Дупки,дупки,дупки

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: e70 3.5xd 2010 M packet

Re: Дупки,дупки,дупки

Мнение от Toneloker » 11 Мар 2010, 16:23

kronos написа:ЕВРОПА :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Що се излагаме поне и твърдим че сме европейци? Нашия "любим" варненски кмет трябва да го зазидат в някоя от хилядите дупки. Представете си ако трябва да се превози човек със инсулт от някой краен квартал до окръжна, това автоматично ги прави и убийци.

А ти как караш хубава е90-ката по тея пътиша.. :shock:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: MB w212 AMG
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от kronos » 11 Мар 2010, 21:45

Станал съм като робот, колата вече сама завива като наближим окоп, и при всяко попадение си представям фактурата за амортисьори и гуми :evil: Тая вечер съчетанието от дъжд, китайски ксенон и дупки ми дойде в повече и реших да не ходя никъде. :banghead:
Тея изроди ни се подиграват откровенно, а ние си траем като овчици.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 323CI
Мечтае да кара: E36 M3 evo с валове

Мнение от vankatagsi » 11 Мар 2010, 21:55

dbanchev написа:
arr0gance написа:""""""На 11 март (четвъртък) от 10 часа Дупка.нет организира протест пред Столичен общински съвет срещу лошото състояние на пътищата в София. Протеста е под надслов „Дупкоден – да изгоним злите дупки”. С помощта на кукери и заклинания ще развалим злата магия която троши пътищата ни, прахoсва парите ни от данъци и такси и разбива колите ни. Нека всеки който дойде да носи части от потрошения си от дупки автомобил които да оставим пред Столичния общински съвет. Носете си също всякави уреди за вдигане на шум. Нека бъдем солидарни с гражданите на Варна, нека всички се вдигнем поне веднъж заедно за една кауза. Призоваваме и хората от другите градове в страната да излязат на този ден пред кметствата в техните градове и да покажат недоволството си от положението на пътната мрежа и инфраструктура в България."""""""

:yes:

Аз съм ЗА да идем да им потропаме на портите на тия измекяри щото с мишкуване нищо не става. Ще им докарам целата ми стара предница- носачи амортисйори... всичко и, в главите ще им го ударя на тия помияри дето само знаят да лапат. :ranting:

Аз бях там днес със разбит носач в ръка, който мислех да оставя пред сградата, но БЯХ САМ!!!!!!!! Нямаше абсолютно никой. Много са силни всички по форумите, но на практика - смешни. За пореден път се убедих колко нещастен и нищожен народ сме.... Нямам думи просто

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ferdy » 11 Мар 2010, 22:00

Е, как сам, като минах към 11 от там, видях няколко маскирани индивида 2-3 може би, и около 10 полицая за охрана.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vankatagsi » 11 Мар 2010, 22:17

Аз като отидох нямаше никой. Това показва че сме доволни от пътищата, нека дигат данъците, нека по четни пътища караме...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520i

Мнение от emil_shumanov » 11 Мар 2010, 22:19

На протеста в Търново се бяха събрали доста хора, макар, че можеше и повече.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520i

Мнение от emil_shumanov » 11 Мар 2010, 22:29

vankatagsi написа:Аз като отидох нямаше никой. Това показва че сме доволни от пътищата, нека дигат данъците, нека по четни пътища караме...

Колега днес по новините даваха протест в София, може да са били малко хората ,но все пак е имало някакъв протест.

По принцип в форумите пишат много недоволни хора а когато трябва да се излезе на улицата или да се направи нещо всеки чака друг да го направи.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vankatagsi » 11 Мар 2010, 22:53

emil_shumanov написа:
vankatagsi написа:Аз като отидох нямаше никой. Това показва че сме доволни от пътищата, нека дигат данъците, нека по четни пътища караме...

Колега днес по новините даваха протест в София, може да са били малко хората ,но все пак е имало някакъв протест.

По принцип в форумите пишат много недоволни хора а когато трябва да се излезе на улицата или да се направи нещо всеки чака друг да го направи.

Незнам да не съм объркал нещо, но в 11:00 ч бях пред столична община на ул Московска и нямаше никой.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ferdy » 11 Мар 2010, 23:03

В 10,50 ч аз минах пред общината с едно такси и отстрани на църквата бяха протестиращите, готвеха се явно за изявата, бяха заобиколени от полиция, имаше патрулка на улицата, лека навалица...

Не знам как не си ги забелязал. :dunno:

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 12 Мар 2010, 3:46

Затвориха част от Аутобан А 1 в Германия за неопределено време заради дупка
http://auto.fishki.net/comment.php?id=1050

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Боже - такива дупки има над 400 само в участъка от пишман "магистралата" Варна - Шумен!
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

ентусиаст
Аватар
Кара: MB w212 AMG
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от kronos » 12 Мар 2010, 11:11

Демирев написа:Затвориха част от Аутобан А 1 в Германия за неопределено време заради дупка
http://auto.fishki.net/comment.php?id=1050

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Боже - такива дупки има над 400 само в участъка от пишман "магистралата" Варна - Шумен!

Тва при нас се води лайт бе, каква дупка е като не ти поизкърти бронята.
Изключително много внимавайте при движение по ул. "Отец Паисий", а ако може въобще не минавайте от там. На места има дупки по около 50-60см.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 12 Мар 2010, 12:01

И само колко журналисти :shock:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 12 Мар 2010, 13:53

Някой минавал ли е скоро по Околомръсното покрай Нови Искър.. на моста няма вече дупка.. просто няма път :shock: Все съм виждал кви ли не дупки и ровове ама тва там е нещо нечувано и невиждано.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F01 750LI Xdrive

Мнение от jivko81 » 12 Мар 2010, 23:02

Да се оплача пичове, октомври влязох в дупка и счупих една джанта, другата я изкривих и скъсах 2 гуми, миналата седмица отразих една дупка (странно как я намерих, те са толкова малко) и скъсах 2 гуми и две криви джанти, снощи пааааак дупка и пак 2 скъсани гуми и 2 криви джанти :banghead: . Хайде кажете какво да правя, аз ли съм карък или ...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 13 Мар 2010, 0:20

Не можах да се сдържа.
Погледнете какво са сложили в дупчицата (и слава Богу, че са го сложили).
Прибл. размер: 50х30х20

Изображение Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата