Политическа.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Политическа.

Мнение от carmanf1 » 15 Май 2023, 22:04

Е то е пределно ясно що каскета прави циркове - хвърля, къса, “лош” поглед :lol:

Елементарно е да се досети всеки човек :lol:

Само като му видиш погледа и езика на тялото, всичко става пределно ясно, на момента :winky:

Да не говорим къде се изпусна да се накара на няква журналистка там - слабак!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
Мечтае да кара: Елинор :)

Мнение от Ивайло Димов » 15 Май 2023, 23:04

Всички играчи в тоя водевил са аматьори и рано илк късно ще станат излишни и ненужни на господарите си .Много се взеха насериозно и Боко и Гешев и Льотчика , цялия керван от лицата в тази гротеска и имитация на държавници .Трябва им един Кимон Георгиев ....

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 15 Май 2023, 23:40

Според мене , както винаги в такива моменти “ние” , не знаем за какво става въпрос.
Единствено знаем че става въпрос за пари.Другото което знаем , е че ще разберем(ако навържем нещата) , какво се случва след известно време.Според мене , следват още някакви събития , тези дни , които на пръв поглед няма да имат общо със събитията днес, но ще са точно следствие от това.
Гешев няколко пъти се обърна към народа с “аз съм българин” , демек - протестирайте.Нарече ги “буклук - (политиците)което е вярно, спомена 4 пъти че е бил по работа в сащ (защо)
Докъто късаше онзи лист , ръцете му грам не трепереха ( демек знае кво прави и кво следва)
Бсп … много бързо се оттеглиха …. ама наистина бързо , уж най-рано утре щяха да се консултирът и да дадът решение …
ДПС - изглеждат като хора на просешка тояга , толкова диалогични … само килимчето им липсва!
Боко , според мен не се е уплашил , просто не е подготвен да отговаря , по-скоро , изненадан.
Гешев е сатаната в “нашата” държава , всеки под път и над път го плюе и се оправдава с него , всички медии са “против” него.Спомена за копчето “ентер” , дали за него се отнася? Дали кирчо и асенчно в други ден няма да гласуват за марчето?в тъс държава , единствения лигитимен, който има копче “ентер” е точно гешката?
Кво стана с кьовеши , нали нещо разследваше тука , не се чува от месеци :lol:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 16 Май 2023, 0:10

Нещо се случи, не знам какво но много събития около Гешев, като се почне с не особенно добрия атентат /без значение от кого е спретнат/ и се стигне до оставки, закани и тн. Гледам повечето партии си траят, явно и тях ги е страх Гешо да не ги подкара. Не е никак глупав, доста е хитър даже.
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 16 Май 2023, 8:36

хйайхайхйайхайхахйахйахйайхахйайхайхайхайхахйайхайхайхахйхахйхйаа

Каскетуний ---> https://twitter.com/i/status/1658021956057280513

Ни моа! Тая територия е ебати циркчето :mhihi: :mhihi: :mhihi: Не го бях гледал Гешката, та не издържах.
Еб3м ти и церемонията по скъсване на оставката. Изглежда супер изнервен, да го е :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Искам да стане още по-голям цирк в държавата и тия са се изпонасерат самички. Шибана и гнусна сган...
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 16 Май 2023, 9:34

Момчета, придържайте се към заглавието на темата.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 16 Май 2023, 10:09

zAcK написа:Искам да стане още по-голям цирк в държавата и тия са се изпонасерат самички. Шибана и гнусна сган...

Аз не искам това да се случи, защото тогава всички мишки ще изкочат от дупките и ще започнат да дърпат сиренето към тях, понзай кой пак ще е на КоРа.
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 16 Май 2023, 10:48

Интересен детайл от пресконференцията на Главния прокурор Иван Гешев - вратовръзката му бе с изображение на слон и американското знаме. Слонът в САЩ се използва като символ на Републиканската партия в комбинация със същия червен цвят.

Изображение
Изображение

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 16 Май 2023, 10:59

///M Power написа:
zAcK написа:Искам да стане още по-голям цирк в държавата и тия са се изпонасерат самички. Шибана и гнусна сган...

Аз не искам това да се случи, защото тогава всички мишки ще изкочат от дупките и ще започнат да дърпат сиренето към тях, понзай кой пак ще е на КоРа.

До момента не е ли същото? Вече 30+ години все едно и също. За капак, проста мутра управлява България най-дълго от всички нормално избрани в историята ни...
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 16 Май 2023, 11:20

Ивайло Димов написа:Всички играчи в тоя водевил са аматьори и рано илк късно ще станат излишни и ненужни на господарите си .Много се взеха насериозно и Боко и Гешев и Льотчика , цялия керван от лицата в тази гротеска и имитация на държавници .Трябва им един Кимон Георгиев ....

Не знам дали знаеш но агентурата на Никола Гешев остава почти непипната след 1944г . Голяма част от висшите партийни функционери са агенти на Гешев . Само един Трайчо Костов е разкрит, и още 2-3 човека на ниво областен секретар на партията . Предполага се че агентурата са били не по малко 150 агенти . А Кимон Георгиев участник във всички преврати до 1944 става министър председател ...точно в периода на беззаконието
и терора преди народния съд . Точно по времето на физическото унищожаване на опозицията от Мирчо Спасов и Тодор Живков , този Кимон оцелява и става дори министър председател ...??!!!
Последна промяна Jordana на 16 Май 2023, 13:44, променена общо 1 път
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 16 Май 2023, 12:05

Какво става в Ердогания..? Май султана ще остане на власт, въпреки всички очаквания и прогнози за обратното...
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 16 Май 2023, 21:22

Май, юни...много зависи от това как ще насочи електората си третия във вота. Не знам дали е обявил вече за какво призовава. Най-логично би било против Ердоган, все пак хората са предпочели нещо ново.
Но чак се чудя как султана събра толкова вот. Явно трябва да се прокара закон тези над 60 да не гласуват, като се замислиш логично, то няма особен смисъл. Масово младите не го искат, ама ония със забрадките пък нямат против. Вчера даваха интервюта с наказани и репресирани журналисти и някакви младежи там как са се отнасяли с тях. Европейска и светска държава та се пука.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 16 Май 2023, 21:35

Опозицията им е про амеуриканска , либерална и джендърска . Ердоган е за независима от америка и европа турция , против джендърите и гейовете . Тоест десния консерватизъм който така много харесваме тука в България . Ердоган е по добрия вариант за Турция , опозицията е по добрия вариант за европа и амърика .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 16 Май 2023, 21:39

За Турция в смисъл? Искаш да кажеш, че с него ще са по-добре отколкото с тия новите или че се водят от първичните си представи и не искат да стават педали? :shock:
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 16 Май 2023, 21:49

Компанията за която работя, има много бизнес със сериозни турски компании.
Една от които, е от най-големите в бранша в цял свят.

Говоря си с тях по работа през ден-два.

Част от работата ми е да разбера от тях, какво наистина се случва на локално ниво, за да си правя аз сметките/стратегиите, какво да очаквам и на къде отиват нещата.

Бизнеса, не го иска вече този. Ама грам не го искат. (Да не използвам други думи)

Даже вчера една топ мениджърка се изпусна пред мен.
Думите и бяха: “не мога да повярвам колко проЗт народ сме”.

Същото като при нас :lol:

Чакат с нетърпение 28 Май.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата