Политическа.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Политическа.

Мнение от enigma » 07 Май 2023, 20:18

BMW_POWER написа::mhihi: :mhihi: :mhihi: Te така са казвали на всички. От индианците за резерватите до Ашраф Гани ... Исторически факти :ok:

Имаше майтап, че всеки, на когото са подарили пистолет и после бързо се е видял с предците си. Наркоманчето наскоро също получи лично оръжие ...
Аз ти говоря какво се работи и мисли в кухнята от американска страна от едно 15тина години, не кой какво и на кого е казал.

За индианците и Ашраф Гани не мога да коментирам, тук сте експертите.

Sent from my SM-N981U using Tapatalk
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
Мечтае да кара: F82 ///M4

Мнение от Exclusive89 » 07 Май 2023, 20:25

BMW_POWER написа:
bum_bum написа:Колкото и да се напиняме към САЩ или Русия, все ми се чини, че в следващото разпределение ще попаднем под властта на Султана.

И това е в съвсем обозромо бъдеще. Само дето тогава ония от Североизтока няма да дойдат. Имаше много хубаво интервю миналата година. Там казаха следното. В Общините Малко Тъново и Царево живеят общо около 15 000 човека. От другата страна на границата в двете ни съседни Kırklareli Province и Edirne Province живеят близо 800 000 човека. А природата празни пространства не търпи...

Бъдеще? Когааа? След 100000г!?
Султана е полумъртъв, ще направят всякакви магарии за да спечелят изборите.. и въпреки това, ако загубят сигурен съм, че ще се случват грозни неща в Турция. Султана е гаден, шибан диктатор, не си мислете, че е голям политик/президент...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 07 Май 2023, 20:35

Ей на утре турците замениха плодородните земи на източна Тракия с чукарите на Странджа, не е ли очевидно :lol:

Султана ще го видим след седмица, 2. По-интересното е клоуна от Букурещ, икономиката потъва, инфлацията е упорито висока и не пада (за разлика от всичките останали подобни страни), лихвите на централната банка двуцифрени :kuku: . Това на старобългарски му викат стагфлация. Като му излязат на протести следващата зима, щото ще ги удари глада, тука ще ми пишат как американците го спонсорират тва :kuku: Единствената опция е да ходи да се продаде на китайците, ама те дали с него ще се занимават или с техния особен комплект проблеми, които им се задават?
Последна промяна steeN на 07 Май 2023, 20:41, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 07 Май 2023, 20:39

steeN написа:Султана ще го видим след седмица, 2. По-интересното е клоуна от Букурещ, икономиката потъва, инфлацията е упорито висока и не пада (за разлика от всичките останали подобни страни), лихвите на централната банка двуцифрени :kuku: . Това на старобългарски му викат стагфлация. Като му излязат на протести следващата зима, щото ще ги удари глада, тука ще ми пишат как американците го спонсорират тва :kuku: Единствената опция е да ходи да се продаде на китайците, ама те дали с него ще се занимават или с техния особен комплект проблеми, които им се задават?

Букурещ е столица на Румъния , на Унгария е Будапеща . Тоест Орбан не е там където го търсиш . Сменяй доставчика че не е добре положението :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от steeN » 07 Май 2023, 20:43

Все тая грешка на езика... румънците не ми излизат от главата щото ще им дишаме прахта скоро.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 07 Май 2023, 21:00

steeN написа:Все тая грешка на езика... румънците не ми излизат от главата щото ще им дишаме прахта скоро.

Ти да сбъркаш :shock: Това не е за бисерите, то ще остане в златния фонд на форума :smoke:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от steeN » 07 Май 2023, 21:07

По-важното за целта на упражнението е, че веднага разбрахте кой е клоуна :lol: Очаквам прогнозите за изборите в Турция... или пак ще се изнижете без такива от страх?

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 08 Май 2023, 12:34

steeN написа:По-важното за целта на упражнението е, че веднага разбрахте кой е клоуна :lol: Очаквам прогнозите за изборите в Турция... или пак ще се изнижете без такива от страх?

Там има ли реален шанс да е някой друг освен Ердоган?! Ситуацията не е ли малко като в Русия?

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 08 Май 2023, 12:50

Вече не, работата отива на обръщалка. Нищо не е вечно. В смисъл тя ситуацията още е малко както в Русия, но е към края си това нещо. Ситуацията със земетресенията още го ускори, лирата още макар тя да си е просто резултата от действията на султана едно дъъъълго време.
Сега и здравето му нещо се обажда, ако нещата са честни не мисля, че този вече има и минимален шанс да остане.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 09 Май 2023, 9:56

"Хубава" полемика се е завъдила тук в последните дни.
По последното, как така все от едно място посочват на света кой е диктатор и кой не?!
На една държава някой не им е изгоден и след малко "Диктатор" и разбира се ,всички медии веднага подражават.
Също има и противоречиви мнения , как се засажда демокрация някъде и това някъде се превръща в бунище, обаче било много добре, че "онези" насадили "демокрацията.
И разбира се, огромното объркване , "онази" държава е добра държава САМО за живеещите в нея и много колеги емигранти или мигранти, бъркат това, да живееш в САЩ и външната политика на същите и мислят, че е едно и също.
Ми не е!
На всеки е ясно, че в момента оръжейното лоби командва парада, никой не се интересува от "демокрация", "свобода", "човешки права", "живот" и тн високопарни думи.
ЕС викат "да спасяваме човешки живот" и съвсем скоро ще наложат задължително производство на боеприпаси за еди къде си.
Когато се отвори световната карта, веднага се виждат чия външна политика е по-агресивна и колко са жертвите в следствие на тази политика.

А, да не забравя, въпреки, че тук е форума на милионерите с най-дълги ....най-висок тестостерон и най-обичащи материалното, но въпреки това:
"Да имаш или да бъдеш"?!

п/п
Има огромни колонии "западняци", който живеят в Русия и специално в така наречените "вдън гори тирилейски", където противно на форумното мнение, оцеляват и живеят природосъобразно, сред чиста природа, въздух и води.
Това, че някой не познава някой , който е отишъл някъде не значи, че не се случва или че се случва, без негово разрешение.

И как така, Турците, дето са ни клали 500 години не са така мразени, колкото руснаците с техните 45 години?!

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 09 Май 2023, 11:55

Ама хич не са, затова като станаха земетресенията даже имаше коментари, че Господ ги наказвал.
И да, султана си е жив диктатор, и да, хората в държавата му го мразят масово, и да, трябва да си ходи.
Говорехме за Турция и султана и, не знам защо пак вкарваме Русия. Ново е да ходят западняци да се заселват из горите, но хора всякакви. Такива със сигурност ходят да се заселват и в Аляска из горите да живеят чисто, ама това какво променя? :dunno:
Аз човек отишъл да живее в Русия не познавам пък имам огромен брой познати, огромен. Като се замисля в много азиатски страни знам някой да е емигрирал, но в Китай и Русия нито един. :dunno: Може и да има такъв, предполагам ще е с руски корени. Което пак не знам защо го вкарваме в изреченията сега.
Ето, днес Путин обвинява Европа, че искала култ към нацистите. На това ли да вярваме? :shock:
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Политическа.

Мнение от steeN » 09 Май 2023, 13:10

Европа, която е сбирщина от един куп етноси... кви нацисти кви пет лева :) На тия съвсем им е издухала гарнитурата. Практически всички фашистки партии в Европа в момента са про-руски, които се крият зад национализъм. Дори в САЩ фашагите са руски апологети :mhihi:

Тяхната работа е 100% - "света не ме обича, а аз съм ебати пича".

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 09 Май 2023, 13:34

Много активност в тая тема, едвам си намерих мнението :mhihi:

///M Power написа:
alx написа: Хората не искат Русия, влиянието и строя им. Кое е толкова сложно да се разбере? :bchug:

Нищо сложно, те и тия дето пишат колко е добре в Русия, пишат от западния лош свят.

Просто е жИстоко :mhihi:

Понеже гледам е обсъждано доста личното ми емигрантско състояние, ще поясня :ok:

alx написа:
nickstorm написа:
alx написа:
nickstorm написа:
K_Ilkov написа:
Та така, сега няма свобода също толкова колкото и преди, но индивида има повече избор щото не знам на някого да е забранено да емигрира в Русия ...

За Щатите също не е забранено да се емигрира... Ти що не емигрираш за юса примерно?

щото не му дават, що... от стотиците хора които познавам да се взели зелени карти познавам двама които се отказаха. двама.

Кой не му дава? Комунистите? Владимир Владимирович? :lol: Някакво противоречие се получава, от една страна сме свободни, от друга за "американците" не сме хора явно, камо ли свободни... :dunno:

глупчо. веднага си помисли, че някой лидер или политика не му дават... :bchug:

От днешна гледна точка по-скоро, да ... имам семейство, което ще усложни процеса, де не кажа друго :mhihi: , някакъв приличен изграден живот, не ми се започва отначало ... извода е че съм одъртял вече май :mhihi:

От гледна точка на възможности , сгреших 2005г. че не останах в щатите направо след последната бригада, после ходих на екскурзия с жената, та пускат ме чат-пат :mhihi: ...
Струваше ми се доста по-трудно да остана там от това да се развивам в България.
Мислех, че в БГто ще се случват някакви неща, че се променя страната ... от дистанцията на времето се е сменило твърде малко в положителна и не малко в отрицателна посока.

Ако трябва да се върнем на полит. темата, а не да обсъждаме личните ми решения , една от причините да не е напреднало БГто е запазеното влияние на мадър раша върху нас , политиците ни и тн. и тн.
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 09 Май 2023, 13:56

Top Gun Maverick написа:Ама хич не са, затова като станаха земетресенията даже имаше коментари, че Господ ги наказвал.
И да, султана си е жив диктатор, и да, хората в държавата му го мразят масово, и да, трябва да си ходи.
Говорехме за Турция и султана и, не знам защо пак вкарваме Русия. Ново е да ходят западняци да се заселват из горите, но хора всякакви. Такива със сигурност ходят да се заселват и в Аляска из горите да живеят чисто, ама това какво променя? :dunno:
Аз човек отишъл да живее в Русия не познавам пък имам огромен брой познати, огромен. Като се замисля в много азиатски страни знам някой да е емигрирал, но в Китай и Русия нито един. :dunno: Може и да има такъв, предполагам ще е с руски корени. Което пак не знам защо го вкарваме в изреченията сега.
Ето, днес Путин обвинява Европа, че искала култ към нацистите. На това ли да вярваме? :shock:

Имам много познати, които работят в Китай, дори и момичета моделки.
Взимат повече от прилични пари в китай, от колкото биха взели в Европа, а това, което им осигуряват там като луксове е в пъти повече, от колкото в Европа.
Познавам няколко човека, който отидоха на работа в Русия като експерти и до преди няколко години, когато още поддържахме връзка споделяха, че са много добре платени и доволни, че това, което давали по телевизията не е било точно така. Бяха в Москва и Санкт Петербург.
Също така споделяха, че имало огромно количество техни колеги от Европа, САЩ и Англия.
Разбира се, обясняваха и че бая колеги се изпоразвели заради рускини, но това е положението.
Сега как е положението нямам представа, вероятно заради изтегляне на някой компании са намалели чужденците.
Аляска няма нищо общо с Русия и частта м към която имат интерес заселниците.
Аляска си е "последната граница" и съвсем различна природа, все едно да кажеш Сибир.
Русия като цяло има огромни недокоснати земи, които са обект на подобни ще ги нарека малко чалнати според нашите разбирания хора. Да речем "духовно извисени".
И предпочитат руските природни забележителности, пред да речем един "гол" Тибет.
Нямам представа колко мразят или обичат "Султана" в Турция, но това, което съм забелязал на "терен" е че повече го харесват , може би като наш боко.
Но това са си техни вътрешни неща и в един момент някакъв лепва етикет "диктатор", а ние знаем , кой лепи тея етикети и почват всички да повтарят това.
И като свалиха онзи диктатор Садам, какво стана, заживяха ли местните по-добре, напълни ли се Европа с разни от тази държава?
Със Сирия същата работа. Има и други държави, където управлението е същото откровено деспотично и диктаторско, но са послушни и там всичко е цветя и рози.

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 09 Май 2023, 15:16

Частни случаи да ходят да работят в Китай поради някакви причини предполагам има, ама да останат там като имигранти не го вярвам. Най-малкото е различна раса, за другото няма да говорим. Ако има такъв случай ще е частният на частния. :mhihi: Русия не е само Москва и Петербург. Със сигурност тия М-ки по клиповете от Русия не ги карат защото живеят зле някакви хора. За природата пък въобще няма какво да говорим, едва ли има друга като руската земя, все пак е огромна. Но въпреки тези неща не са се избили да ходят там. Манипулацията на САЩ пък спрямо места като Ирак, Сирия и т.н. няма какво да я обсъждаме, ясно е, че си търсят извинения да си врат носа навсякъде, но тука важи правото на силния малко. Русия също влиза в Афганистан, но просто видя, че няма вече ресурса да води подобни политики поради заслабващото си влияние. Ще кажеш не може ли да живеем в мир и хармония, ами на всеки му се иска, но не може. Казвал съм си мнението, докато в света не се установи едно правителство, което да командва всички и те да са някакви държави тип тези в ЕС и ЕС да ръководи, зор работа. Или поне да споделят еднакви ценности както САЩ и ЕС. Но по-скоро първото защото ако останат само САЩ и ЕС като военни сили някога, то с времето едните ще се обърнат срещу другите. Човешката природа е такава. Не знам какво толкова има за умуване, всяка империя...иска да е империя.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата