Какво правите като ви застига моторист ?
Модератор: Общи модератори
- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
Re: Какво правите като ви застига моторист ?
DjFace написа:ludiagsm написа:Ако съм в задръстване винаги сe опитвам да им направя път да минат , ако съм с бързото бмв и има достатъчно широко пространство давам газ и ги наказвамнапример както този тук
http://www.youtube.com/watch?v=-HT5390UWuI
Май му беше първото каране на тоя пич с Ямахата![]()
До колегата с мощното БМВ, колко мотора си успял да накажеш, ама честно!?.....
... да върви, да върви... колко да върви!?!
Здрасти колега ами наказал съм достатъчно имам около 2-3 организирани старта другите десетки са случайни по улиците като с всеки се е случвало поне по 1-2 дръпки на всеки следващ светофар

Защо трябва да правя нещо специално когато ме застигне моторист? Карам си по пътя така, все едно че няма никой зад мен или по-точно: все едно че ме е застигнала кола. Карам си в лентата, завивам си на позволените места, но чак пък да се дърпам надясно или където и да е е прекалено.
Очаквам следващата тема да е: Какво правите като ви застигне каруца пълна с цигани?
Очаквам следващата тема да е: Какво правите като ви застигне каруца пълна с цигани?
.
не е така .. те са по уязвими на пътя и от
културна гледна точки ние сме длъжни малко
или много да ги пазим.
културна гледна точки ние сме длъжни малко
или много да ги пазим.
- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
Винаги когато имам възможност гледам да им направя път и да не им се пречкам. До сега не е имало случай да направя път на някой моторист и той да не ми благодари. Даже един път излизам от една еднопосочна уличка, в края на която имаше дебнещи полицай, едно момче с мотор тръгна да влиза в забрнената посока и естествено му казах да не влиза в пряката.
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Айде пък да не съм длъжен да ги пазя, а...
Колегата е прав- настига ме просто няк'во МПС, що да е с нещо по-важен тоя на две гуми
Карам си нормално, давам си мигачи като трябва, не ходя из целият път като гламав- това е достатъчно... Ако мотористчето не може да мисли и се появи зад мен с 300км/ч докато аз правя маневра и ме нацели хич не ми дреме дали ще е жив после... А, излъгах- дано е жив, че после ще трябва да го лежа като за човек такъв олигофрен...
Нищо против мотористите, но не върви някак да се правят на състезатели на пътя и после да ми казват "Трябва да ни пазите"... Ма'а му стара- хем сте виновни (в общият случай), хем риска при удар е за вас, хем само ние да ви пазим... Не става така- пазете се сами, ние само гледаме да не ви пречим...
Колегата е прав- настига ме просто няк'во МПС, що да е с нещо по-важен тоя на две гуми

Нищо против мотористите, но не върви някак да се правят на състезатели на пътя и после да ми казват "Трябва да ни пазите"... Ма'а му стара- хем сте виновни (в общият случай), хем риска при удар е за вас, хем само ние да ви пазим... Не става така- пазете се сами, ние само гледаме да не ви пречим...
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Абсолютно винаги намалявам и ги пускам да ме изпреварят защото съм и от "двете страни на барикадата" и ми е писнало от скапаняци,които не могат да преценят кой колко бързо се движи и после някой друг страда!
ХОРА ПАЗЕТЕ МОТОРИСТИТЕ!!!
- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
martin_g60 написа:Абсолютно винаги намалявам и ги пускам да ме изпреварят защото съм и от "двете страни на барикадата" и ми е писнало от скапаняци,които не могат да преценят кой колко бързо се движи и после някой друг страда!
Хубаво де, ама законите все си мисля че са едни и същи, както за четириколесните, така и за двуколесните...

И любим момент ми е когато някой симпатяга е решил, че е богопомазан и може да изпреварва въпреки двойната непрекъсната, еми виждам го от достатъчно голямо разтояние, но умишлено не се местя, ненавиждам такива нагли копе*даци...

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
martin_g60 написа:Абсолютно винаги намалявам и ги пускам да ме изпреварят защото съм и от "двете страни на барикадата" и ми е писнало от скапаняци,които не могат да преценят кой колко бързо се движи и после някой друг страда!
извинявай ама като се движиш със 160 в града няма как някой да го прецени ,правиш си сам сметката ..
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Винаги пазя мотористите и скутерджиите - без значение колко мозъчни клетки имат в главата и как са се засвяткали. При евентуален удар те горят много повече от нас, шофьорите на автомобили. Особено с БМВ-та - нашите коли не са малки и са си тежички.
Si non confectus, non reficiat.
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
аз пък искам да попитам колегите с "двоен статус" /такива, каращи и мотор, и кола/ кво правят ако са с мотора и ги застигне ЛУДИЯ с надъханата 28-ца?
набиват ли са у банкета в десно та да мое спокойно да ги прескочи?
по темата: мнението ми е, че преди всичко трябва човек да се пази сам, не да разчита да го пазят другите
всеки има доволно акъл в главата и ако някой е решил да е камикадзе си е негова воля;)

набиват ли са у банкета в десно та да мое спокойно да ги прескочи?

по темата: мнението ми е, че преди всичко трябва човек да се пази сам, не да разчита да го пазят другите

всеки има доволно акъл в главата и ако някой е решил да е камикадзе си е негова воля;)

- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
Събота се връщахме с нашите от Бургас и по пътя минаха 3 мотора покрай нас с доста "добра" скорост в наи-голямото движение по осовата линия !!
Не ги знам ама за бесмъртни ли се имат като карат мотори
не може така
не дай си да стане нещо после ....
!! Трябва да се внимава покрай тях !!! 

- HeBePeH
- Lulin Boys Cska Sofia
-
- Кара: го на все по силни тройки, е46 330i
- Мечтае да кара: ///M4™ /G65 ////AMG
Какво правя като ме застига моторист ли ... мии в момента на изпреварванети от негова страна отварям рязко вратата

Американски форум: питаш и ти отговарят.
Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

- UBAH5
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio
На връщане от събора един моторист правеше гимнастика на мотора - буквално
Много беше ефектен

Много беше ефектен

When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...