Ходите ли на лостове да се набирате

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от kagebista » 19 Май 2009, 12:18

Мажка работа баш... тоя го е фанало шубето да не му седне отгоре в клинч :mhihi:
Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nigh7lif3 » 19 Май 2009, 13:04

kagebista написа:nigh7lif3 като гледам аватара брат :mhihi: Пък и неразбрах кое визираш за комплекс и селяния - напомпаните батковци или истинските спортисти. Знаеш ли, че тия момчета са хора, на които точно такива напомпани сладури им се дървят по дискотеките именно щото са с по 2. Ама те си траят щото мислят и знаят, че не е редно да се дерът извън ринга. Но и в един момент като вече няма вариант да се избавят от досадниците - ги пращат в кома да не досаждат :mhihi:

КГБ-то, не гледай аватара брат... Каква кома, какви 5 лв... Повечето боксьорчета са селски момчета и само това могат за жалост. А колко си траят, съм се нагледал по студентски :D Иначе то си е до манталитет де. Селяци има навсякъде :shock:

ентусиаст
Аватар

Мнение от kagebista » 19 Май 2009, 15:04

nigh7lif3 написа:
kagebista написа:nigh7lif3 като гледам аватара брат :mhihi: Пък и неразбрах кое визираш за комплекс и селяния - напомпаните батковци или истинските спортисти. Знаеш ли, че тия момчета са хора, на които точно такива напомпани сладури им се дървят по дискотеките именно щото са с по 2. Ама те си траят щото мислят и знаят, че не е редно да се дерът извън ринга. Но и в един момент като вече няма вариант да се избавят от досадниците - ги пращат в кома да не досаждат :mhihi:

КГБ-то, не гледай аватара брат... Каква кома, какви 5 лв... Повечето боксьорчета са селски момчета и само това могат за жалост. А колко си траят, съм се нагледал по студентски :D Иначе то си е до манталитет де. Селяци има навсякъде :shock:

Точно така колега, аз се радвам че познавам истински момчета от които човек може само да учи. Нормално е да имаш такива хора за приятели :P
А аватара кърти... ти пък да не помисли, че помислих че това си ти :mhihi:
Айде отивам на лоста, че много разводнихме :D

ентусиаст
Аватар

Мнение от kagebista » 19 Май 2009, 15:10

Ето ви нещо полезно и ако все пак има мераклии - как да си направите лост за домашни условия :arrow:

Изображение

Пригоден е да се маха, но няма нужда да го правя. Само свалям закачалката за дрехите при набиране гръб с широк надхват щото си пречи ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mislead » 19 Май 2009, 15:50

ehee брато :) със видии ли си го хванал този лост у вас?

ентусиаст
Аватар

Мнение от kagebista » 19 Май 2009, 15:52

С по 4 броя ~ 5см дюбели на всяка планка. Така до 100 кг давам гаранция :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 19 Май 2009, 17:54

Арен е лоста ама е добре да има пространство за по-експлозивни упражнения и коремни :)
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от kagebista » 19 Май 2009, 18:14

bum_bum написа:Арен е лоста ама е добре да има пространство за по-експлозивни упражнения и коремни :)

Като цяло е широчко и всичко може да се прави! Не смея да се провисвам на колена, защото се върти самия лост около планките при рязко изместване на тежестта и може да стане беля като се изхлузя по врат. Но скоро ще се оборудвам с обувки със специялни куки на глезените, с помощта на които ще вися като маймуна без проблем :mhihi: . Достатъчно високо е да не подпирам главата на пода и в същото време достатъчно ниско да се опъна на ръце от пода и да откача куките ако нещо корема се обади да не може да ме надигне до лоста ;)

п.с Ама трябва да спирам :bchug: , че раменете ми се пренесоха в корема :help:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: carefully

-

Мнение от White 1913 Power » 20 Май 2009, 21:17

абе немога да си трая като гледам кви смешници има тука- мойто момче да успееш в бокса без редовни посещения в фитнеса нема как да стане и оня дето бил слабичък и удрял по силно от теб вероятно тренира от доста повече време а тва с китките какъвто и да си ще те болят дълго време щато силата идва от железата и за всички мнения където съм дал в тая тема са от личен опит а не щото съм го прочел некъде или щото ми го е казал некой познат

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 20 Май 2009, 21:29

kagebista написа:
bum_bum написа:Арен е лоста ама е добре да има пространство за по-експлозивни упражнения и коремни :)

Като цяло е широчко и всичко може да се прави! Не смея да се провисвам на колена, защото се върти самия лост около планките при рязко изместване на тежестта и може да стане беля като се изхлузя по врат. Но скоро ще се оборудвам с обувки със специялни куки на глезените, с помощта на които ще вися като маймуна без проблем :mhihi: . Достатъчно високо е да не подпирам главата на пода и в същото време достатъчно ниско да се опъна на ръце от пода и да откача куките ако нещо корема се обади да не може да ме надигне до лоста ;)

п.с Ама трябва да спирам :bchug: , че раменете ми се пренесоха в корема :help:

Внимавай с обувките да не им излязат куките, че ще си седнеш на врата :mrgreen:
Мен ко питаш оправи лоста да не се върти и си прехвърляй коленете през него и така си прави коремните. Въпреки, че ако правиш достатъчно неща на лоста няма никва нужда от отделни упражнения за корем.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от kagebista » 20 Май 2009, 21:43

Прав си, но аз искам да вися напълно вертикално по 5-10 минути без упражнения - полезно е за оросяването по цялата глава :mrgreen:

ентусиаст
Аватар

Мнение от kagebista » 20 Май 2009, 21:55

Понеже имаше питания на ЛС как се правят планките - ето малко фото да се ориентирате. Планките при заварчик, лоста при стругар ;)

ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mislead » 20 Май 2009, 22:10

kagebista написа:Понеже имаше питания на ЛС как се правят планките - ето малко фото да се ориентирате. Планките при заварчик, лоста при стругар ;)

ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

еи баце този лост нее ли много дебел :) не трябва ли да е тънък ? щотото ти като се набираш после след третата сериийка като е дебел и ще те заболят предмишниците и няма да можеш да вдигаш ... а като е тънък те не те болят и правиш упражнението за другите мускули по добре.

ентусиаст
Аватар

Мнение от kagebista » 20 Май 2009, 22:17

Фи 3,3 см е! Пробвах по-тънък и по-дебел и този беше е идеален размер за мене специално ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65

Мнение от ares2 » 20 Май 2009, 22:18

еи от години тренирам по зали, но упражнението лост си го правя на всяка тренировка за гръб. Няма по яко помпане. Връзвам 20 - 30 кг даже за мен и става супер

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата