Любов или приятелство ?...
Модератор: Общи модератори
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Нека някой модератор да почисти темата, а не да я заключва, защото стана доста интересно. А тези които осраха да получат официоално предупреждение.
Slavi_m
Не ме карай да ти копирам твои постове и ти колко мозък си ръсил във форума чрез заяждане
Та ако искаш доизкажи се,че ми стана интересно на какво е присъщо....?
Пробвай да се социализираш малко повече с противоположния пол,ще ти е полезно...
Най-вече за да разбереш че показването на 'мозък' във форума чрез заяждане...при това с жена,е присъщо наа....на какво всъщност?!
Не ме карай да ти копирам твои постове и ти колко мозък си ръсил във форума чрез заяждане

Та ако искаш доизкажи се,че ми стана интересно на какво е присъщо....?
krystal написа:Та ако искаш доизкажи се,че ми стана интересно на какво е присъщо....?
Веднага ще се доизкажа специално за теб !
Въпреки че вече сериозно рискувам за предупреждение,както Андрей каза...
Това за теб не беше показване 'на мозък' а остра забележка,подсказвайки ти за правилата на форума,неговата насоченост и ЦЕЛ!
Ако ти си го изтълкувала неправилно....а и НЕ си го разбрала-прочети правилата!
ТРЯБВА ЛИ да пускаш безсмислена тема,била тя и за насочване на вниманието на модераторският екип към това което става? Отговорът е 'не',защото и това само по себе си е излишен спам (дразнещ още повече)
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Абе що пак преебахте поредната тема в доказване кой е по,по,най..?! Аз е тва се чудя.....Неква тенденция се е заформила напоследък всеки да храни всеки...и от какъв зор?!
онтопик: Нема такъв фим като истинско приетелство между мъж и жена..!! Освен в некакви частни случай .... Тва требва да са ми го отрезали,за да некоя моя приятелка като се надупи срещу мен да не ми минат "задни мисли" през главата.Но всичко това нещо е овладява от самоконтрола,който всеки трябва да притежава ,за да си запази отношеният с човека на който държи,непроменени..!!
онтопик: Нема такъв фим като истинско приетелство между мъж и жена..!! Освен в некакви частни случай .... Тва требва да са ми го отрезали,за да некоя моя приятелка като се надупи срещу мен да не ми минат "задни мисли" през главата.Но всичко това нещо е овладява от самоконтрола,който всеки трябва да притежава ,за да си запази отношеният с човека на който държи,непроменени..!!

- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
BMWALPINA написа:Нека някой модератор да почисти темата, а не да я заключва, защото стана доста интересно. А тези които осраха да получат официоално предупреждение.
- Angel eyes
- кандидат ентусиаст
-
Доста неща прочетох,но ще се опитам да пресъздам своята гледна точка...мисля,че само интелигентните хора могат да разграничат нещата,тези които мислят с главата си,но горната!Може да има приятелство и то даже по-истинско от това със същия пол!Има и познанство и приятелство.....познанството е свързано с флирта,ала бала задявки излизания,но ако ще става нещо то бързо преминава към сексуален контакт.Приятелството е друго нещо,обаче има много ралзични варианти,в които то може да съществува!...Ако двамата не се харесват визуално....дори и единия да има симпатия пак е добре,защото въпреки "мръсните" му намерения той пак е с добра умисъл и има възможност след преминаването на привличането да прерасне в нещо двустранно!Ако са имали секс отношения и са ги приключили,познават се добре....минало е време и са разбрали,че това е била истината от самото начало.....такъв пример имам аз вече 4 години приятелство....то даже е като братство!Но е рядко,в много особени случаи!Има и познат-кандидат приятел...който пак е приятел,но и "съсед за секс"....особена,но трайна връзка,когато се намираш в така да го кажем - затруднено положение!Иначе да обичаш някой,да сте имали нещо...да не се е получило и той да ти каже" приятели" и да останеш в такава ситуация си е всеки миг болка - не става!Трябва да се бяга далеч!
Ще споделя няколко думи и за приятелство между еднаквите полове,то е трайно и истинско само когато е от детска възраст,получено при стресова ситуация,някаква преживелица(при мъж и жена е много възможно да се превърне в любов) или при споделяне на една и съща страст към нещо(БМВ в случая
)...мисля,че казаното важи и за двата пола!Имам истинско приятелство само с една жена,живее вече 7 години в Швейцария...познаваме се от 12 години....и нещата се запазиха!
Като цяло....с годините хората "загрубяват" и вече се гледат имущество,успехи в кариерата и личен план и всичко това пречи приятелството да се получи в чист вид и при двата пола!За толкова много години,много хора,много приказки и обещания,а делата....те са само митове,поне за повечето.........Доста се чудех дали да споделя мнението си...а и се видя,че темата е наистина по-подходяща за тийн проблема!Гледам да не пиша много,много...,теми такива ще има и за в бъдеще....първо повече уважение,БМВ и после подобни "размисли и страсти"!
Ще споделя няколко думи и за приятелство между еднаквите полове,то е трайно и истинско само когато е от детска възраст,получено при стресова ситуация,някаква преживелица(при мъж и жена е много възможно да се превърне в любов) или при споделяне на една и съща страст към нещо(БМВ в случая

Като цяло....с годините хората "загрубяват" и вече се гледат имущество,успехи в кариерата и личен план и всичко това пречи приятелството да се получи в чист вид и при двата пола!За толкова много години,много хора,много приказки и обещания,а делата....те са само митове,поне за повечето.........Доста се чудех дали да споделя мнението си...а и се видя,че темата е наистина по-подходяща за тийн проблема!Гледам да не пиша много,много...,теми такива ще има и за в бъдеще....първо повече уважение,БМВ и после подобни "размисли и страсти"!

plradev написа:онтопик: Нема такъв фим като истинско приетелство между мъж и жена..!! Освен в некакви частни случай .... Тва требва да са ми го отрезали,за да некоя моя приятелка като се надупи срещу мен да не ми минат "задни мисли" през главата.Но всичко това нещо е овладява от самоконтрола,който всеки трябва да притежава ,за да си запази отношеният с човека на който държи,непроменени..!!
Прав си,ама това е за 2рия отговор в анкетата

Angel eyes написа:Доста неща прочетох,но ще се опитам да пресъздам своята гледна точка...мисля,че само интелигентните хора могат да разграничат нещата,тези които мислят с главата си,но горната......
Това и всичкото написано от колежката според мен е най-правилният отговор по темата.Някои хора трябва добре да го прочетат,да помислят върху тези писания и да съумеят да го разберът.Много добре го е написала- разграничаване на едното от другото!
Има истина една,
BMW се казва тя,
шофирам ли я спира винаги дъха ми,
подавам ли и газ от радост пили гуми,
тази марка е Велика сила, сбъдва тя мечтите,
на всеки верен фен със синьо-бял пламък във очите!
BMW се казва тя,
шофирам ли я спира винаги дъха ми,
подавам ли и газ от радост пили гуми,
тази марка е Велика сила, сбъдва тя мечтите,
на всеки верен фен със синьо-бял пламък във очите!

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Slavi_m написа:plradev написа:онтопик: Нема такъв фим като истинско приетелство между мъж и жена..!! Освен в некакви частни случай .... Тва требва да са ми го отрезали,за да некоя моя приятелка като се надупи срещу мен да не ми минат "задни мисли" през главата.Но всичко това нещо е овладява от самоконтрола,който всеки трябва да притежава ,за да си запази отношеният с човека на който държи,непроменени..!!
Прав си,ама това е за 2рия отговор в анкетатаАко е така както казваш това означава че тя иска нещо повече от приятелство...и..не ти е точно 'приятелка' ами 'приятелка с бонуси по нейно желание'
Не ме разбра пич..!! Имах предвид,че в нормална ситуация от ежедневито и пред мен се разкрие добре оформения задник в къса поля или прилепнал панталон на моя приятелка...няма да се замисля колко добри приятели сме и как съм и плакал на рамото..!!Нещо друго ще си представя от сферата на бонусите...!!Ама при условие,че не искам да ги ползвам тея бонуси,няма кой даме накра да прекрача границата..!! Разбираш ли ми мисълта..?!

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Възможно е, стига, да не се виждате често и да не е много хубава
Иначе засрахте темата прилично.
п.с. страна няма да взимам, тя фенката сама държи фронта

Иначе засрахте темата прилично.
п.с. страна няма да взимам, тя фенката сама държи фронта

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Azrail
- UFO Pilot
-
Заключвам темата, докато намеря време да разчистя ... ако изобщо има за какво я отключвам после.
MORE BEER!