Ходите ли на лостове да се набирате
Модератор: Общи модератори
kagebista написа:nigh7lif3 като гледам аватара братПък и неразбрах кое визираш за комплекс и селяния - напомпаните батковци или истинските спортисти. Знаеш ли, че тия момчета са хора, на които точно такива напомпани сладури им се дървят по дискотеките именно щото са с по 2. Ама те си траят щото мислят и знаят, че не е редно да се дерът извън ринга. Но и в един момент като вече няма вариант да се избавят от досадниците - ги пращат в кома да не досаждат
КГБ-то, не гледай аватара брат... Каква кома, какви 5 лв... Повечето боксьорчета са селски момчета и само това могат за жалост. А колко си траят, съм се нагледал по студентски

nigh7lif3 написа:kagebista написа:nigh7lif3 като гледам аватара братПък и неразбрах кое визираш за комплекс и селяния - напомпаните батковци или истинските спортисти. Знаеш ли, че тия момчета са хора, на които точно такива напомпани сладури им се дървят по дискотеките именно щото са с по 2. Ама те си траят щото мислят и знаят, че не е редно да се дерът извън ринга. Но и в един момент като вече няма вариант да се избавят от досадниците - ги пращат в кома да не досаждат
КГБ-то, не гледай аватара брат... Каква кома, какви 5 лв... Повечето боксьорчета са селски момчета и само това могат за жалост. А колко си траят, съм се нагледал по студентскиИначе то си е до манталитет де. Селяци има навсякъде
Точно така колега, аз се радвам че познавам истински момчета от които човек може само да учи. Нормално е да имаш такива хора за приятели

А аватара кърти... ти пък да не помисли, че помислих че това си ти

Айде отивам на лоста, че много разводнихме

Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
bum_bum написа:Арен е лоста ама е добре да има пространство за по-експлозивни упражнения и коремни
Като цяло е широчко и всичко може да се прави! Не смея да се провисвам на колена, защото се върти самия лост около планките при рязко изместване на тежестта и може да стане беля като се изхлузя по врат. Но скоро ще се оборудвам с обувки със специялни куки на глезените, с помощта на които ще вися като маймуна без проблем

п.с Ама трябва да спирам

Мъжът струва точно толкова,
- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
- Кара: carefully
-
абе немога да си трая като гледам кви смешници има тука- мойто момче да успееш в бокса без редовни посещения в фитнеса нема как да стане и оня дето бил слабичък и удрял по силно от теб вероятно тренира от доста повече време а тва с китките какъвто и да си ще те болят дълго време щато силата идва от железата и за всички мнения където съм дал в тая тема са от личен опит а не щото съм го прочел некъде или щото ми го е казал некой познат
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
kagebista написа:bum_bum написа:Арен е лоста ама е добре да има пространство за по-експлозивни упражнения и коремни
Като цяло е широчко и всичко може да се прави! Не смея да се провисвам на колена, защото се върти самия лост около планките при рязко изместване на тежестта и може да стане беля като се изхлузя по врат. Но скоро ще се оборудвам с обувки със специялни куки на глезените, с помощта на които ще вися като маймуна без проблем. Достатъчно високо е да не подпирам главата на пода и в същото време достатъчно ниско да се опъна на ръце от пода и да откача куките ако нещо корема се обади да не може да ме надигне до лоста
п.с Ама трябва да спирам, че раменете ми се пренесоха в корема
Внимавай с обувките да не им излязат куките, че ще си седнеш на врата

Мен ко питаш оправи лоста да не се върти и си прехвърляй коленете през него и така си прави коремните. Въпреки, че ако правиш достатъчно неща на лоста няма никва нужда от отделни упражнения за корем.
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
еи от години тренирам по зали, но упражнението лост си го правя на всяка тренировка за гръб. Няма по яко помпане. Връзвам 20 - 30 кг даже за мен и става супер