Какво правите като ви застига моторист ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 600 коня с умивна на лицето
Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
Детайли за колата: Garrett 3582

Re: Какво правите като ви застига моторист ?

Мнение от Smoocki » 10 Май 2010, 8:04

Правя му път попринцип :D
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 E53
Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .

Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)

Мнение от ludiagsm » 10 Май 2010, 8:41

DjFace написа:
ludiagsm написа:Ако съм в задръстване винаги сe опитвам да им направя път да минат , ако съм с бързото бмв и има достатъчно широко пространство давам газ и ги наказвам ;) например както този тук :) http://www.youtube.com/watch?v=-HT5390UWuI

Май му беше първото каране на тоя пич с Ямахата :mhihi:
До колегата с мощното БМВ, колко мотора си успял да накажеш, ама честно!?.....

... да върви, да върви... колко да върви!?!

Здрасти колега ами наказал съм достатъчно имам около 2-3 организирани старта другите десетки са случайни по улиците като с всеки се е случвало поне по 1-2 дръпки на всеки следващ светофар ;) докато накрая моториста попита колко коня е колата и тн полафиме малко и 4естно казано те самите се кефят :yes: но пък има и други дет ме гледат сърдито все едно съм им изял закуската :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: опел

Мнение от Spoony » 10 Май 2010, 9:29

Защо трябва да правя нещо специално когато ме застигне моторист? Карам си по пътя така, все едно че няма никой зад мен или по-точно: все едно че ме е застигнала кола. Карам си в лентата, завивам си на позволените места, но чак пък да се дърпам надясно или където и да е е прекалено.

Очаквам следващата тема да е: Какво правите като ви застигне каруца пълна с цигани?
.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 10 Май 2010, 9:39

не е така .. те са по уязвими на пътя и от
културна гледна точки ние сме длъжни малко
или много да ги пазим.

ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i

Мнение от Joro_Paveto » 10 Май 2010, 9:55

Винаги когато имам възможност гледам да им направя път и да не им се пречкам. До сега не е имало случай да направя път на някой моторист и той да не ми благодари. Даже един път излизам от една еднопосочна уличка, в края на която имаше дебнещи полицай, едно момче с мотор тръгна да влиза в забрнената посока и естествено му казах да не влиза в пряката.
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 10 Май 2010, 9:58

Айде пък да не съм длъжен да ги пазя, а...

Колегата е прав- настига ме просто няк'во МПС, що да е с нещо по-важен тоя на две гуми :?: Карам си нормално, давам си мигачи като трябва, не ходя из целият път като гламав- това е достатъчно... Ако мотористчето не може да мисли и се появи зад мен с 300км/ч докато аз правя маневра и ме нацели хич не ми дреме дали ще е жив после... А, излъгах- дано е жив, че после ще трябва да го лежа като за човек такъв олигофрен...

Нищо против мотористите, но не върви някак да се правят на състезатели на пътя и после да ми казват "Трябва да ни пазите"... Ма'а му стара- хем сте виновни (в общият случай), хем риска при удар е за вас, хем само ние да ви пазим... Не става така- пазете се сами, ние само гледаме да не ви пречим...
Изображение
Изображение

Любимец на Кралицата
Аватар
Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
Мечтае да кара: M3 CSL

Мнение от ///M_Martin » 10 Май 2010, 14:08

Абсолютно винаги намалявам и ги пускам да ме изпреварят защото съм и от "двете страни на барикадата" и ми е писнало от скапаняци,които не могат да преценят кой колко бързо се движи и после някой друг страда!
ХОРА ПАЗЕТЕ МОТОРИСТИТЕ!!!

Аватар
Кара: 200CE

Мнение от Projektzwo » 10 Май 2010, 15:36

martin_g60 написа:Абсолютно винаги намалявам и ги пускам да ме изпреварят защото съм и от "двете страни на барикадата" и ми е писнало от скапаняци,които не могат да преценят кой колко бързо се движи и после някой друг страда!

Хубаво де, ама законите все си мисля че са едни и същи, както за четириколесните, така и за двуколесните... :winky:
И любим момент ми е когато някой симпатяга е решил, че е богопомазан и може да изпреварва въпреки двойната непрекъсната, еми виждам го от достатъчно голямо разтояние, но умишлено не се местя, ненавиждам такива нагли копе*даци... :ranting:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 10 Май 2010, 15:55

martin_g60 написа:Абсолютно винаги намалявам и ги пускам да ме изпреварят защото съм и от "двете страни на барикадата" и ми е писнало от скапаняци,които не могат да преценят кой колко бързо се движи и после някой друг страда!

извинявай ама като се движиш със 160 в града няма как някой да го прецени ,правиш си сам сметката ..

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 10 Май 2010, 16:16

Винаги пазя мотористите и скутерджиите - без значение колко мозъчни клетки имат в главата и как са се засвяткали. При евентуален удар те горят много повече от нас, шофьорите на автомобили. Особено с БМВ-та - нашите коли не са малки и са си тежички.
Si non confectus, non reficiat.

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 10 Май 2010, 16:18

подавам газ и излитам :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 10 Май 2010, 16:33

аз пък искам да попитам колегите с "двоен статус" /такива, каращи и мотор, и кола/ кво правят ако са с мотора и ги застигне ЛУДИЯ с надъханата 28-ца? :mhihi: :mhihi:

набиват ли са у банкета в десно та да мое спокойно да ги прескочи? :mhihi:

по темата: мнението ми е, че преди всичко трябва човек да се пази сам, не да разчита да го пазят другите ;)
всеки има доволно акъл в главата и ако някой е решил да е камикадзе си е негова воля;)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust

Мнение от А.Марчев » 10 Май 2010, 16:39

Събота се връщахме с нашите от Бургас и по пътя минаха 3 мотора покрай нас с доста "добра" скорост в наи-голямото движение по осовата линия !! :shock: Не ги знам ама за бесмъртни ли се имат като карат мотори :kuku: не може така :nono: не дай си да стане нещо после .... :ranting: !! Трябва да се внимава покрай тях !!! :driving:
Изображение

Lulin Boys Cska Sofia
Аватар
Кара: го на все по силни тройки, е46 330i
Мечтае да кара: ///M4™ /G65 ////AMG

Мнение от HeBePeH » 10 Май 2010, 16:44

Какво правя като ме застига моторист ли ... мии в момента на изпреварванети от негова страна отварям рязко вратата :mhihi: :mhihi:
Американски форум: питаш и ти отговарят.
Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП
.

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio

Мнение от UBAH5 » 10 Май 2010, 16:44

На връщане от събора един моторист правеше гимнастика на мотора - буквално :shock:
Много беше ефектен :mhihi:
Изображение
When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата