ИЗМАМА - издирва се!
Модератор: Общи модератори
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Ебаси реалитито с по голям рейтинг от Биг брадър 

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
Е нв... като видях че е пуснал тема в 15.30... нямам думи... явно парите ще "висят"
та предлагам име на филма "Висящи Пари-Bulgarian Way!" хах ай спирам с тея имена на филми
та предлагам име на филма "Висящи Пари-Bulgarian Way!" хах ай спирам с тея имена на филми
- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
За мен тоя си е мошеник. Дори и да върне парите цял ден ще размотава момичето ще дойде няма да дойде. А пък за ония 160лв на другия колега няма да коментирам
- chris
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 628csi; Brabus Widestar GL
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
horhef написа:За мен тоя си е мошеник. Дори и да върне парите цял ден ще размотава момичето ще дойде няма да дойде. А пък за ония 160лв на другия колега няма да коментирам
То има и други...
Иначе въпроса е дали разпечатана, темата ще надмине по дължина лентата на дързост и красота

- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
chris написа:мене ако ме питате въпросния баварец86 го боли фара за всички.
е това е явно щом пуска теми за автобуси а в тая даже и 1 ред не написа
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Hugo Boss написа:То верно бая хора са се наредили.. Иво, взимай по 5лв. на зрител и сме върнали парите
Абе ние тука докато чакаме някой да мецне... Тези двамката си хапват и пийват някъде сладко, сладко, щастливо сдобрени, мацката със 700 лева в портмонето, Бавареца с усмивка на устата... Обсъждат любимата марка и отвлечения автобус...Чакайте ги някъде около 5 сутринта, след Биад, да постнат снимка заедно усмихнати и да разкажат кой кво пил, кой черпил, кой пял на уше ... и да кажат, че са ги изхарчили парите за ... Пачанга

- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Apassionata написа:Hugo Boss написа:То верно бая хора са се наредили.. Иво, взимай по 5лв. на зрител и сме върнали парите
Абе ние тука докато чакаме някой да мецне... Тези двамката си хапват и пийват някъде сладко, сладко, щастливо сдобрени, мацката със 700 лева в портмонето, Бавареца с усмивка на устата... Обсъждат любимата марка и отвлечения автобус...Чакайте ги някъде около 5 сутринта, след Биад, да постнат снимка заедно усмихнати и да разкажат кой кво пил, кой черпил, кой пял на уше ... и да кажат, че са ги изхарчили парите за ... Пачанга![]()
Може пък да си отработва дълга в момента?

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
- Totogada
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E36 320 Coupe
- vectra
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi Cabriolet 1.8T,Audi A6 4.2
Apassionata написа:Hugo Boss написа:То верно бая хора са се наредили.. Иво, взимай по 5лв. на зрител и сме върнали парите
Абе ние тука докато чакаме някой да мецне... Тези двамката си хапват и пийват някъде сладко, сладко, щастливо сдобрени, мацката със 700 лева в портмонето, Бавареца с усмивка на устата... Обсъждат любимата марка и отвлечения автобус...Чакайте ги някъде около 5 сутринта, след Биад, да постнат снимка заедно усмихнати и да разкажат кой кво пил, кой черпил, кой пял на уше ... и да кажат, че са ги изхарчили парите за ... Пачанга![]()
Ти какъв филм направи

Нито ми се пее, нито ми се смее, а ми се живее
- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
Мишу написа: ...сега ще ги вземе от някои друг и ще ги върне може би но ще мине доста време нема да е утре а за лихвата да не говорим![]()
ква лихва

- Avramov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ваноса да пее одата на радостта
Айде и аз да се оплача!
От тая тема неска работа за 1 стинка не съм свършил. Колегите ме гледат с надежда ама нъцки, работа йок.
Що се отнася до темата бях решил да не се меса на хората в проблемите, ама не издържах. На колежката: много наивно си подходила няма спор и не само за това че живеем в БГ и Англичаните не са розови ( имам приятел измамен с пари за една е46 прати капаро и като отиде да си я зима няма е46 няма чобек абе няма нищо ). На "колегата" ( ако може да се нарече вече такъв ) някой в началото го беше написал най-добре "ДОВЕРИЕ И ЖИВОТ СЕ ГУБЯТ САМО ВЕДНЪЖ"
От тая тема неска работа за 1 стинка не съм свършил. Колегите ме гледат с надежда ама нъцки, работа йок.
Що се отнася до темата бях решил да не се меса на хората в проблемите, ама не издържах. На колежката: много наивно си подходила няма спор и не само за това че живеем в БГ и Англичаните не са розови ( имам приятел измамен с пари за една е46 прати капаро и като отиде да си я зима няма е46 няма чобек абе няма нищо ). На "колегата" ( ако може да се нарече вече такъв ) някой в началото го беше написал най-добре "ДОВЕРИЕ И ЖИВОТ СЕ ГУБЯТ САМО ВЕДНЪЖ"
Aim to be the best, live with the rest!