.
Модератор: Общи модератори
- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
Re: Тютюнопушене на обществени места
BadAngel написа:не може да се излезе на глава с пушачи
те са като кучкарите
тясна общност, но много модерна и сплотена
нахални са и културния човек би предпочел да си замълчи, вместо да се разправя с тях..
Ми мълчи си де

Кво имаш против кучкарите,щото освен пушач съм и кучкар?

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
След като всички знаем че цигарите са опасни да ги забранат за продажба и производство,така ще се сложи край на тея спорове,а не държавата ги субсидира,печели здраво и забранява да се пушат 

- djvisage
- младши ентусиаст
-
- Кара: Ford Galaxy
- Мечтае да кара: ///M
Ми айде тогава да забранят алкохола,к**вите щото можеш да хванеш нещо,автомобилите защото те също са много омасни и тн.
Поздрав
Поздрав
THE POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL!!!

- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Е.Димитров
Много добре знаем всички, както и ти, че пройзводството и продажбата на цигари е една много силна индустрия, която току така неможе да се забрани, та в тоя ред на мисли, смятам че нямаше нужда да го казваш това.
Имайки в предвид това е далеч по-лесно да се наложи една забрана, която реално ще касае 2 часа от денонощието.
djvisage
Стига глупости бе...
Ти като пушиш и **еш на мен не ми пречи, схващаш, нали?
Тоест ти докато пиеш мен не ме хваща, както е и с другото, докато с цигарите е друго.
И това смятам се знае, защо пишете безсмислици?
Много добре знаем всички, както и ти, че пройзводството и продажбата на цигари е една много силна индустрия, която току така неможе да се забрани, та в тоя ред на мисли, смятам че нямаше нужда да го казваш това.
Имайки в предвид това е далеч по-лесно да се наложи една забрана, която реално ще касае 2 часа от денонощието.
djvisage
Стига глупости бе...
Ти като пушиш и **еш на мен не ми пречи, схващаш, нали?
Тоест ти докато пиеш мен не ме хваща, както е и с другото, докато с цигарите е друго.
И това смятам се знае, защо пишете безсмислици?

E34, E38
- Cobb
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36
- Мечтае да кара: V8
justboy написа:И това смятам се знае, защо пишете безсмислици?
Вече почвам да се съмнявам, толкова подобни коментари се написаха...

Dido_stz написа:Projektzwo написа:веед онли...
![]()
![]()
макар че пуша цигари и аз съм против, ама трябва да направят koffee shop-ове, крайно време е
и аз сам за

- djvisage
- младши ентусиаст
-
- Кара: Ford Galaxy
- Мечтае да кара: ///M
В тая тема всички взеха да си говорят наизуст.
THE POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL!!!

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
да не повярваш , че само 29% са "ЗА" - май на добре отиват нещата 

- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
petio_bmw 318is написа:BadAngel написа:не може да се излезе на глава с пушачи
те са като кучкарите
нахални са и културния човек би предпочел да си замълчи, вместо да се разправя с тях..
Ми мълчи си де![]()
![]()
![]()
Кво имаш против кучкарите,щото освен пушач съм и кучкар?![]()
![]()
Аз имам против ! Докато си изхождате домашните любимци по парковете и градинките където след това си разхождате децата и тротоарите по които след това и вие ходите, ще имам против !

- Bella
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 46 330 xd , 2003
- Мечтае да кара: BMW M3 E 46 CSL
Харчим пари ,които нямаме да купуваме неща от които нямаме нужда за да впечатляваме хора които не заслужват 

- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
Zapa написа:petio_bmw 318is написа:BadAngel написа:не може да се излезе на глава с пушачи
те са като кучкарите
Ми мълчи си де![]()
![]()
![]()
Кво имаш против кучкарите,щото освен пушач съм и кучкар?![]()
![]()
Аз имам против ! Докато си изхождате домашните любимци по парковете и градинките където след това си разхождате децата и тротоарите по които след това и вие ходите, ще имам против !
Хора всякакви,аз ходя с кучето само на специални полигони за целта.

Аз съм на принципа, че като сме тръгнали за Европа - трябва да се държим като европейци, а не като талибани
Обаче чак жал ми става за колегите заклети пушачи - напрао ги изядохте с п'рцалите
И тва при положение, че има вариант и агнето да е сито, и вълкът цял
Винаги ще можем да намерим неща, които да ни разделят, но мисля, че трябва да търсим тия, които ни сближават
Интересно ми е, че здравето - тази най-голяма човешка ценност - се използва машинално като аргумент срещу пушачите и не се вниква в същността й.
Аз примерно драстично намалих цигарите (и не съм зависим), щото реших че трябва да имам здраво поколение и тръгнах да работя в тази насока.
Ама който пуши не го съдя - най-малкото щото и аз съм димял яко преди време - а и всеки има своите пороци
Обаче му споделям моите доводи и виждания за отказване на цигарите
И любима тема на маса с пушачи ми е тази за цената на цигарите

Обаче чак жал ми става за колегите заклети пушачи - напрао ги изядохте с п'рцалите

И тва при положение, че има вариант и агнето да е сито, и вълкът цял

Винаги ще можем да намерим неща, които да ни разделят, но мисля, че трябва да търсим тия, които ни сближават

Интересно ми е, че здравето - тази най-голяма човешка ценност - се използва машинално като аргумент срещу пушачите и не се вниква в същността й.
Аз примерно драстично намалих цигарите (и не съм зависим), щото реших че трябва да имам здраво поколение и тръгнах да работя в тази насока.
Ама който пуши не го съдя - най-малкото щото и аз съм димял яко преди време - а и всеки има своите пороци

Обаче му споделям моите доводи и виждания за отказване на цигарите

И любима тема на маса с пушачи ми е тази за цената на цигарите

- Benedetto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 compact
Е.Димитров написа:След като всички знаем че цигарите са опасни да ги забранат за продажба и производство,така ще се сложи край на тея спорове,а не държавата ги субсидира,печели здраво и забранява да се пушат
Хайде да ми посочиш едно удоволствие, което не е "опасно" и тогава да си говорим за забраняване.
На никой не му пука дали пушачите ще се тровят или не. Идеята е да не пречат и да опушват другите около тях. И пушенето да не толкова cool, че младите да бягат от час за да го практикуват

Кофти стана друго - бат' премиера се пънеше, че ще има пълна забрана за пушене на обществени места, а изведнъж сви рязко у лево и започва да прилича на

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Всъщност никога не съм се интересувал от обществените дискусии и дебати,естествено че ще се съобразя с изисквания на обществени места и ще се опитвам да си правя каквото намеря за добре,идеята е че тук винаги правим това което е отредено последно след като всичко друго е наред-първо и винаги ,колкото и конспиративно да звучи ,винаги се изпъкват някакви незначителни обществени терзания и се превръщат в най-главна и основна цел за добруването на обществото...и то най-вероятно с цел да се отдалечи общественото мнение от значимите неща като здравеопазване,пенсионна реформа и тн...