ВъншнияТ ни министър се изложи

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Re: ВъншнияТ ни министър се изложи

Мнение от saleen » 15 Яну 2010, 10:15

flame написа: ако има няколко висши образования повече от мен и говори няколко езика повече от мен!

И къде го видя този сънародник? :conf:
Никой не мое ма връне на селу!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 15 Яну 2010, 10:16

Имам чувството, че макар и да сме 7 милиона, ако насочим злобата си към света а не така хаотично, то определено фюрера ще има за какво да ни завижда :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 15 Яну 2010, 10:58

Чесно казано когато научих от пресата за това което е направила Първанова наистина помислих, че е повече политическа атака отколокото дълг към ЕК както някои хора я защитават тук. Но днес гледах кадри от интервюто и съм на мнение, че Желева няма необходимия умствен потенциал за тая длъжност, независимо колко виши има. Та си мисля ако случайно Барозо я одобри да не стане някои още по-голям гаф заради некомпетентност, но пък кво да се прави щом я влече да работи, изглежда като жена на която не са и отказвали това което е поискала :shock:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 15 Яну 2010, 11:01

Добре де,на мен ми е интересно от следните фактове:
Миглена Кунева е избирана от ЕП за "комисар на годината",много кадърна,дипломат от кариерата и тн,кат дойде ББ веднага я смени с тая,защо-не е от неговата партия,Барозо я хареса като професионалист и не искаше да я пуска,направи я негов асистент,е как има очи сега ББ да казва че Българският казан в ада нямало дяволи,като самият той прави подобни неща :dunno: ,после ,въпросната желева я попитаха много преди злопоучното интервю че ако не я изберат за комисар по въпросите на енергетиката какво ще прави,тя сподели че ще приеме друг ресор който и предложат...тоест (каквот дадът)както целокупният Български народ е специалист по всичко,така и външната ни министътка,всичко разбира женицата...
И като финал,тя на това интервю толкова се разтроила че ...е какъв тогава комисар по бетсвия и аварии ще е ако се разтройва от подобни неща,щяла да преговаря с умерените талибани,кат види некоя глава да се търкаля в афганистан,или неколко трупа на удавници от некое бетствие,отпуска ли ще си взима да разпусне и да се застрои след гледките...

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 15 Яну 2010, 11:02

saleen написа:
flame написа: ако има няколко висши образования повече от мен и говори няколко езика повече от мен!

И къде го видя този сънародник? :conf:

На село у кръчмата, как къде?! Те нам сичките са се събрали полиглоти, технократи, аристократи, в сянка депутати... Те там са най-способните и можещи, но за съжаление никой не ги оценява и "ония горе" ги експлоатират най-нагло! Те по цял ден стоят до кюмбето, жулят първак и обсъждат разгорещено политиката - а ония фръцли от европарламента по цял ден пият кафета и взимат големите заплати - а нищо не правят, нищооооо! Ората от кръчмата ако идат у европарламента за 1 ден ше оправят целио свет! Никъв акциз на ракията и най-големите заплати да получават заварчиците 3-ти разряд и преводачите на село (дето превеждат говедата от единия баир на другия)! Нямало да има пари за всичко?! И пари ще направят! Ама много инфлация щало да се получи като се печатат нови пари - със закон ше забранят инфлацията ората от кръчмата! ХХХ съм ги у икономистите прости - не знаят една инфлация как да преборят! Ма много са прости тия отгоре, многооооооооо!

///peter написа:Имам чувството, че макар и да сме 7 милиона, ако насочим злобата си към света а не така хаотично, то определено фюрера ще има за какво да ни завижда :mhihi:

А ако взем накуп злобата и завистта към ближния - тогава може и галактиката да унищожим с нея :(

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 15 Яну 2010, 11:11

Като нямаш аргументиран и убедителен довод не се чувствай длъжен да пишеш безсмислици. ;) Мился, че темата беше за представянето на Румяна Желева, а не за това какво Нане и Вуте на 5-та ракия какво си хортували в хоремага :mrgreen:
Последна промяна saleen на 15 Яну 2010, 11:14, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 15 Яну 2010, 11:13

saleen написа:Като нямаш аргументиран и убедителен довод не се чувствай длъжен да пишеш безсмислици. ;)

Довод за какво - че има сънародници, които имат по няколко висши образования и говорят по няколко чужди езика ли?! :winky: :lol:
Да ти кажа честно - и овцете на село да бях пасъл цял живот - пак щях да познавам такъв сънародник :winky: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 15 Яну 2010, 11:14

flame написа:[[....:(

Колега,я си сканирай фиша за заплатата че ми е интересно какви данъци плащаш???

И освен това повечето ни политици наистина са от село (най-вероятно от селото на колегата) а да обложат ракията дето се произвежда от хората на село с тоя акциз е нормално,те ракия не пият,пие се УИски,за което всички сме слушали (без тея от правитеслтвото и flame,те не знаят) как се внася и как бандеролите се претаковат.

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 15 Яну 2010, 11:17

Е.Димитров написа:Колега,я си сканирай фиша за заплатата че ми е интересно какви данъци плащаш???

Колега:
1 - Нямам навика да парадирам и да се хваля
2 - Нямам навика да гледам в канчето на ближния
3 - Дори ближния да е по-напред от мен - не му завиждам и не злобея срещу него, а се опитвам да се развивам

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от saleen » 15 Яну 2010, 11:19

flame написа:
saleen написа:Като нямаш аргументиран и убедителен довод не се чувствай длъжен да пишеш безсмислици. ;)

Довод за какво - че има сънародници, които имат по няколко висши образования и говорят по няколко чужди езика ли?! :winky: :lol:
Да ти кажа честно - и овцете на село да бях пасъл цял живот - пак щях да познавам такъв сънародник :winky: :mhihi:

Само едно искам да те питам-можеш ли с ръка на сърцето да кажеш, че не познаваш хора, които да са по- добри в чуждите езици от Желева и никога не си виждал българин с по- добра обща култура по европейските въпроси, щом толкова я защитаваш и смяташ, че тя е човека за тая работа и няма в нашата татковина по- кадърни и образовани :?:
Висшето образование и езиците ли са единствено важните критерии в този случай?

Аватар

Мнение от diplomanta » 15 Яну 2010, 12:33

flame написа:

Aве човек, ти луд ли си, виждал ли си я тая жена че говориш така, аз вече те питах?
Имала купена диплома за висше. Да.
Как може тая дето я познавам лично че хич не бива, дето очевидно говори ужасен английски и - ако за вас е непонятно, за мен е - чете за максимум тройка в подготвителната на немски, говорела чужди езици!

Завършила социология моля ти се. Няма по смешна специалност и 10 университета и бан я провъзгласили за професор!
Професорът ви не знае къде е българия и къде Сомалия!
Социологът предлага на изнасилените жени в Конго да се предложи образование за преодоляване на проблема!
Външният ви министър - забележете - ИСКА ДА ПРЕГОВАРЯ С УМЕРЕНИТЕ ТАЛИБАНИ В АФГАНИСТАН.
Аз предлагам направо с умерената Осама Бин Ладен да преговаря.

И ти идваш и ми я хвалиш като образована и компетентна.
Понеже те знам и не искам да те питам кофти върпоси ще направя една констатация.
Имам чувството че тая тема я пишем не за Румяна Желева, а за теб - за да ти обърнем внимание.
Коко си толерантен и колко си различен.
Така ли е?
Щото констатациите ти нямат нищо общо с действителността.
Ти след малко ше кажеш че и Румяна нее била в Парламента ми БСП са изпратили дубльорка за да я набутат.

Много ни... подценяваш.
Интелектът й го виждаме. ОБразованиеот ше ни избоде очите.
И кво викаш? Завиждам й за образованието и интелекта и затова говоря така?
Господ да ме пази!

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 15 Яну 2010, 13:08

saleen написа:
flame написа:

Само едно искам да те питам-можеш ли с ръка на сърцето да кажеш, че не познаваш хора, които да са по- добри в чуждите езици от Желева и никога не си виждал българин с по- добра обща култура по европейските въпроси, щом толкова я защитаваш и смяташ, че тя е човека за тая работа и няма в нашата татковина по- кадърни и образовани :?:
Висшето образование и езиците ли са единствено важните критерии в този случай?

Ти па ме заби с въпрос! :lol:

Естествено, че има по-добри от нея!
Както и естествено, че има по-добри от мен и от теб в попрището, на което си вадим хляба!
Това, което искам да кажа е, че е ултра долно да се правят такива калташки номера - дори който ги прави да е по-добър!

Независимо колко добър е един професионалист - ако прави такива долни номера той просто не е човек!
А човещината е едно от основните и най-ценни качества, които се ценят дори и в професионалния живот на хората!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 15 Яну 2010, 14:25

Е добре де,ама защо ББ смени Кунева,след като у ЕП я имат за капацитет и турна независимо кой,нима това не е същият калташки немотивиран номер???

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 15 Яну 2010, 14:49

Е.Димитров написа:Е добре де,ама защо ББ смени Кунева,след като у ЕП я имат за капацитет и турна независимо кой,нима това не е същият калташки немотивиран номер???

ББ ако искаше да прави парчета - щеше да ги направи на Ирина Бокова преди да я изберат на шеф на ЮНЕСКО - ама не го направи! :!:
А ти мислиш ли, че Кунева няма кирливи ризи за вадене?!
Според мен просто никой не ги е извадил!

Но аз съм убеден, че ората от постоянното присъствие в селската кръчма щяха да се кефят и на очернянето на Кунева (ако беше станало факт).
Но това е положението - простият селянин си е прост селянин - независимо кой му е насреща!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 15 Яну 2010, 15:02

flame написа:
Е.Димитров написа:Е добре де,ама защо ББ смени Кунева,след като у ЕП я имат за капацитет и турна независимо кой,нима това не е същият калташки немотивиран номер???

ББ ако искаше да прави парчета - щеше да ги направи на Ирина Бокова преди да я изберат на шеф на ЮНЕСКО - ама не го направи! :!:
А ти мислиш ли, че Кунева няма кирливи ризи за вадене?!
Според мен просто никой не ги е извадил!

Но аз съм убеден, че ората от постоянното присъствие в селската кръчма щяха да се кефят и на очернянето на Кунева (ако беше станало факт).
Но това е положението - простият селянин си е прост селянин - независимо кой му е насреща!

Въпроса беше за Кунева,не за бокова,Кунева е била Еврокомисар на годината избрана единодушно от ЕП и е доверен човек на Барозу,та питането беше именно това и е именно че прави както се изразяваш "парчета"

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата