Откаде имат пари за тия Джипове незнам
Модератор: Общи модератори
Re: а
borislav.georgiev.1990 написа:аха имаш работадеба и бъзливците виждаш ли са къф си, чиста п**** викам те да защитиш думите си, ти се оправдаваш
А ти сигурен ли си, че не отиваш на престрелка въоръжен с нож?

Не е добра идея, да заплашваш и псуваш хора, които не познаваш, защото може да се окаже, че някой е "лекинко" мутра с G класа и скоро не е возил някой към Витоша.

Успокой хормоните малко.

И внимавай с езика - крайно неприятно е да видиш млад човек да говори така.
С тези маниери далеч няма да стигнеш, а похватите в борбата няма да ти помогнат особено.
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Fear написа:borislav.georgiev.1990 написа:аха имаш работадеба и бъзливците виждаш ли са къф си, чиста п**** викам те да защитиш думите си, ти се оправдаваш
А ти сигурен ли си, че не отиваш на престрелка въоръжен с нож?
Не е добра идея, да заплашваш и псуваш хора, които не познаваш, защото може да се окаже, че някой е "лекинко" мутра с G класа и скоро не е возил някой към Витоша.![]()
Успокой хормоните малко.
И внимавай с езика - крайно неприятно е да видиш млад човек да говори така.
С тези маниери далеч няма да стигнеш, а похватите в борбата няма да ти помогнат особено.

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
И в тая тема ли станаха некакви побоища....Ето затова не гледам AXN ,тука има повече нинджи отколкото у филмите с Чък Норис ,братче 

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
ми мен ми е смешно ,па не знам на вас....!
баси ,треа си вида отметките за днес да не пропусна некоя среща с некой...!!
извади речника и търси там повечко думи ,щото само с три трудно се обижда! земи там нещо -на рено примерно каталог!
баси ,треа си вида отметките за днес да не пропусна некоя среща с некой...!!
извади речника и търси там повечко думи ,щото само с три трудно се обижда! земи там нещо -на рено примерно каталог!

borislav.georgiev.1990 написа:е прав си че има и пичове във форума ама кви са тия дето ми се дърват по форума аз съм сигурен че 90% от тях няма да смеят и гъг да ми кажат на улицата.
Внимавай! Оглеждай се често на улицата, някой те дебне!
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
borislav.georgiev.1990 написа:рекох че ше ти еба майката,нещо ше направиш ли по въпроса?
Много надалече се целиш бе

Както и за джиповете

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
borislav.georgiev.1990 написа:Еи педал кво те боли за моя правопис ?Mamouk написа:borislav.georgiev.1990 написа:...
Радвай се, че това не си му го казал на живо, защото теб щеше да те заболи... и то доста

За съжаление на колегите ще се наложи да си починеш от форума докато не пораснеш. Мутренските и борческите години останаха назад във времето...

- nik4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: м я някак си.
Малко по темата да напиша че само заплахи има в последните постове.Ами аз не се дразня от тея с джиповете не се оплаквам,че нямам пари имам си достатачно.Но и на мене ми е интересно от къде некви момиченца на по 20 години карат Х6,Кайени,и най различни женски модификаций на Мерцедес
обозначени с (нещо си)63.Да не би и те да са давали идеи по Перник и Радомир във фабриките или да са продавали хапчета?Стига помислете сериозно повечето хора който карат такива супер скъпи возила са си мутри,измамници и тем подобни.Аз примерно не сам видял да слиза от Г класа някой който да прилича на Бил Гейтс с очила и костюм
.Повечето са ебати глиганите.

- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Значи ако съм 190см висок, 100+ кила, обичам да се бръсна през ден-два примерно и карам джип автоматично ставам най-големия мошенник а окръга, така ли?
Хора осъзнайте се, точно в България на всеки може да му се случи да му дойде кьоравото и колкото и да го бие, то да не тръгва. Обикновенно става баш от там дето най-не си очаквал. Вярно, радко става и когато се случи, човека си трае, защото колкото повече обесняваш на някой, че не си нарушил нито един закон, а си постигнал нещо, той толкова повече си мисли, че го лъжеш и е много по-лесно да не се занимаваш просто. Отделно, че не си струва.
Поздрави на всички.
П.С. Отивам да си направя застраховка живот, защото в тоя форум навсякъде само нинджи и командоси, ще вземе да ме отнесе някой било то нарочно или по погрешка.
Хора осъзнайте се, точно в България на всеки може да му се случи да му дойде кьоравото и колкото и да го бие, то да не тръгва. Обикновенно става баш от там дето най-не си очаквал. Вярно, радко става и когато се случи, човека си трае, защото колкото повече обесняваш на някой, че не си нарушил нито един закон, а си постигнал нещо, той толкова повече си мисли, че го лъжеш и е много по-лесно да не се занимаваш просто. Отделно, че не си струва.
Поздрави на всички.
П.С. Отивам да си направя застраховка живот, защото в тоя форум навсякъде само нинджи и командоси, ще вземе да ме отнесе някой било то нарочно или по погрешка.
От тогава русото не е на мода.
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Абе мама ми говореше навремето: "Синко, наркотици продавай, банда си направи, рекетирай", а аз глупака тръгнах английски да уча...

Без страх, без спирачка!
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
borislav.georgiev.1990 написа:е прав си че има и пичове във форума ама кви са тия дето ми се дърват по форума аз съм сигурен че 90% от тях няма да смеят и гъг да ми кажат на улицата.
Абе като ти гледам стила на писане май имаш 2 3 джипа и питаш за другите дали не си се преебал нещо и да си работил повече за тях ?
Ама май май като гледам само филми гледаш , налей 10 литра на набора, поразходи се на отворени прозорци , разгледай природата, действа успокояващо. Днешната младеж са най-големите мутри...къде сбъркахме ..???
SKISA , оглеждай се , че......

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
MatriX_Fucked написа:Абе мама ми говореше навремето: "Синко, наркотици продавай, банда си направи, рекетирай", а аз глупака тръгнах английски да уча...![]()
![]()
![]()
Мани мани, има и по зле колега-някои пък ни плащат да ги борим тия нинджи, не знам и аз къде отивам на коня у краката

Никой не мое ма връне на селу!
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
nik4o написа:...Но и на мене ми е интересно от къде некви момиченца на по 20 години карат Х6,Кайени,и най различни женски модификаций на Мерцедесобозначени с (нещо си)63.Да не би и те да са давали идеи по Перник и Радомир във фабриките или да са продавали хапчета?Стига помислете сериозно повечето хора който карат такива супер скъпи возила са си мутри,измамници и тем подобни.Аз примерно не сам видял да слиза от Г класа някой който да прилича на Бил Гейтс с очила и костюм
.Повечето са ебати глиганите.
Това е "рийл лайф" - комплексирания дебел и дърт чичка с пари си купува "нежно създание" с което да се перчи наляво-надясно, а момиченцата които веднъж свикнат да карат "мерцедес с всички екстри" и да ходят на почивки в Тайланд едва ли после ще се качат в опел калибра на път за Ахтопол! В последствие като разберат че имат конкуренция от други по-млади жени изведнъж "забременяват"

В БЪЛГАРИЯ ПРЕД ТОЯ С ПАРИТЕ И ГОСПОД МЪЛЧИ!
MatriX_Fucked написа:Абе мама ми говореше навремето: "Синко, наркотици продавай, банда си направи, рекетирай", а аз глупака тръгнах английски да уча...![]()
![]()
![]()
...инжинери дипломата взели нямат раОта!

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
t060 написа:Значи ако съм 190см висок, 100+ кила, обичам да се бръсна през ден-два примерно и карам джип автоматично ставам най-големия мошенник а окръга, така ли?
Поздрави на всички.
Тоше, ти си дал за пример градския ли? Славчо, бе.

Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!