до намаляване на потенциалния растеж на руската икономика и рискува да предизвика инфлация.

Първо рецесия, после инфлация, ама все тая. Султана е въпрос на време да му намажат ските, после е клоуна от Будапеща и черешката на тортата ще е джужето от Кремъл. Керванът...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...

Мнение от dhtj » 07 Май 2023, 13:55

steeN написа:Султана е въпрос на време да му намажат ските, после е клоуна от Будапеща и черешката на тортата ще е джужето от Кремъл. Керванът...

На мен ми е интересно и сърбопитеците кога ще се освободят от руското робство? :lol:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата