Да помогнем на DrivinGGoD за мечтана BMW работа-вече и ВИДЕO
Модератор: Общи модератори
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Re: Да помогнем на DrivinGGoD за мечтана BMW работа-вече и ВИДЕO
Колега, тия не те избраха, но като разбираш от толкова неща, направо си бий шута за Щатите и почвай нещо, което ти харесва там.
BMWPOWERRR_ACM написа:но като разбираш от толкова неща, направо си бий шута за Щатите и почвай нещо, което ти харесва там
Що бе човек?
Нека и в БГ да има свестни хора, които да мотивират нас останалите също да се развиваме (и да се гордеем, че ги има).
- Krasimir19
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 136hp И BMW 530XiA 258hp

... Помисли колко научи за това време. За себе си и за другите.
Друга възможност ще се отвори. Можеш да бъдеш сигурен. И след всяка ще бъдеш по добре подготвен за следващата. Няма такова нещо като "кофти опит".
Напред и нагоре.
Друга възможност ще се отвори. Можеш да бъдеш сигурен. И след всяка ще бъдеш по добре подготвен за следващата. Няма такова нещо като "кофти опит".
Напред и нагоре.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
alx написа:...Няма такова нещо като "кофти опит"..
Не си прав. Един познат го бяха проболи манафите в Турция на връх медения му месец в някакъв обществен кенеф. На това аз му викам "кофти опит".

За избора беше ясно. Според мен тия си направиха баси рекламата. Кой беше ги чувал преди месец? А сега са много известни дори и в България.
- BymerVadqOtGaraj
- Потребител
-
- Кара: 70цц скутер
- Мечтае да кара: много работи ; (
- Детайли за колата: ми на 2 гуми, от време на време на задна, красива,пазена, много обича да наказва по светофарите..
Браво все пак на @DrivinGGoD

Бачето беееееее!

bum_bum написа:alx написа:...Няма такова нещо като "кофти опит"..
Не си прав. Един познат го бяха проболи манафите в Турция на връх медения му месец в някакъв обществен кенеф. На това аз му викам "кофти опит".![]()
За избора беше ясно. Според мен тия си направиха баси рекламата. Кой беше ги чувал преди месец? А сега са много известни дори и в България.
Е, сега твоя приятел няма да ходи повече в публичните кенефи там. Лошо си и изпатил, но пак е добър опит.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Roman 1 написа:BMWPOWERRR_ACM написа:но като разбираш от толкова неща, направо си бий шута за Щатите и почвай нещо, което ти харесва там
Що бе човек?
Нека и в БГ да има свестни хора, които да мотивират нас останалите също да се развиваме (и да се гордеем, че ги има).
Викаш да стои тук и да си пропилява уменията за да се гордеем?Стига с тая гордост бе човек, хубаво е да се гордеем, но само за да храним 240-те бирника и още куп фамилий покрай тях малко бе върви.Мислиш ли, че ако му беше много хубаво тук щеше да кандидатства за...Канада?Или сигурно му се живее на студено а?

BMWPOWERRR_ACM написа:Roman 1 написа:
BMWPOWERRR_ACM написа:
но като разбираш от толкова неща, направо си бий шута за Щатите и почвай нещо, което ти харесва там
Що бе човек?
Викаш да стои тук и да си пропилява уменията за да се гордеем?Стига с тая гордост бе човек, хубаво е да се гордеем, но само за да храним 240-те бирника и още куп фамилий покрай тях малко бе върви.Мислиш ли, че ако му беше много хубаво тук щеше да кандидатства за...Канада?Или сигурно му се живее на студено а?Има хора почетни граждани в САЩ, те не ни ли карат да се гордеем с тях?Разликата знаеш ли каква е?Че тука се подиграват с труда на хората, а там не е точно така.
Защо мислиш, че си пропилява уменията?
Факт е, че Канада би било стъпало нагоре за него, но съм сигурен, че с всеки изминал ден и възможностите тук нарастват.
Не е само мое мнението, че БМВ събор 2011 беше по-добър от предходните - и това стана благодарение точно на хора, като Сашо и компания, които дават всичко от себе си, за да можем и ние да се напрегнем и догодина да дадем повечко от себе си. Ако всеки, който има нещо под шапката си бие шута от тази държава - свършени сме като нация.
Що се касае до почетните граждани в САЩ - вярно е, че има много, с които да се гордеем, но има и много, които веднъж отишли там, се правят, че вече са забравили да говорят на български и като видят друг българин, все едно виждат плебей.
Но да не даваме наклон на Сашо, защото си опира до личен избор и самосъзнание.
Желаем му успех от тук нататък!
krystal написа:Важното е всичко това да остави едни щастливи спомени y теб, сигyрна съм, че си извлякъл най-доброто от тези моменти, а още по сигyрна съм, че ти си победителя, защото си един позитивен човек, който заслyжава най-доброто и само yспех и нагоре!![]()
Напълно подкрепям мнението на krystal! Докато вървеше състезанието видя, че има и друга награда, по-важна от победата - уважението, подкрепата и приятните емоции, които получи не от пет човека в Endras, а от 500 и повече!
Успех в бъдеще!

- DrivinGGoD
-
The Ultimate Driver
-
- Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
- Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
- Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci
alx написа:... Помисли колко научи за това време. За себе си и за другите.
Напред и нагоре.
Напълно съм съгласен с теб Адаш и винаги съм се стремял от всичко да извличам най-важното и най-положителното... Това ще ми помогне да съм още по-подготвен, както казваш ти за следващото предизвикателство

Продължавам да се боря и рано или късно ще постигна това, което искам

Колкото за "бягането" в чужбина... Напоследък прекалено много неща в нашата държавица ме карат да търся начин да се махна от тук... Преди не беше така... Дори напротив, драпах със зъби и нокти да се развия тук... Не защото не я обичам ами просто защото и хората и държавата са се обърнали срещу хората и нищо не се получава нормално... Темата е прекалено обширна за обсъждане тук... Да ни бяха само дупките и мърсотията проблема

Още един път ви благодаря за това, което направихте и за страхотните мнения, които чета тук... Това ще остане завинаги в сърцето ми...
------------------------------------------------------
Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.

Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.

- comeon1985
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34 520; E39 520; E36 318
Не мога да кажа честито на победителя, ама ЕВАЛА НА НАШЕТО МОМЧЕ ЗА КУРАЖА И ЕНТУСИАЗЪМА да участва в такива мероприятия.
и мога да кажа само едно - КОЙТО ТЪРСИ НАМИРА!
Успех за напред!
и мога да кажа само едно - КОЙТО ТЪРСИ НАМИРА!

Успех за напред!
...не можеш да промениш картите, които са ти раздадени...но можеш да промениш начина, по който да ги изиграеш...
BMW E34 M5 Tribute
http://www.vbox7.com/play:7199fc05

BMW E34 M5 Tribute

http://www.vbox7.com/play:7199fc05
Пълна несправедливост, при положение, че просто беше над всички други по всички показатели. Но за съжаление в живота, а особено в нашата реалност, справедливостта рядко възтържествува. Някой ден, когато в България се проведе подобна инициатива, ние също ще изберем българин.
И все пак, DrivinGGoD > all.
И все пак, DrivinGGoD > all.
- Pisobella
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: таралясник
Честно казано и според мен кампанията за тази работа беше точно за реклама
Иначе съжалявам за това, че не те избраха, обаче всяко зло за добро
Пожелавам ти успех в новите предизвикателства!!

Иначе съжалявам за това, че не те избраха, обаче всяко зло за добро

Пожелавам ти успех в новите предизвикателства!!

- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
DrivinGGoD написа:Не ме е яд... Дадох всичко от себе си... Представих се супер във всеки един от етапите... Щях да се радвам ако спечеля и имам възможността да се развивам там... Но наградата, която получих от всички вас ми е достатъчна... Продължавам напред да се боря за мечтите си...

DrivinGGoD написа:Продължавам да се боря и рано или късно ще постигна това, което искам![]()
..то и аз си гоня моята цел и мечта и рано или късно ще я постигна..
важно е да не се отказваш..
DrivinGGoD написа:Още един път ви благодаря за това, което направихте и за страхотните мнения, които чета тук... Това ще остане завинаги в сърцето ми...

УСПЕХ и ти пожелавам по-скоро да си постигнеш целта

Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко