НВ-ВМХ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Re: НВ-ВМХ

Мнение от steeN » 26 Юни 2015, 0:08

аз май бях питал... ама не мига да намеря никакво свястно авокадо... някакви предложения?
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 26 Юни 2015, 12:39

В Гимел или Балев ама няма винаги. Нещо се изтарикатиха да ги запечатват с фолио и като го махнеш за няколко часа стават на тор.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 26 Юни 2015, 12:53

Аз също съм търсил доста и от миналата година не мога да намеря прясно..маса и пазари обиколих в различни градове и като попитам ме гледат все едно злато търся при тях..то като цяло се води малко по деликатен плод и цената му е по височка..сигурно заради слабото търсене никой не се наема да го продава.

това от магазина не става
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от steeN » 26 Юни 2015, 13:31

В Гърция нямат ли страшно много? Във Фантастико видях внос от Южна Африка и Израел... що за абсурд :) И супер гадно естествено. Трябва да видя тия Гимел... Педи-Балев нещо не ме кефят, за тва и така съм им сменил името :mhihi:
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 26 Юни 2015, 16:29

В Гимел онзи ден имаха от тия с кафявата кора по-готините, но вакуумирани. Балев последно имаха едни като круши, дето се развлиха за 0 време. Гръцко органик май вече не внасят, не знам що.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от steeN » 26 Юни 2015, 16:41

Аз авокадо бих купувал и неорганично, то не му трябва много да се гледа от това, което съм се интересувал. Само топло иска.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 26 Юни 2015, 16:45

Да, по принцип е от "чистата дузина" ама аз купувам основно за детето и не бих взимал друго. А лошото е, че тя вече си плющи по едно на ден.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от steeN » 26 Юни 2015, 16:58

Много хубава храна си е. Мексиканосите знаят кво да ядат... все пак, чушки, домати и т.н. всичко от тях е дошло :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 318is, E46 328ci

Мнение от CTORH » 30 Юни 2015, 9:28

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 30 Юни 2015, 10:39

Е, филмът Fed Up ги показа тези неща в доста брутални детайли. От рода на това, че в някои американски училища по някаква схема са успели да вкарат пиците като зеленчук.
Never mistake motion for action...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от steeN » 02 Юли 2015, 10:57

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 06 Юли 2015, 10:24

Едно странично въпросче, към нв-вмх включих и фастинг 16-19 часа на ден. Има ли нужда от ВСАА или протеин да не губя мускулна маса?
Всеки фитнес инструктор би казал да и за двете :lol: но мисля че е мит свързан с това да си продават стоката.
Преди бях гледал по дискавъри че при пълен глад човешкото тяло посяга към мускулите към 40+ час.. все пак мазнините по тялото не са отложени за красота, а точно в периоди на глад да се използват.. едва ли щяхме да оцелеем ледени епохи и големи периоди на глад, ако тялото посягаше към мускулите при първа възможност и пазеше мазнините? Въпреки това навсякъде се прокламира да се бъха протеин и всаа във всеки удобен момент :roll: Някой фаствал ли е за дълго време и да има наблюдения?
https://www.youtube.com/watch?v=k9jtvtkapVM
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 06 Юли 2015, 11:15

Ще отслабнеш, но мускулите ще са малка част. Ако взимаш каквото и да е било друго освен вода то вече не е фаст, нали ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 06 Юли 2015, 16:02

Ами не е много опция, с доста труд почти всекидневен съм изградил мускулите в кръста доста добре и ако загубя там, може да почне да боли заради стара травма.
Та минах да си взема всаа , според фитнес инструктора нямали да ми помогнат много за фастинг понеже са се разграждали бързо и ми трябвало протеин.. не знам не съм запознат.
По-забавното ми беше как ме убеждаваше че вм-вмх се използва само от културистите 3 месеца за изчистване, че кетонтие били мн мн вредни.. и тука не знам или ние сме в заблуда или такива като него цъкат по цял ден империа онлайн :mhihi:
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

Потребител
Аватар

Мнение от BMW-Monster » 08 Юли 2015, 3:52

За какво изобщо ти е нужен фитнес инструктор? Ако днеска за първи път влизаш в зала, то вероятно ще има някаква полза, но след първоначалния период на окопитване би трябвало да можеш да се оправяш сам. При това в наши дни има достатъчно информация и доста видео материал, които могат да се анализират и изпробват. Първо си помогни сам, пък после съветите от други може също да са бонус. Няма пречка нормален човек с непрофесионални цели да си тренира самостоятелно. Да не отваряме и темата за знанията и уменията на средностатистическия инструктор, че май е прекалено спорна.

Та, моят съвет е първо да се образоваш доколкото е възможно и после да изпробваш. Ако правилно разбирам, искаш да се храниш два пъти на ден или може би ще се получават по три пъти на два дена. Според мен, нищо няма да ти стане и няма да ти се изпарят мускулите. Не искам да отхвърлям определени твърдения с лека ръка, но това има голям шанс да е поредният мит, въведен от науката на нацепените батки. Може и да има логични доводи за него, но те най-вероятно ще бъдат в екстремните случаи на професионалния културизъм. В този ред на мисли не виждам смисъл да се пие нещо допълнително. Аминокиселините и протеинът сами по себе си стават излишни при подходящото хранене, тъй като са част от определени продукти. Примерно яйцата и месото са с пълен аминокиселинен профил. Допълнителна тема за размисъл може да произлезе, ако погледнем и качеството и усвояването при естествените и изкуствените източници. Може и да няма разлика, нямам данни, но ако трябва да го мислим философски, то вероятно тези от храната ще са по-добри.

Иначе, чел съм, когато писа за травмата ти, но детайлите ми убягват. Да приемем, че на теория ще загубиш и то в определена зона. Доколко обаче подобрението ти се дължи на количество и доколко на качество? Тоест, направи нови мускули или просто направи тези, които имаше, по-силни? Не знам, може да дадеш още информация, но на този етап евентуалните проблеми не идват ли от прекомерно натоварване или например обездвижване, което само по себе си води до отслабване на мускулатурата.

Клиширано и тъпо ще прозвучи, но слушай тялото си. Пробвай и виж как ще ти се отрази. Един път с добавки, един път - без. Хубаво е да се изпробват разни неща и да се анализират. Най-малкото ще имаш собствен опит по темата. Просто съветът ми е да не подхождаш с определени нагласи, защото наистина има доста спорни предразсъдъци, наложени в обществото. И както бум_бум казва, наистина гладът е повече в главата. Потенциално и други неща.

Набързо и за моя опит. Преди време, когато ме болеше хуят за това, какво ям и какво правя, си плющях всякакви неща по три-четири пъти на ден. С течение на времето, започнах да ям подбрани неща. По естествен път започнах и да се храня по-рядко. За период от 2-3 години се хранех по два пъти на ден. От този период са ми и повечето рекорди с тежести, спринтове, колело и т.н. Не съм имал някакви оплаквания и не ми се стопиха мускулчетата. И така преди около година реших да пробвам и с едно хранене на ден. В първите седмици по навик си мислех за второто хранене, но веднъж щом ми излезе от главата, не съм изпитвал особена нужда да ям допълнително. Един или два пъти в месеца може и да пропусна ден. Нямам някакви проблеми и не съм се променил много външно. В момента не работя редовно, но седмично тренирам 2-3 пъти с тежести и 2-3 пъти разни други тренировки. Вдигам аналогични килограми като преди и всичко е нормално. Ям един път, колкото ми се яде и се стремя към качествена храна, по моментните ми разбирания.

Не искам да те съветвам да се храниш определен брой пъти или да правиш някакво гладуване, но ми се струва, че с две хранения на ден, без да изразходваш някакви огромни количества енергия, не би трябвало да има някакви проблеми. Нищо чудно като свикнеш, бързо-бързо да забравиш за предишната ситуация. Но какво казах, прочети, изпробвай и виж какво ще се получи. Мисля, че опитът ще ти е само от полза.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата